Cautare

2538 de rezultate pentru "sambata 16" (6.72 secunde)
"Incepand cu seara de sambata, 17 aprilie 2010, ora 22:00, vor pleca autocare spre Londra, Bruxelles, Viena, Budapesta, Frankfurt si Munchen", a declarat pentru MEDIAFAX directorul general al Eurolines, Dragos Anastasiu.
Directorul societatii de transport Atlassib din Sibiu, Daniel Micu, a anuntat, sambata, ca se asteapta la cresterea numarului de pasageri in urma inchiderii spatiului aerian si ca societatea este pregatita sa preia orice flux de pasageri, atat pentru curse interne, cat si pentru cele externe.
"Autostrada Transilvania are, de sambata 52 de kilometri". ... Premierul Emil Boc, impreuna cu oficiali ai Ministerului Transporturilor si ai constructorului magistralei, consortiul Bechtel - Enka, au inaugurat sambata cei 10 kilometri ai segmentului de autostrada dintre Turda si Campia Turzii.
Pasajul Basarab va fi inaugurat sambata, cand bucurestenii sunt invitati la o promenada, urmand ca de duminica, la ora 6.00, acesta sa fie deschis traficului auto, a anuntat vineri, primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
Arena Nationala si-a deschis, sambata, portile pentru bucuresteni, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, asteptand sa vina un milion de oameni la stadion, care va ramane deschis pana dupa miezul noptii.
Jucatoarele pregatite de Berti Vasuica si Pusa Dina au evoluat sambata dupa-amiaza in deplasare, in compania formatiei CSM Lugoj, in cadrul etapei a zecea din Divizia A1, si au obtinut o victorie frumoasa, in trei seturi.
Franta — Honduras, la Porto Alegre, Grupa E • Luni 16 iunie: ... Elvetia — Franta, la Salvador, in Grupa E Sambata 21 iunie: ... Algeria — Rusia, la Curitiba, in Grupa H OPTIMILE DE FINALA • Sambata 28 iunie:
In minutul 64 a marcat printr-o foarfeca uluitoare, starnind invidia coechipierului Ronaldo, autorul unei executii similare in meciul cu Juventus, dar neinspirat sambata.
Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, si-a lansat candidatura la functia de presedinte al Romaniei sambata, pe Arena Nationala, la eveniment participand 70.000 de persoane, din toata tara.
Sambata, 30 iulie, Iron Maiden sustine un concert la Bucuresti - unul dintre ultimele show-uri din turneul The Book of Souls 2016 prin care trupa isi promoveaza albumul cu acelasi nume.
Ca in fiecare an, in zilele de vineri, sambata si duminica, de la ora 19:30, vor fi proiectate pe un ecran in aer liber, filme artistice de actiune, drama, mister, comedie, thriller si aventuri.
E sambata lui libera si eu am inainte o zi si jumatate in care pot sa fac ce vreau, sa-mi inspir incredere, cum spun altii, despre mine.
Prognoza meteo pentru vineri si sambata VREMEA IN BUCURESTI SI IN TARA. ... VREMEA in tara sambata: ... VREMEA la munte sambata:
Noul anul scolar va incepe pe 16 septembrie, cu mici modificari in organizarea cursurilor Si se va incheia (tot) pe 21 iunie! Ministrul Remus Pricopie a declarat ca anul scolar va incepe pe data de 16 septembrie, fiind facute mici modificari in structura acestuia.
Mai avem parte de vreme calda si sambata, dupa care urmeaza o racire accentuata si vor fi si ploi destul de insemnate.
Zile norocoase - joi Zile fatidice - sambata TAUR Sunt cei mai avantajati nativi in sectorul financiar. ... Zile norocoase - sambata Zile fatidice - miercuri LEU Barfiti de toata lumea si criticati chiar si de amici, Leii se simt claustrati, lipsiti de libertate si de noroc.
Cinci linii de autobuz din Capitala circula in noaptea de Inviere la catolici Cinci linii de autobuz din Capitala circula in noaptea sambata spre duminica, cu ocazia Pastelui Catolic, pentru preluarea credinciosilor care participa la slujba de Inviere.
Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele, iar sambata noapte vor participa la celebrarea solemna a Vigiliei Pascale. ... In Sambata Sfanta, Biserica mediteaza in tacere si rugaciune patimirea si moartea lui Cristos, iar in cursul zilei nu are loc nicio actiune liturgica, informeaza Hotnews.ro.
miercuri si sambata. ... marti si sambata. ... marti, vineri, sambata si duminica. ... sambata si duminica. Varsator Te va incerca tendinta de a evada din realitatea de zi cu zi, iar excesele iti pot provoca serioase probleme chiar si in cuplu.
miercuri, sambata si duminica. ... sambata si duminica. ... miercuri si sambata. ... vineri si sambata. VARSATOR Toata saptamana vei fi bagat in priza si va trebui sa ai reflexe foarte bine pentru a rezolva toate incercarile la care te va supune viata, pe toate planurile.
google-analytics.com