Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (2.61 secunde)
Acest lucru s-a vazut si sambata dupa-amiaza cand jucatorii olteni au primit vizita formatiei Dinamo Bucuresti, in cadrul etapei a 13-a. ... Fetele s-au impus Echipa feminina SCM-U Craiova a jucat sambata, tot acasa, cu "U"
Sarbul, care revine dupa o accidentare la deget, nu a vrut sa forteze, iar antrenorii l-au menajat pentru meciul de sambata, cu Dinamo.
Cursuri gratis pentru copii sambata Pentru a atrage cat mai multi copii la volei, profesorii-antrenori de la Colegiul National "Nicolae Titulescu" organizeaza sambata cursuri gratuite de volei pentru copii.
Patinoarul Mihai Flamaropol va gazdui sambata aceasta cea de-a patra editie a spectacolului Kings On Ice, care ii va aduce la Bucuresti pe cativa dintre cei mai buni patinatori ai lumii, alaturi de campionul olimpic Evgeni Plushenko si violonistul Edvin Marton.
Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, nu a ramas indiferent la decizia LPF-ului de a muta partida de vineri, cu Gaz Metan Medias, sambata, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), considerand ca este jignitoare atitudinea membrilor forului respectiv.
Sambata, 1 martie, de la ora 11:00, va avea loc inaugurarea salii de fitness a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti.
meciurile din optimi, sferturi de finala, semifinale, finala mica si FINALA • OPTIMILE DE FINALA Sambata 28 iunie: ... castigatoare meci 49 — castigatoare meci 50, la la Fortaleza (meciul 58) Sambata 5 iulie:
Partida din optimile de finala ale Cupei Ligii dintre Rapid si Steaua, programata sambata, de la ora 21:00, se va disputa pe stadionul "Valentin Stanescu", din Giulesti, cu numai 3.000 de spectatori in tribune.
Sambata si duminica, la Calarasi, va avea loc a doua editie a Cursei Dunarii Calarasene. ... Dupa intrecerile din prima zi, distractia se va muta pe insula ce desparte bratul Borcea de Dunarea Veche, acolo unde sambata seara este programata o petrecere pescareasca, iar duminica cursele pe teren accidentat.
Sambata si duminica, la Calarasi, va avea loc a doua editie a Cursei Dunarii Calarasene. ... Dupa intrecerile din prima zi, distractia se va muta pe insula ce desparte bratul Borcea de Dunarea Veche, acolo unde sambata seara este programata o petrecere pescareasca, iar duminica cursele pe teren accidentat.
Stefania, fiica lui Daniel Prodan, face sambata 19 ani. ... Stefania implineste sambata 19 ani. ... Didi si Licinia, sotia lui, mai au un baiat, Razvan, care are 16 ani.
Anglia a fost campioana mondiala in 1966 si a mai evoluat in meciul pentru locul 3 in 1990, cand a fost invinsa de Italia, scor 2-1.Meciul de sambata va fi arbitrat de iranianul Alireza Faghani, ajutat de Reza Sokhandan si Mohammadreza Mansouri.
Romania joaca sambata, de la ora 21:45, contra Lituaniei, in Liga Natiunilor. ... 1) sambata Nationala joaca fara spectatori; ... - 17 noiembrie | Serbia - Muntenegru (ora 16:00), Romania - Lituania (ora 21:45) -stadion Ilie Oana, Ploiesti - 20 noiembrie | Serbia - Lituania, Muntenegru - Romania (ora 21:45)
Sambata 11 mai, la Cursa Copiilor McDonald's, au luat startul 3600 de copii cu varste cuprinse intre 0-12 ani, fiecare categorie de varsta si gen avand start diferit, coridorul de start fiind impartit pe sectoare, pe distanțe cuprinse intre 0,9-1,4 km.
• au fost planificate schimburi de lucru formate din 10 maximum 15 persoane - pe fiecare magazin marca Apple - care vor lucra de sambata noapte pana duminica dupa-amiaza;
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
Sambata ne vedem la Gaming Rooms pentru FIFA 13 Sambata 10 august 2013, are loc un eveniment important la Gaming Rooms. ... Adresa unde ne vedem si unde va puteti inscrie este la barul Gaming Room de pe bulevardul Gheorghe Sincai, nr 16 (langa statia de metrou Timpuri Noi).
B365.ro GOOGLE implineste astazi 16 ani. A 16-a aniversare a GOOGLE, marcata printr-un DOODLE SPECIAL GOOGLE implineste, sambata, 27 septembrie 2014, 16 ani de existenta. GOOGLE isi serbeaza a 16-a aniversare printr-un DOODLE SPECIAL.
O.Children (16 noiembrie - Gambrinus Pub, Cluj -Napoca // 17 noiembrie - Control Club, Bucuresti), We Have Band (23 noiembrie - Control Club, Bucuresti // 24 noiembrie - Gambrinus Pub, Cluj-Napoca) si Breton (7 decembrie - Control Club, Bucuresti // 8 decembrie - Gambrinus Pub, Cluj-Napoca).
Distinctia "Sorriso diverso Roma 2012" i-a fost inmanata Madalinei Ghenea intr-o ceremonie organizata sambata dimineata, in spatiul Lazio Film Fund, din cadrul Festivalului de Film de la Roma.
google-analytics.com