Cautare

2636 de rezultate pentru "sambata 16 ian radare" (2.92 secunde)
Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei. "Am organizat o actiune pe toata raza Capitalei cu toate radarele pe care le avem.
Pentru reducerea numarului de accidente rutiere, autoritatile vor monitoriza drumurile publice din toata tara cu radare fixe si camere de supraveghere cu recunoastere faciala.
Biden a anuntat un nou ajutor militar in valoare de 500 de milioane de dolari. Pachetul contine munitie de artilerie, sisteme antiblindate, radare de supraveghere aeriana Sunt 363 de zile de razboi.
Ziarul Financiar : HARTA INTERACTIVA. Unde sunt amplasate camerele video care vor depista soferii fara rovinieta Autoritatile au impanzit tara cu camere de supraveghere si nu mai iarta pe nimeni.
Sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 15:00 va avea loc Parada costumelor de epoca, urmata de un spectacol de magie "TeO Magic Show", iar incepand cu ora 18,00, timp de jumatate de ora, se va desfasura deja legendara "Bataie cu Flori".
Aceasta racla a ramas in Catedrala Patriarhala din Dealul Mitropoliei pana, sambata, la ora 16.00.
Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, a confirmat arestarea de la Kizilcahamam, un oras de langa Ankara, unde a avut loc, sambata, o reuniune a formatiunii sale politice, Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP).
Cel putin 135 de persoane au fost ucise, iar alte 300 ranite sambata, in cel mai sangeros atentat sinucigas de anul acesta, comis cu un camion-capcana, in apropierea unei piete din centrul Bagdadului, potrivit unui nou bilant al serviciilor de securitate, citat de AFP.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala. ... Probabil domnii reuniti sambata la Consiliul de Coordonare Judetean au uitat ca de fapt PD-L nu avea candidat la Primaria municipiului Constanta.
Sambata, o parte din liderii PSD, care il sprijina pe Mircea Geoana, s-au intalnit la Poiana Brasov pentru a pune la punct strategia pentru realegerea acestuia la viitorul Congres care s-ar putea organiza pe 20 februarie.
UDMR isi alege sambata noua conducere, un numar de 555 de delegati si peste 100 de invitati fiind prezenti la Oradea la cel de-al X-lea Congres.
Rezultatul cercetarii e ca trei intrusi au patruns, sambata, fraudulos in baza spatiala a partidului, au apasat aiurea niste butoane si au sabotat lansarea rachetei. ... Dar, totusi, ce s-a intamplat sambata pe cosmodromul politicii romanesti?
Domnul Oprea a fost colegul nostru si nu a fost niciodata un secret ca a fost colegul nostru Presedintele PSD, Victor Ponta, desemnat premier, a declarat, sambata, la Bistrita, intrebat despre sustinerea Guvernului de catre UNPR, anuntata de catre Gabriel Oprea:
Si uite ce a patit Adrian Nastase In timp ce Ponta lupta si lupta sa coabiteze, in numele "stabilitatii" tarii Traian Basescu si-a aparat din nou sambata cauza electorala - referendumul pentru Parlament unicameral - atacandu-i inca o data pe liderii USL, fara a-i nominaliza insa.
Amatorii de tigari de contrabanda au intrat probabil in panica sambata, in jurul amiezii, atunci cand nu i-au mai gasit la locul lor pe traficantii de tigari din Piata Abator.
Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a Societatii de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia a hotarat sambata, in cadrul sedintei ordinare din aceasta luna, schimbarea din functii a directorului general al societatii, Vasile Salapa, precum si a adjunctului acestuia, Tudor Ciurezu.
Astfel, sambata si duminica aceste produse s-au vandut la vechile preturi, semn ca majoritatea comerciantilor "le-au lasat" craiovenilor suficient timp pentru a-si face provizii. "Teoretic, tigarile s-au scumpit de azi (sambata - n.r.).
Avand in vedere faptul ca 31 a picat intr-o zi de sambata, Directia de Taxe si Impozite Craiova a prelungit data pana la care contribuabilii craioveni puteau achita darile pana pe 2 aprilie.
Aceasta concluzie se poate trage daca tinem cont de roadele actiunii de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice de la populatie, care s-a desfasurat sambata in municipiul nostru.
Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, a declarat ca sambata merge la actiunile de campanie programate la Braila si Tulcea si a lansat invitatia ca o dezbatere intre candidati sa aiba loc, miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
google-analytics.com