Cautare

1283 de rezultate pentru "salarii" (3.47 secunde)
DIGI 24 - Salarii mai mari pentru inspectorii ANI Deputatii au acceptat sa dubleze unele salarii pentru inspectorii Agentiei Nationale de Integritate. ... Sala a vociferat cand reprezentantul Ministerului Justiție a citit grila de salarii pentru inspectorii ANI.
In anul 2015 toti bugetarii se pot bucura de salarii marite intre 10% si 26%. ... Angajatii din Sanatate, Asistenta Sociala si angajatii serviciilor de expertiza medicala primesc salarii majorate cu 25%.
In anul 2015 toti bugetarii se pot bucura de salarii marite intre 10% si 26%. ... Angajatii din Sanatate, Asistenta Sociala si angajatii serviciilor de expertiza medicala primesc salarii majorate cu 25%.
Aceste eforturi, materializate in majorarea veniturilor a peste 40 000 de salariati, par acum facute absolut in zadar, in conditiile in care guvernarea tehnocrata, mentorata indeaproape de artizanii taierilor de salarii din regimul Basescu-Boc, dar vopsiti acum in galben, propun o grila de salarizare care de fapt duce la scaderea veniturilor majorate, pare-se, doar pentru cateva luni!
Si n-au iesit pentru pensii si salarii, ci pentru o miza concreta si bine precizata - demiterea creatorului Binomului, a celui care a instaurat un sistem diabolic de urmarire a oamenilor si un mod securist de functionare a statului.
In urma acordului cu FMI, guvernul Nastase a fost de acord sa nu mai mareasca salariile celor de la Posta Romana si astfel s-a ajuns la situatia ca peste 70% din lucratori sa aiba salarii intre trei si cinci milioane de lei.
salarii mai mari. ... Salarii care, fara indoiala, oamenii le cer pe buna dreptate.
Noi majorari de salarii pentru cei care lucreaza de la stat. Acestia vor primi salarii mai mari cu pana la 15 la suta.
Pentru un apartament in capitala Romaniei, cumparatorii au nevoie, in medie, de 96 de salarii medii. In alte capitale din estul Europei, cum ar fi Praga sau Varsovia, sunt necesare aproximativ 160 de salarii medii.
51% din impozitul pe salarii vin in visteria municipiului Constanta. ... Daca noi vom aduce companii puternice care sa dea aceste salarii, si cetateanul va trai mai bine, dar si municipalitatea va trai mai bine.
Electricienii pregatesc greva generala Cele doua sindicate din electricitate vor declansa o greva de avertisment pe 3 martie si greva generala pe 9 martie, datorita nemultumirilor legate de salarii. Desi s-a convenit ca productivitatea sa se regaseasca in salarii, acest lucru nu se respecta.
Premierul Emil Boc a declarat vineri, la Baia Mare, ca va propune ca, din luna august si pana la sfarsitul anului, membrii Cabinetului, inclusiv el, sa aiba salarii reduse cu 20%.
- Acordam egala atentie nu numai celor care primesc salarii, ci si celor care platesc salarii - adica celor care investesc, isi asuma riscuri, creeaza si mentin locuri de munca;forma moderna de protectie sociala pe care am avut-o si o avem in vedere acorda atentie "ascensorului social", adica mecanismelor legislative ce permit schimbarea statutului cat mai multor oameni de la asistati social la salariati, de la salariati la mici intreprinzatori, de la mici intreprinzatori la antreprenori si investitori.
Din ce bani veti plati salarii si pensii la nivelul anului 2008 - asa cum promiteti la televizor - daca Romania are deja un deficit de 8 MILIARDE DE EURO la bugetul de pensii?
"Dragi bugetari, trebuie sa va taiem 25% din salariu" - pentru ca, repet, sunt oameni cu salarii de 600 de lei, la inceput de drum; ... in salarii si pensii.
Pentru salarii avem cifra-magica de 39 miliarde euro pentru tot anul, potrivit acordului. ... cele de la fondul de salarii speram sa le reglam.
Si au fost cheltuiti banii pe salarii? ... Absolut nimic la momentul acesta pentru ca de nicaieri nu rezulta ca acele sume de bani care au fost virate de la LPF au fost virate cu titlu de salarii.
Si au fost cheltuiti banii pe salarii? ... Absolut nimic la momentul acesta pentru ca de nicaieri nu rezulta ca acele sume de bani care au fost virate de la LPF au fost virate cu titlu de salarii.
organizeaza si conduce contabilitatea decontarilor cu privire la asigurarile sociale, fondul de somaj, asigurari de sanatate, impozitul pe salarii; ... intocmeste lucrari cu privire la plata salariilor in conformitate cu prevederile legale pentru salariatii institutiei si alimenteaza cardurile de salarii;
Intorcandu-se de la planurile de viitor, la realitatea de zi cu zi de la PLUSFOOD Constanta, directorul firmei a tinut sa declare ca toti cei 115 angajati au salarii "relativ bune, peste medie.
google-analytics.com