Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (4.89 secunde)
SANATATE: ... vei avea parte de mai multa stabilitate in domeniile importante, iar asta poate duce la o redresare a starii de sanatate. ... SANATATE:
In anul 2018, pentru sarbatorirea acestei zile, OMS a ales ca tema ACCESUL UNIVERSAL LA SERVICII DE SANATATE (Universal Health Coverage), furnizarea de servicii medicale tuturor, oriunde, fara riscul de indatorare.
Pentru acest lucru, bihorenii trebuie sa ceara Casei de Asigurari de Sanatate Bihor eliberarea Cardului European de Asigurat.
Rezultatele Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei Prezentam prima parte a discursul ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustinut cu ocazia prezentarii rezultatelor Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei (PNESS):
mariustuca.ro / De la 1 septembrie, la medic, obligatoriu cu cardul national de sanatate (Autoare:
- Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate: Daca pana acum ai avut o problema de sanatate este foarte posibil ca ea sa se rezolve. ... - Sanatate: ... Pe la mijlocul intervalului o mai veche problema de sanatate ar putea reveni in atentia ta. ... - Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate:
- Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate: Stresul si suprasolicitarea pot genera mici probleme de sanatate. ... - Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate: La inceputul lunii vei fi agitat si cam neatent, ceea ce ar putea genera unele probleme de sanatate pe fond nervos. ... - Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate:
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Activitatea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate", pe care o puteti citi in continuare.
Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Nu trebuie sa neglijeze problemele de sanatate. ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: toate lunile de vara vor veni pe latura de sanatate cu incarcatura negativa. ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate:
" Cresterea calitatii serviciilor de sanatate " Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: ... Astfel, daca ne dorim, si ne dorim, un sistem public de sanatate solid si eficient, schimbarea lui din temelii reprezinta singura noastra sansa.
Pacientii care apar ca neasigurati la Sanatate din vina angajatorului care nu le-a virat contributia la Fondul de Sanatate vor beneficia gratuit de servicii medicale in sistemul public de sanatate, cand vom merge cu cardul national de sanatate la medic, potrivit unui proiect de Ordonanta de urgenta a Guvernului.
Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: Ai grija la baile de soare, protejeaza-ti pielea, caci exista pericolul unor afectiuni cutanate.
Persoanele fizice care au drept singura sursa veniturile din inchirieri de bunuri (deci nu au venituri din salarii) sunt obligate de lege sa contribuie la bugetul asigurarilor sociale de sanatate.
Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate: ... Sanatate:
a) Responsabilitatea societatii pentru sanatatea publica b) Focalizarea actiunilor de prevenire pe grupuri populationale vulnerabile c) Preocuparea prioritara fata de determinantii starii de sanatate ". ... 2 Finantarea programelor nationale de sanatate" , la Art. ... (1) Finantarea programelor nationale de sanatate se realizeaza:
Consider ca este necesar acest lucru, in primul rand, pentru ca doar printr-o abordare strategica putem sa reconstruim sistemul national de sanatate. ... "Elaborarea in cursul anului 2013 a unei strategii de dezvoltare si modernizare a sistemului de sanatate romanesc pe termen scurt, mediu si lung".
Colegiul Ministerului Sanatatii a aprobat saptamana aceasta ordinul ministrului privind programele si subprogramele de sanatate din 2006, care vor fi finantate de catre minister sau in colaborare cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, informeaza RomNET, citind un comunicat al MS.
SANATATE: Starea de sanatate va evolua mai bine in a doua parte a anului, fata de prima jumatate, cand te vei confrunta cu unele complicatii. ... SANATATE: ... Iti pot altera starea de sanatate si kilogramele in plus, prin suita de afectiuni pe care o pot declansa. ... SANATATE: ... SANATATE:
Sistemul de sanatate romanesc se confrunta cu servicii medicale de o calitate indoielnica acordate in unitatile spitalicesti din tara, cu lipsa dotarilor de baza si a medicamentelor, cu lipsa echipamentelor si aparaturii medicale moderne din spitale si dezinteresul personalului medical, nemotivat financiar si profesional.
google-analytics.com