Cautare

1283 de rezultate pentru "salarii" (3.79 secunde)
Cele mai mari scaderi la incasarile catre buget sunt la impozitul pe salarii - din cauza ca s-a diminuat numarul angajatilor din judet - si la impozitul pe profit.
Cele mai mari scaderi la incasarile catre buget sunt la impozitul pe salarii - din cauza ca s-a diminuat numarul angajatilor din judet - si la impozitul pe profit.
Pe locul al doilea in Top 10 salarii babane se afla o persoana a carei firma activeaza in agricultura. ... "Profi" universitari cu salarii de manageri In plina criza financiara, veniturile obtinute de bugetari sfideaza mediul privat de afaceri.
Un sondaj neoficial printre marile banci din Craiova arata ca zeci de persoane fizice din Banie au salarii de peste 3.000 de euro pe luna.
Sauditii de la Al Arrab Contracting Company au ajuns la un acord cu sindicatul privind numarul de angajati care vor pleca acasa din iunie, cu cinci, sapte sau noua salarii compensatorii.
Lucian Lotreanu este unul dintre acei directori de companii demisi de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, in decembrie anul trecut, pe motiv ca au "salarii nesimtit de mari".
Bugetarii cer salarii mai mari intr-o perioada in care economia a luat-o in jos, iar firmele private opereaza nenumarate disponibilizari. In Finantele doljene unii se plang ca au salarii foarte mici, altii tac chitic, pentru ca pleaca acasa cu sume frumusele.
Dupa mai multe proteste si amenintari, am reusit sa primim salariile pentru lunile februarie si martie, insa, din aprilie si pana in prezent, continuam sa muncim fara salarii.
Tinerii din Olt care au salarii modeste nu au nici o sansa sa isi cumpere locuinte prin programul "Prima Casa". ... "Acest program nu este pentru cei cu salarii mici" Tinerii care isi puneau sperantele in acest program sunt foarte dezamagiti.
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a acuzat Ministerul Finantelor Publice (MFP) ca a folosit banii imprumutati de la banci pentru datorii, salarii si pensii privand astfel firmele particulare de posibilitatea unei atat de necesare finantari.
Ministrul Finantelor a mentionat ca la inceputul anului existau bani pentru pensii si salarii la nivelul programat in acel moment, insa intre timp numarul de pensionari si pensia medie au crescut.
In continutul legii pe care o vom pregati inclusiv la acestia se va aplica reducerea de 25% a fondului de salarii aferent, in modalitatile pe care le vom decide in cadrul legii, pentru ca nu putem sa ne restrangem doar la bugetari, deoarece si acestia beneficiaza de sprijinul statului si sunt tot salariati ai statului intr-o forma sau alta", a spus Boc.
'"Va dam 25% din salarii daca plecati". ... Pe langa disperarea oamenilor care se vad adusi la limita supravietuirii de scaderile de salarii si pensii, ieri, in atmosfera Pietei Victoriei mai plutea un sentiment:
O astfel de masura ar fi dus la o inflatie de doua cifre" Puteti citi in continuare articolul citat, cu precizarea ca un mai tanar specialist in economie a observat ca masurile aplicate de Guvern (la sfatul BNR) - reduceri de salarii, pensii etc.
Sectiunea B se refera la indicatori statistici si cuprinde numarul de asigurati in sistemul asigurarilor pentru somaj, al celor care au dreptul la concedii si indemnizatii si totalul fondului de salarii brute.
Plenul Senatului a adoptat ieri un proiect de modificare a Codului Fiscal, initiat de doi deputati PSD si unul PDL, prin care impozitul pe venit va fi redus de la 16% la 13% pentru salarii si pensii.
Salarii "nesimtite" la falimentara CFR Marfa Directorii companiilor falimentare din CFR, care trimit in somaj mii de angajati, pleaca acasa cu salarii "nesimtite" de aproape 8.000 de lei.
Obtinerea unor rente pentru clientela politica de 40% din salariul brut al unui astfel de manager, care poate ajunge pana la 45 de salarii medii brute pe ramura respectiva, in conditiile in care Romania nu a iesit din criza, in conditiile in care ne asteapta un nou val de recesiune economica, este ridicola.
Problema pe care o are acum Guvernul este ca, asa cum se precizeaza in legea responsabilitatii fiscal-bugetare, nu are voie sa mareasca bugetul de salarii peste suma anuntata initial in bugetul pe 2012, ceea ce ar echivala cu o majorare de numai 6,8% timp de jumatate de an, conform calculelor gandul , respectiv cu noua puncte procentuale sub nivelul necesar reintregirii salariilor bugetarilor.
Rolul sefului nu este doar de a le da salarii. ... Pentru imbecilii care conduc presa cu surle si trambite in timp ce isi iau salarii babane, dar pe subalterni ii trateaza ca pe niste sclavi?
google-analytics.com