Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (4.13 secunde)
Actrita si cantareata a schimbat mai multe rochii la acest eveniment de gala, insa sambata seara a fascinat audienta intr-o rochie lunga, neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli, care i-a pus in evidenta trupul de sirena.
O ora si douazeci de ani In noaptea de sambata spre duminica, am dat ceasul inapoi cu o ora si douazeci de ani. ... In noaptea de sambata spre duminica am dat ceasul inapoi cu o ora si douazeci de ani.
Duminica Floriilor este precedata de Sambata lui Lazar. ... Sambata din ajunul sarbatorii este cunoscuta si ca Mosii de Florii, cand se fac pomeniri pentru sufletele celor decedati, incheindu-se acum Sarindarele, adica pomenirea mortilor facuta in fiecare sambata din Postul Mare.
Sambata sosesc de la Cluj, acolo unde inregistreza noul album, si au in setlist cateva piese in premiera, piese ce se vor regasi pe albumul ce urmeaza a fi lansat in toamna. "Ne bucuram foarte mult sa cantam cu prietenii de la Alternosfera sambata seara, abia asteptam evenimentul!
Gratie sustinerii postului de televiziune ARTE, Institutul Francez din Bucuresti retransmite aceste doua spectacole in integralitatea lor, in spatiul salii de cinema Elvira Popescu, sambata 13, respectiv 20 iulie, de la ora 21. • RIGOLETTO - sambata 13 iulie, ora 21 Melodrama in 3 acte, durata :
Goodbye to Gravity, Psychogod, White Walls, Rezident Ex, Boon si Heaven Shall Burn · Recitalul trupei norvegiene Enslaved se muta sambata si se prelungeste Rock The City 2013 are loc in zilele de 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Capitala.
acesta va fi inmormantat sambata Poetul Traian T. ... Potrivit familiei, el va fi inmormantat sambata, la ora 13,00, cel mai probabil in Cimitirul Bellu, pe Aleea scriitorilor.
In drum spre un botez la care trebuia sa cante sambata seara, si-a abandonat masina pe DN1, din cauza vremii, pentru ca nu mai putea sa conduca!
#cineecunoi ne va fi alaturi si sambata aceasta in Colectiv, pentru a sarbatori asa cum se cuvine". ... Warm-up-ul evenimentului de sambata seara va fi asigurat de Calin Crișan, iar opening act vor fi cei de la The Speakers.
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
Sambata, 18 martie 2017, a avut loc lansarea mondiala a mult-asteptatei animatii 3D Smurfs:
Adrian Cocosila) Saptamana Patimilor exprima perioada de la Florii pana in Sambata cea Mare inclusiv. ... SAMBATA In Sfanta si Marea Sambata praznuim ingroparea lui Hristos cu trupul si pogorarea la iad cu dumnezeirea pentru a ridica din stricaciune la viata vesnica pe cei din veac adormiti.
Saptamana Patimilor exprima perioada de la Florii pana in Sambata cea Mare inclusiv. ... In Sfanta si Marea Sambata praznuim ingroparea lui Hristos cu trupul si pogorarea la iad cu dumnezeirea pentru a ridica din stricaciune la viata vesnica pe cei din veac adormiti.
Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis, vineri dupa-amiaza, trei noi atentionari Cod Galben de viscol si ninsori abundente, valabile pana sambata dupa-amiaza, in 27 de judete si municipiul Bucuresti.
Antonescu a iesit public sambata sa-i transmita lui Basescu ca nu are ce negocia cu el in aceasta privinta.
Prognoza in tara SAMBATA (2 martie) Vremea se va raci, valorile termice devenind apropiate de cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii.
Proiectul presupune promovarea campaniei in randul locuitorilor capitalei, precum si activitati de recoltare de sange derulate cu caravana mobila in Municipiul Bucuresti, care se vor desfasura in fiecare sambata din luna, incepand cu data de 11 mai, in Parcul Eroilor Sanitari (prima si a treia sambata din luna) si Parcul Unirii (a doua si a patra sambata din luna), inn intervalul orar 9,00 - 14,30.
Informare meteo de ploi torentiale, vant si grindina, valabila din aceasta dupa-amiaza pana sambata dimineata.
Dan Constantin, socru mare, sambata. ... Dan Constantin, redactor-sef al Jurnalului National, a fost, sambata, socru mare. ... Radu Constantin si aleasa sa, Daniela Vorovenci, s-au casatorit religios sambata la Biserica Kretzulescu din Bucuresti, dupa ce au spus "da" la 29 iunie in fata ofiterului Starii Civile.
• Statiunea Predeal a deschis, sambata sezonul de schi, desi pe partiile din statiune se schiaza de cateva saptamani, urmand ca luni sa fie deschis oficial si sezonul de schi lan Poiana Brasov.
google-analytics.com