Cautare

70 de rezultate pentru "ruxandra pitulice" (2.78 secunde)
Clipul este mai mult decat o prelungire a muzicii, este un scurtmetraj in adevaratul sens al cuvantului, ce beneficiaza de efecte speciale deosebite", marturiseste Ruxandra Pitulice.
Participantii au asistat la un show culinar cu vedete de top si la un concert de exceptie sustinut de Ruxandra Pitulice alaturi de Taraful Nostru.
Participantii vor asista la un show culinar cu vedete de top si la un concert de exceptie sustinut de Ruxandra Pitulice alaturi de Taraful Nostru. ... Seara se va incheia cu un program muzical sustinut de catre artista Ruxandra Pitulice si Taraful Nostru.
Telespectatorii vor putea urmari la TVR 2 un program in amintirea regretatei actrite Ruxandra Sireteanu, care a incetat din viata marti, 18 februarie, la varsta de 70 de ani.
Ruxandra Sandru a expus recent la targul organizat de Craciun la MTR. ... Poate sa porneasca de la o piatra sau o imagine pe care o transpun in bijuterii", ne-a spus Ruxandra Sandru.
Profesor doctor Ruxandra Ionescu, sefa Departamentului de reumatologie din cadrul Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, ne explica tocmai aceasta masinarie si cum pot noile terapii sa o tina sub control. ... Ruxandra Ionescu: ... - Profesor doctor Ruxandra Ionescu:
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
Doamna doctor Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in tratamentul infertilitatii, asistent universitar, cu multiple competente, a ales sa-si dedice intreaga energie si pasiune pentru a-i ajuta pe cei care isi doresc un copil, pe cei disperati, pe cei ale caror incercari repetate au esuat, pe cei care nu au putut fi ajutati in clinicile clasice, dar care continua sa caute si sa spere, sa-i ajute sa aiba si ei bucuria unei familii implinite in jurul unui copil sanatos.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare. Sunt Ruxandra Maria Ionescu.
Pregateste-ti pantofii de dans si alatura-te distractiei, caci te asteapta indragitii interpreti Ruxandra Pitulice, Ovidiu Anton (Eurovision), Ionela Stancioi, Neonela Duplei (Vocea Romaniei), Georgiana Ionica (Vocea Romaniei) si Select Music Band, cu entertainment de 5 stele!
In concluzie, va multumesc si va doresc succes in activitatea dv." Ruxandra Mihes Agache, prima romanca pilot de avioane de razboi, in varsta de 79 de ani, a venit la APC pentru a fi ajutata in legatura cu recalcularea pensiei.
Presedintele ARAI, Ruxandra Pleciu, spune ca, pe langa dezavantajul pretului, achizitionarea unui apartament nou prezinta si alte dezavantaje, cum ar fi timpul de asteptare pana la finalizarea proiectului si dificultati in accesarea creditului ipotecar.
Beneficiile salariale detin o pondere de 10% din salariul brut acordat in Romania in 2007, sustine directorul servicii-taxe PricewaterhouseCoopers, Ruxandra Stoian.
Marti, 5 martie 2013 • Titlu:Clasa noastra • Autor:Tadeusz Slobodzianek • Regia:Simona Maicanescu • Scenografia:Ruxandra Manolovici • Costume:Ruxandra Manolovici • Muzica Marius Sireteanu, design lumini Alexandru Balta • Distributia:
Irina Margareta Nistor, Ruxandra Ion si actorul Valentin Teodosiu vor face parte din juriu!
- La Cluj, pionier a fost Augustin Pop, in 1996, urmat apoi, in plan ramificat, de Ruxandra Cesereanu. ... - Atelierul de creative writing de la Ipotesti a fost consecinta castigarii unui proiect de catre Ruxandra Cesereanu, membra a Centrului de cercetare a imaginarului, "Phantasma", din Cluj.
Ruxandra Dumitrescu, medic primar Obstetrica - Ginecologie in cadrul Clinicii Fertilia. In plus, Medicina Reglarii Fiziologice ia in calcul un aspect oarecum neglijat pana acum, si anume pregatirea viitorilor parinti pentru sarcina, dovedindu-se a fi un tratament eficient si complet pentru cuplurile care isi doresc un copil.
dubla campioana mondiala Monica Iagar, medic primar medicina de familie Corina Schepp, medic de familie, competenta in apifitoterapie Ruxandra Constantina si specialistul in fitness si nutritie Liora Zytcer. ... Ruxandra Constantina;
Ruxandra Constantina, medic de familie; ... Ruxandra Constantina, rolul alimentatiei in ingrijirea pielii, discutie alaturi de doamna dr. nutritionist Gabriela Man, nutritie si sport alaturi de Calin Novacescu.
Angela Irina Radu â€" UMF Carol Davila â€" Catedra medicina de familie 17:30 â€" 18:30 Ruxandra Folostina SESIUNEA 4 TSA si alte terapii pentru imbunatatirea nivelului de functionalitate - Metoda VML (Verbal Motor Learning â€" invatarea Verbala Motorie);
google-analytics.com