Cautare

1283 de rezultate pentru "salarii" (3.34 secunde)
Banii pentru salarii se vor acorda din bugetul Uniunii. ... In plus, aceste salarii vor fi in continuare impozitate de statele de origine, fara a fi mari diferentieri intre cele obtinute de diversi parlamentari UE daca vor fi la nivelul de 7.000 de euro.
Astfel, cei care vor sa dispuna asupra destinatiei unei sume reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul net anual impozabil datorat pentru sponsorizarea entitatilor noprofit, potrivit Legii 571, trebuie sa completeze si sa depuna formularul 230 "Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual", daca au realizat venituri din salarii (sunt obligatorii si prezentarea unor copii dupa fisele fiscale);
2006 este primul an in care contribuabilii care realizeaza venituri numai din salarii nu mai trebuie sa depuna declaratii de venit.
Mai ales ca reprezentantii ANAF vor sa angajeze specialisti in cadrul institutiei cu salarii "frumusele", 3.000 de euro pe luna. ... - Ce se mai aude cu privire la propunerea dumneavoastra de a atrage specialisti in cadrul ANAF cu salarii de peste 3.000 de euro?
Romania are si anul acesta doua salarii minime pe economie. ... Nu se aplica bugetarilor care raman pe salariul minim garantat sau pe alte salarii minime daca au legi speciale.
“Nu inteleg cum in unele intreprinderi de stat care au pierderi se pot acorda salarii mari, chiar si prime. ... Cred ca aceste salarii sint acordate prea usor si mai cu seama se cedeaza prea repede presiunilor sindicale”, a spus Marian Filimon.
Potrivit liderului sindicatului din cadrul Electrocentrale Galati, Mihai Popa, conducerea Termoelectrica si liderii sindicatelor de la unitatile producatoare de energie termica primara aflate in subordinea societatii nu au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste valoarea fondului de salarii alocat pentru anul 2007.
Pentru cei 49 de operatori economici monitorizati fondul de salarii pe anul 2007 nu trebuie sa depaseasca, pe total operatori economici din cadrul fiecarui minister, o crestere medie de 6% fata de cel realizat la nivelul anului 2006.
Daca CCM de la nivel de ramura va fi respectat, fondul de salarii de la AFDJ ar trebui sa creasca cu 70 de procente.
In plus, revendicarile grevistilor de la Decirom mai cuprind si acordarea de tichete de masa, precum si a 12 salarii compensatorii, in cazul in care patronatul va proceda la disponibilizari de angajati.
Angajatorii insa nu se grabesc sa opereze majorari de salarii consistente, asa cum cere piata UE, fapt pentru care meseriasii isi gasesc de lucru in afara tarii.
Cresterea salariilor trebuie corelata cu productivitatea muncii, intrucat exista un pericol major in aparitia unei spirale preturi-salarii, fenomen greu de stapanit odata declansat, atentioneaza guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. "Trebuie corelate salariile cu productivitatea, pentru ca vedem un pericol major in spirala preturi-salarii.
Prin urmare, ne-am angajat sa acordam aceasta marire de salarii in mod retroactiv si cumulativ pana la Sarbatorile de Pasti.
Salarii bune primesc si constantenii, gorjenii, dar si locuitorii judetelor Timis si Iasi. Topul primelor 10 judete cu cele mai mari salarii medii nete este incheiat de Brasov si Giurgiu, cu remuneratii mai mari de 1 000 de lei.
Chiar daca se ia in calcul cel mai scazut salariu din cadrul CSCT, angajatii nostri castiga de cinci ori salariul minim din Romania, iar aceste salarii sunt cu peste 60% fata de nivelul mediu al castigurilor salariale din toate domeniile industriale de activitate.
Salarii de 1.000 de lei net se castiga in alte zece judete: ... In agricultura sunt veniturile cele mai mici Pe domenii de activitate, cele mai mici salarii medii nete se inregistreaza in ramura agricultura-silvicultura-piscicultura.
A doua mare banca din Romania, BRD avea pregatita, pentru inceputul lui 2006, o initiativa grevista, sindicatul BRD amenintand ca ar putea declansa o greva pe fondul refuzului patronatului de a negocia noi salarii.
Coca-Cola HBC Romania va inchide, la jumatatea lunii noiembrie, fabrica de la Sacadat, pentru eficientizarea activitatii, iar angajatii vor primi salarii compensatorii, a anuntat luni producatorul. ... Angajatii vor primi salarii compensatorii.
cei incadrati cu salarii de la 0 la 390 de lei (salariul minim din 2007); cei incadrati cu salarii de la 391 la 500 lei si cei incadrati de la 501 la 700 de lei.
Zvonurile privitoare la posibilitatea neacordarii nici unui leu in plus la salarii circula pe platforma siderurgica de cateva zile, acest lucru fiind oglindit si de mesajele trimise de unii angajati ai Combinatului care au comentat pe marginea textului publicat sambata in ziarul nostru, in care am prezentat in premiera propunerea avansata de administratie sindicalistilor.
google-analytics.com