Cautare

2538 de rezultate pentru "sambata 16" (3.34 secunde)
Aceasta energie pozitiva care te va cuprinde trebuie sa iti ofere mai multa incredere in fortele proprii pentru viitor. Zile favorabile: miercuri si sambata. ... miercuri si sambata. ... sambata si duminica. ... miercuri, joi si sambata. Sursa: revistateo.ro
miercuri si sambata. ... joi, vineri si sambata. ... sambata si duminica. ... joi si sambata. CAPRICORN E foarte greu sa ii impaci pe cei din jur mai ales atunci cand tii la toate persoanele implicate intr-un conflict.
IN SAMBATA LASATULUI SEC DE CARNE SAVARSIM POMENIREA TUTUROR CELOR DIN VEAC ADORMITI DREPT CREDINCIOSILOR CRESTINI PARINTILOR SI FRATILOR NOSTRI - In Sambata lasatului sec, Biserica ii pomeneste pe toti barbatii si femeile care au fost luminati prin postire.
Instabilitate atmosferica accentuata cu averse torentiale, descarcari electrice si vijelii pana sambata noapte Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica valabila de miercuri dupa-amiaza pana sambata la ora 23:00.
PIATA VICTORIEI VINERI, 30.06 20:00 A-C Leonte Reveries 21:00 The Chick Corea Elektric Band SAMBATA, 01.07 20:00 Paolo Profeti European Collective 21:00 Christian Scott aTunde Adjuah 22:30 Miles Mosley x West Coast Get Down DUMINICA, 02.07 20:00 SUBJazz (un proiect Subcarpati X JazzyBIT) 21:00 Bill Laurance 22:30 Monty Alexander Harlem Kingston Express PARCUL CIVIC SAMBATA, 01.07 16:00 Armies Live!
SAMBATA Sambata, creste instabilitatea si o sa ploua in nord, la deal si la munte. In noaptea de sambata spre duminica va ploua si in sud si est, pe unde se pot strange cantitati mai mari de apa.
Cod galben de furtuni in aproape toata tara de sambata pana luni Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica, insotita de averse si descarcari electrice, valabila in aproape toata tara, de sambata, ora 16.00, pana luni, ora 21.00.
- la INDAGRA participa 541 companii din 25 de tari, care ocupa o suprafata expozitionala de 16.012 mp la interior si de 17.332 mp la exterior; ... MAKE-UP FEST La Crystal Pallace Ballrooms, pasionatii de make-up sunt asteptati sambata, 3 noiembrie 2018 si duminica, 4 noiembrie 2018.
Mai exact… ultima sambata a lunii este sambata cu care incepe sezonul cumparaturilor, ziua care da startul consumului greu. ... In Europa si in restul lumii, aceasta zi este sarbatorita o zi mai tarziu, sambata. ... Sa lasam febra cumparaturilor pe alta zi si sa o facem sambata!
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
Instalarea noilor prefecti in majoritatea judetelor si in Capitala s-a facut sambata, cu tot cortegiul de declaratii si de angajamente din partea reprezentantilor Guvernului in teritoriu.
Aflat sambata la Ploiesti, in turneul electorat prin filialele partidului, Iliescu a spus ca lui nu i se poate reprosa nimic si ca de aceea vrea ca principiile sale de viata sa fie un exemplu pentru toti membrii de partid.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. ... Fosta conducere nu a dorit sa participe la conferinta de alegeri de sambata.
Democrat-liberalii au decis, marti seara, sa amane Consiliul National al partidului, programat pentru sambata, informeaza Realitatea TV. ... PDL amana Consiliul National de sambata.
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
In jurul catedralei au fost 16.000 de persoane, majoritatea aprinzand lumanari. ... Autoritatile din orasul regal Curtea de Arges, titlu pe care municipiul il poarta din anul 2014, finalizeaza, sambata, pregatirile pentru funeraliile Regelui Mihai I.
Sistemul informatic al Bancii Comerciale Romane (BCR) de gestionare a operatiunilor cu carduri va fi oprit in noaptea de vineri, 12 octombrie, spre sambata, pentru efectuarea unor lucrari de modernizare, a anuntat institutia de credit.
Sistemul informatic al Bancii Comerciale Romane (BCR) de gestionare a operatiunilor cu carduri va fi oprit in noaptea de vineri, 12 octombrie, spre sambata, pentru efectuarea unor lucrari de modernizare, a anuntat institutia de credit.
Deputatul PSD Victor Ponta a criticat ieri „spectacolul“ oferit de presedintele Traian Basescu, care a fost filmat de mai multe televiziuni dansand sambata seara intr-o statiune de pe Litoral.
Raiffeisen Bank intrerupe serviciul de internet banking sambata seara, de la ora 21, pana duminica dimineata, la ora 6, in timp ce cardurile si bancomatele bancii nu vor putea fi folosite in dimineata de duminica pentru 45 de minute, intre 3:00 si 4:00, a anuntat, vineri, banca.
google-analytics.com