Cautare

1283 de rezultate pentru "salarii" (2.98 secunde)
Lunar, solicitam bani pentru salarii, dar si pentru decontarea transportului elevilor, care fac naveta pana la unitatea scolara. Am primit doar bani pentru salarii.
Marian Sarbu a declarat ca prin legea unica de salarizare se va incerca o crestere a nivelului de salarizare prin scaderea salariilor unor categorii de bugetari care au salarii foarte mari si ridicarea nivelului de salarizare pentru cei cu salarii mici, planul fiind ca in patru, cinci ani salariul minim sa fie de 50% din salariul mediu.
Aceasta restructurare va duce la eliberarea a 9.200 de posturi, echivaland cu o economie de aproximativ 50 de milioane de euro la fondul de salarii.
Primul, pentru ca ei nu vor putea diminua actualele salarii avand in vedere principiul ca dreptul castigat ramane.
Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) intentioneaza sa introduca o taxa de 2.000 de salarii minime pe economie pentru fiecare candidat la alegerile prezidentiale din acest an. ... Ar fi vorba despre 2.000 de salarii minime.
"Intr-o perioada de criza, in care trebuie sa disponibilizezi oameni, unii oameni isi pierd salariile, altii isi pierd parte din salarii, toata lumea trebuie sa dea dovada de retinere in fel de fel de cheltuieli care se fac, mai ales cheltuielile acestea de tip festivist, cu fel de fel de festivaluri si asa maideparte", a declarat Stolojan, duminica.
Sindicatele din educatie se plang de salariul prea mic al profesorului de liceu, de grad I, aproape de pensionare si care va primi doar 4,25 salarii minime. ... un educator va trebui sa traiasca din 1,2 salarii minime.
"Sa le spuna ca, de fapt, ei nu au locuri de munca, dar au locuri de munca, nu au pensii, dar au pensii, nu au salarii, dar au salarii", a spus Dragnea.
Unii spun ca pe salarii si pensii. ... A cheltuit toti banii pe pensii si salarii, spre fericirea mall-urilor si hypermarketurilor, carora valuri de bugetari le-au rupt usile, ca sa cumpere masini de gaurit de la "reduceri".
Geoana a sustinut ca taierile din salarii si pensii vor fi "uniforme, nediferentiate, indiferent de actualul nivel al salariilor si pensiiilor".
Taierile de salarii si pensii, concedierile, noile impozite - pe scurt, toate masurile dure convenite de Guvern cu Fondul Monetar International, sunt, la aceasta ora, subiectul discutiilor dintre presedinte, lideri de partide, sindicate si patronate.
Va marturisesc faptul ca nu am pus aceasta intrebare retoric si nici patetic, ci in ideea ca, vazandu-va "in pana de idei" privind reforma sistemului public de pensii si salarii, m-am gandit sa va sugerez de unde ati putea sa recuperati banii care va lipsesc pentru a nu-i condamna pe toti bugetarii la o viata cotidiana a minimei rezistente.
Si cel de ministru de 6.900 lei lunar (1.600 de euro), pentru ca doamna Udrea cumuleaza cele doua salarii. Salarii inca nediminuate cu 25%.
In replica la acuzatiile UNPR, presedintele Senatului a afirmat ca fara sprijinul pe care independentii il acorda in Parlament guvernului Boc, reducerile de salarii si pensii nu pot fi puse in practica.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a apreciat, vineri, intr-o conferinta de presa desfasurata la Targu Mures, ca premierul Emil Boc va pierde toate procesele care vor fi intentate Guvernului, daca se va ajunge la punerea in practica a taierilor de pensii si salarii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Avand in vedere datele executiei bugetare in anul 2009 si cunoscand faptul ca efectul direct al scaderii salariilor cu 25% asupra veniturilor bugetare la o pondere de 38% a salariilor bugetare in total salarii din economie, putem spune ca Guvernul a subestimat impactul negativ asupra veniturilor bugetare, si asupra scaderii economiei.
Doar in Romania lui Traian Basescu, Emil Boc si Elena Udrea tupeul este impins pana acolo incat sa fie ceruta limitarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor pentru diminuari substantiale de salarii si pensii.
Liderul social-democratilor din Romania, Victor Ponta, crede ca motiunea de cenzura a opozitiei va fi votata si de parlamentari ai PDL si UDMR, iar prin caderea Guvernului Boc nu vor mai fi aplicate taierile de salarii si de pensii.
Nu poti sa le ceri oamenilor reduceri de salarii si pensii si in acelasi timp sa accepti in continuare evaziune fiscala.
Liderul social-democratilor din Romania, Victor Ponta, crede ca motiunea de cenzura a opozitiei va fi votata si de parlamentari ai PDL si UDMR, iar prin caderea Guvernului Boc nu vor mai fi aplicate taierile de salarii si de pensii.
google-analytics.com