Cautare

2636 de rezultate pentru "sambata 16 ian radare" (3.14 secunde)
Chiar si dupa terminarea razboiului rece, ei s-au temut ca Uniunea Sovietica sau China au pus mana pe un OZN prabusit si ca recolteaza secretele sale, pentru a dezvolta avioane de lupta super-rapide, care ar putea si sa pluteasca nemiscate in aer, ori sa fie invizibile pentru radare.
Statia de radare de la Monte Cope, care era folosita si pentru navigatie, nu vedea nimic pe radar. Dupa aterizare, am completat, independent, rapoartele de incident care au fost prezentate comandantului nostru.
Nick Pope reia aceste idei si intr-un articol din 16 octombrie 2018, publicat in ziarul Guardian.
Statia de radare de la Monte Cope, care era folosita si pentru navigatie, nu vedea nimic pe radar.Dupa aterizare, am completat, independent, rapoartele de incident care au fost prezentate comandantului nostru.
OZN-ul Tic-Tac, care a pus in miscare grupul de operatori USS Nimitz in 2004, nu a fost vazut doar de catre piloti si de camerele cu termoviziune, ci si de radare si mai multe sisteme de senzori de inalta tehnologie, asa cum este documentat intr-un raport de 13 pagini scris in 2009 pentru Pentagon.
Am scris pe larg, pe aceasta pagina, despre cazul, din 2004, indelung mediatizat, al portavionului USS Nimitz, in care piloti, tehnicieni radar si alti militari au reperat si urmarit, pe radare si pe camere cu infrarosu, timp de doua saptamani, mai multe OZN-uri in zona peninsulei Baja California.
In mai putin de 120 de secunde, OZN-ul a fost reperat din nou de radare. Se afla la o distanta de peste 60 de mile.
Noii bolizi vor fi dotati cu "cutie neagra" si radare, la fel ca un avion, in timp ce computerul de la bord va fi mereu conectat la internet.
Aeroportul Henri Coanda se doteaza cu un sistem de protectie sporita, compus dintr-un gard dotat cu mai multe camere de supraveghere, radare, senzori spirala si GPS, ce vor securiza zona pe o distanta de aproximativ 25 de kilometri.
In functie de aceste dotari, care vizeaza si inarmarea completa a celor doua nave de razboi si echiparea lor cu toate sistemele de ducere a unui razboi modern (radare performante, echipamente pentru razboiul electronic, aparatura avansata pentru navigatie, etc.
De asemenea, sistemul TraficOK va prelua si informatiile furnizate de Politia Rutiera, Centrul Infotrafic, soferi, mass-media, camere de supraveghere si radare de pe arterele de circulatie.
Obiectul, observat de mai multe radare, dar si cu ochiul liber, dadea un ecou clar si solid, ca al unui obiect metalic de 2 kilometri lungime.
Exista foarte multe dovezi, cazuri autentificate de radare, ca si cu mai multi martori. OZN-urile au aterizat in multe locuri din lume, inclusiv in Rusia.
Intre acestea pot fi citate celebrele aparitii din Rendlesham Forest, in decembrie 1980, confirmandu-se faptul ca un OZN a fost intr-adevar urmarit cu acea ocazie de ambele radare britanice si americane din zona.
Incidentele au fost sustinute de inregistrari ale prezentei unor obiecte fizice cu radarul de bord si cu radare de la sol, care, de multe ori, corespundeau exact cu reperarea vizuala.
Observatoarele Green Bank si Parkes sunt suficient de sensibile pentru a sesiza semnale radio, avand puterea unor radare obisnuite de pe avioanele noastre, semnale care ar veni de pe planetele din jurul celor mai apropiate 1000 de stele.
Avionul a disparut de pe radare in anul 1946 si a reaparut in anul 1993. Unul din expertii care a investigat acest caz a oferit cateva explicatii interesante despre cea mai misterioasa disparitie din istoria aviatiei.
Sustinatorii razboiului din Ucraina scad in Rusia de la 25% la 16% NATO instaleaza radare in Romania pentru a monitoriza granita cu Ucraina.
NATO instaleaza radare in Romania pentru a monitoriza granita cu Ucraina. Sustinatorii razboiului din Ucraina scad in Rusia de la 25% la 16%.
Conduca;torul auto profita ca pe autostrada nu sunt radare si calca aceleratia pana cand acul kilometrajului se duce... cu Dumnezeu inainte, la 220 de kilometri pe ora.
google-analytics.com