Cautare

1283 de rezultate pentru "salarii" (3.26 secunde)
Numai o succinta si atenta urmarire a veniturilor din salarii pe care lucratorii Fiscului bihorean le-au obtinut in 2007 ne arata ca avem de-a face cu salarii babane si nu cu ceea ce liderul de sindicat ne-a servit, fara sa se gandeasca ca am putea accesa site-ul cu pricina.
Vorbim despre companiile din subordinea Ministerelor, care au uneori si peste 37.000 de angajati/unitate, dau salarii bune, tichete de masa, tichete cadou, tichete de cresa, fac sponsorizari care ajung la sute de mii de euro si au fonduri uriase pentru publicitate si protocol.
Deputatii din Comisia juridica au stabilit in Legea privind finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale ca un membru de partid poate plati o cotizatie anuala de maximum 48 de salarii minime, donatiile anuale fiind limitate la 200 de salarii pentru persoanele juridice si 500 pentru cele fizice.
Fiscul micsoreaza termenele scadente de plata a impozitului pe salarii, spre disperarea agentilor economici care va trebui sa vireze lunar contributii pe care le plateau odata la trei luni.
Cei peste 600 de fosti angajati ai SC Grimex SA Targu Jiu au castigat procesul prin care firma lichidatoare SC BNP Consult Craiova trebuia sa acorde acestora, o data cu incetarea contractului colectiv de munca, salarii compensatorii.
Descoperitul de cont sau overdraftul, adica banii luati cu imprumut de pe cardul de debit, poate ascunde capcane pentru cei care iau in avans cat mai multe salarii.
Deducerea personala de impozit pentru angajatii cu salarii brute intre 10 milioane de lei si 30 de milioane de lei va fi cuprinsa intre 6,5 milioane de lei si 100.000 de lei, in functie de nivelul salariului si numarul persoanelor aflate in intretinere, informeaza Ministerul Finantelor Publice.
L-am întrebat de ce a ramas în fabrica, în timp ce majoritatea colegilor lui au plecat de bunavoie cu câteva salarii compensatorii în buzunar, date de guvern prin ordonanta.
Odata cu obligatia de a plati contributia de asigurari sociale de sanatate (CASS) de 5,5% pentru toate veniturile realizate, din 2017, va fi impus si un plafon lunar de cinci salarii medii brute.
Unul dintre amendamente prevede ca suma cotizatiilor platite intr-un an de un membru de partid nu poate depasi 48 de salarii minime brute pe tara, majorandu-se astfel limita prevazuta initial, de 12 salarii.
Plafonul pentru finantarea campaniei electorale si a partidelor politice a fost stabilit, in perspectiva alegerilor parlamentare din aceasta toamna, la 350 de salarii minime brute in cazul unui candidat la functia de deputat si la 500 de salarii minime brute pentru un candidat la functia de senator.
La aceeasi pregatire profesionala, ei au salarii mai mici decât unii profesori, desi muncesc mai mult decât acestia. ... Pur si simplu, într-o societate privata nu exista ratiuni economice pentru o majorare cu 50% a fondului de salarii într-un singur an, decât în cazuri exceptionale.
La aceeasi pregatire profesionala, ei au salarii mai mici decât unii profesori, desi muncesc mai mult decât acestia. ... Pur si simplu, într-o societate privata nu exista ratiuni economice pentru o majorare cu 50% a fondului de salarii într-un singur an, decât în cazuri exceptionale.
Oficialul FMI a confirmat ca s-a stabilit cu BNR o tinta privind rezervele valutare la sfarsitul anului, dar nu a dorit sa ofere detalii.Fondul de salarii trebuie sa scada gradual, ca procent din PIBPachetul financiar convenit cu autoritatile romane va permite ajustarea graduala a deficitului bugetar, alta problema care trebuie depasita fiind dezechilibrul contului curent inregistrat in special in ultimul an, a mentionat seful misiunii FMI in Romania.
Statele bogate din Uniunea Europeana nici nu se gandesc sa intretina pe impozitele platite de propriii cetateni inconstienta guvernelor unor tari care ajunsesera sa plateasca propriile cetateni 14-16 salarii pe an, ca in Grecia!
Este acceptat tacit faptul ca cei de la varf nu traiesc din salarii", pe care il puteti citi in continuare. ... Nici macar ministrii nu vad in aceste diferente de salarii o problema care ar trebui sa ii preocupe:
Pentru a achizitiona o locuinta printr-un credit ipotecar, craiovenii au nevoie de un venit lunar cat sapte salarii minime pe economie. ... Pentru achizitionarea unei locuinte, craiovenii trebuie sa aiba la dispozitie aproximativ 100.000 RON, adica 270 de salarii minime pe economie.
Noile norme de aplicare a legii pensiilor clarifica sintagma „venitul brut realizat lunar“ pentru care se va plati contributia de pensie din 2008, aducând precizarea ca legea face referire doar la venitul brut realizat lunar achitat din fondul de salarii si nu la întregul venit brut lunar.Noile norme de aplicare, publicate ieri în Monitorul Oficial, stabilesc în plus fata de normele aflate în vigoare pâna acum patru categorii de venituri pentru care urmeaza sa fie incluse în venitul brut lunar si pentru care se va plati CAS.
Dar si angajatul va achita contributii mai mari la stat si un impozit mai mare pe venitul din salarii. ... Miza acestui salariu este, in fapt, plaja de salarii minime din Romania (spre exemplu cei cu studii superioare au 'minim' de doua ori salariul 'minim').
Daca creste acum cota unica, atunci va creste automat si impozitul pe profit, si impozitul pe dividende si impozitul pe salarii, iar mediul de afaceri din Romania va primi lovitura decisiva in plina criza economica", a declarat, pentru GdS, Radu Buziernescu, managerul Professional Consulting.
google-analytics.com