Cautare

27 de rezultate pentru "sa spanzurat" (8.11 secunde)
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
A fost, pentru ca datorita unor livrari neachitate la termen de catre Ministerul de Interne, indeosebi de Politia de Frontiera, a trebuit sa inchida afacerea.
Initiatorii propun ca din comisie sa faca parte 13 membri - 8 deputati si 5 senatori - desemnati in functie de algoritmul parlamentar, raportul final urmand a fi inaintat pana la 30 aprilie.
Sustinem in continuare ideea autonomiei teritoriale, care trebuie sa aduca decizia mai aproape de comunitatile locale. Are si un caracter etnic, deoarece acolo unde traiesc mai multe comunitati problemele etnice trebuie rezolvate“, a spus Gyorgy Frunda.
Proiectul a primit initial raport favorabil din partea Comisiei Juridice, insa plenul Senatului a decis retrimiterea sa la Comisie. Motivul invocat de senatorii PSD si PRM pentru respingere a fost ca aceste terenuri nu au apartinut de fapt Arhiepiscopiei, ci i-au fost date spre administrare.
Opinia a starnit un adevarat val de proteste din partea actualei puteri, care s-a grabit sa-l eticheteze pe Basescu drept un politician "iresponsabil, xenofob si extremist” gata oricand sa puna interesele sale electorale deasupra intereselor tarii.
Umanistii mentionati pe "lista rusinii" de catre Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) se considera calomniati, dar nu stiu pe cine sa dea in judecata. Cei sapte membri PUR aflati pe lista neagra a CPC vor sa stie cine i-a pus acolo, ca sa poata actiona in justitie.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a trimis Comisiei juridice decizia Curtii Constitutionale din 1 februarie 2005 privind neconstitutionalitatea articolului 25 din Regulamentul Camerei, care da posibilitatea schimbarii din functie a presedintelui acestei institutii. Pana la 15 martie, comisia trebuie sa puna de acord decizia Curtii cu Regulamentul Camerei. Art.
Comisia de munca a Senatului a dat ieri raport favorabil ordonantei de urgenta referitoare la majorarea cu 20% a indemnizatiilor demnitarilor.
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat ieri ca va candida ca independent la Primaria Capitalei, avand convingeri “de centru-dreapta, moderat de doctrina populara“.
Mircea Drosu Niculina i-a contestat pe Adrian Nastase si pe Traian Basescu, dupa ce initial intentionase sa-l conteste la BEC pe Mircea Geoana.
Membrii comisiei vor anunta concluziile raportului mai intai presedintelui Iliescu, urmand ca apoi sa fie prezentat in cadrul unui eveniment public. Elie Wiesel nu a dorit sa dea publicitatii continutul raportului pana la intalnirea cu Ion Iliescu.
In situatia asta, eu personal doresc ca BEC sa se ocupe de monitorizarea campaniei electorale ", a afirmat presedintele CNA. ... Daca de la o zi la alta apar reguli noi, noi ne facem de ris, trebuie sa va chemam in fiecare zi sa va spunem ce sa faceti.
Ulterior, CJC a trimis un comunicat prin care a negat afirmatiile facute de Ionel Chirita, care, potrivit reprezentantilor Consiliului, acesta "a incercat sa manipuleze opinia publica”.
Presedintele Traian Basescu are dreptul sa primeasca in folosinta o locuinta de protocol, care sa fie in acord cu statutul si atributiile prezidentiale, a declarat ieri premierul Calin Popescu-Tariceanu.
termenii trebuie sa fie uniformizati, este nevoie de multa atentie la traduceri, la denumiri, la harti chiar, pentru ca textul Tratatului va reglementa in detaliu modul in care Uniunea Europeana se va raporta la Romania de la data aderarii.
La rubrica amintita, Buruiana trebuia sa faca unele precizari legate de averea sa, dar a simtit nevoia (pentru cei care se vor invrednici sa citeasca declaratia sa de avere) sa scrie cu litere de tipar:
Reclamantii cer instantei ca cei patru parati sa plateasca fiecaruia, in solidar, cate 1,5 miliarde de lei daune morale si sa acopere cheltuielile de judecata. ... "Adrisantul, necunoscut" Citatiile au ajuns la parati, numai ca reclamantii nu prea au sanse ca procesul sa se desfasoare.
In opinia lui Berceanu, o modificare importanta este de a introduce in Regulament acele prevederi care sa poata face posibila schimbarea presedintelui Senatului. ... va prezenta un proiect care sa stipuleze ca, asa cum presedintele Senatului este ales prin votul majoritatii parlamentarilor, tot astfel ar putea fi si schimbat.
Liderii PUNR si PD din Cluj nu sunt de acord cu ideea apropierii celor doua organizatii, lansata de presedintele PD Emil Boc.
google-analytics.com