Cautare

27 de rezultate pentru "sa spanzurat" (2.49 secunde)
Viceprimarul Razvan Murgeanu a fost desemnat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu 48 de voturi din 51, drept primar general interimar in locul lui Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei.
Permiteti-mi sa incep parafrazand pe marele Eminescu, spunand ca astazi dezbatem o motiune “simpla, dupa vorba, dupa port“.
Vasiliu se declara surprins de atitudinea PNL, care a preferat sa se abtina de la vot.
Referitor la acuzatiile extrem de grave, avand ca sursa declaratiile deputatului Metin Cerchez, omul de afaceri Sabit Danis considera ca ar fi sub demnitatea sa sa se coboare la nivelul respectivelor atacuri.
Asa ca, va rog frumos, ciocul mic, pentru ca nu aveti de ce sa va plangeti astazi! (Aplauze in Grupul PSD;
“Daca in judetul acesta, 40 la suta sunt unguri, 40 la suta din posturile de conducere trebuie sa ne revina, 52 la suta romanilor si restul rromilor, evreilor sau altora“, a declarat senatorul Gyorgy Frunda, care a precizat ca sunt vizate posturi de conducere din domeniul sanatatii, invatamantului, Garzii Financiare, precum si la alte organe de control.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu nu va utiliza, pe perioada detinerii mandatului de sef al Guvernului, o locuinta din fondul de protocol al statului, gestionat de RAPPS.
Procentul nu este foarte mare, poate sa fie de 4-5 la suta", a afirmat Dinescu, intr-o conferinta de presa, precizand ca aceasta cifra vizeaza partidele importante.
Fostul presedinte PNL Valeriu Stoica a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pentru el Dinu Patriciu este “o enigma“.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Magistratii Sectiei Penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins actiunea initiata de Gusa, prin care cerea "anchetarea si condamnarea presedintelui Romaniei, Ion Iliescu, pentru infractiunile de insulta si calomnie", obligandu-l sa plateasca statului suma de 600.000 de lei reprezentand cheltuieli judiciare.
Simbata, cu ocazia instalarii in functie de catre ministrul Comunicatiilor ºi Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, in calitate de imputernicit al Guvernului Romaniei, prefectul Radu Bud nu a depus juramintul de credinta.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a pierdut procesul intentat pentru calomnie de fostul director al RADP, actualul subprect al judetului Cluj, Mihaela Rozor.
Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, se va intalni maine dupa-amiaza cu ziaristii din Vrancea pentru a discuta despre libertatea presei.
Istoria Maritime Training Centre Television SA, care a fost pionul central al scandalului declansat la scurt timp dupa incheierea contractelor dintre companiile de stat si MTC, iar ulterior dintre acest post de televiziune si o firma privata din domeniul mass-mediei, incepe in anul 1991 cand la Constanta ia fiinta Centrul de Pregatire a Personalului din Marina Civila.
In cadrul unei emisiuni recente la OTV, Nicolae Vacaroiu a lasat sa se inteleaga ca Nastase este de fapt invingatorul prezidentialelor.
Ea a adaugat ca, in opinia AP, subregiunile Tinutul Secuiesc sau Tara Motilor au dreptul sa-si formuleze tipul de organizare, iar autonomia si dezvoltarea regionala, pe care AP le sprijina, ar fi singurele care ar putea opri exodul maghiarilor din aceste regiuni.
De asemenea, Mihail Vlasov (PNL) a fost condamnat pentru trafic de influenta ispasind peste un an de inchisoare in timpul regimului Ceausescu, dar a reusit sa anuleze sentinta din cazierul sau prin recurs extraordinar in anulare dupa 1990.
571/2003 privind Codul Fiscal si proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.142/ 2004 pentru suspendarea aplicarii prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.101/2004 privind preluarea de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a unor creante fiscale asupra societatilor comerciale Rafo SA si Carom SA Onesti.
google-analytics.com