Cautare

373 de rezultate pentru "rubrica decese comemoraronesti" (3.26 secunde)
- 14,9 milioane de cazuri si 8,2 milioane de decese in 2013 - Cancerul traheal, bronsic si pulmonar: 1,8 mil noi cazuri si 1,6 mil decese; ... 1,8 mil cazuri noi si 464.000 decese; ... 1,6 mil cazuri noi si 771.000 decese;
Magda Marincovici) La ora actuala, anual, rezistenta antibioticelor provoaca 700.000 de decese, din care 50.000 in Europa si Statele Unite. Iar din 2050, bacteriile care reusesc sa supravietuiasca, invingand antibioticele, ar putea provoca 10 milioane de decese, anual, in intreaga lume.
600.000 de decese premature, anual, din caua poluarii aerului (Autoare: ... Acesta este costul platit in fiecare an de economiile statelor europene pentru cele 600.000 de decese premature si bolile provocate de poluarea aerului.
Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64.036 morti, depasind Marea Britanie la acest capitol, informeaza Agerpres, care citeaza AFP.
Peste 1.800 de noi cazuri de COVID si 54 de decese in ultimele 24 de ore. ... 54 de decese, in ultimele 24 de ore De la inceputul pandemiei pana astazi, 17.776 de persoane diagnosticate cu infecÈ›ie cu SARS â€" CoV â€" 2 au decedat.
In Romania, rujeola a provocat 31 de decese din cele 35 inregistrate in Europa, in ultimele 12 luni (Autoare: Magda Marincovici) Rujeola continua sa provoace decese in Europa, desi exista un vaccin sigur si eficient.
In Romania exista, in medie pe an, 2.794 de decese cauzate de accidente rutiere, potrivit datelor adunate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, Eurostat si Banca Mondiala, si 126 de decese la un milion de locuitori.
Din cauza infectiilor alimentare provocate de virusuri, bacterii si protozoare, care au ajuns in organism prin alimentele contaminate consumate, au provocat, in 2010, aproape 582 de milioane de cazuri de boli infectioase (enterite) si 351.000 de decese ;
Tinerii intre 15 si 44 de ani reprezinta 59% din totalul acestor decese. ... O reducere cu 5% a vitezei medii contribuie la reducerea cu pana la 30% a numarului accidentelor finalizate cu decese.
Potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009, Romania se plaseaza pe ultimul loc in randul tarilor Uniunii Europene, privind reducerea numarului de decese survenite in urma accidentelor rutiere.
Prezentarea presedintelui Consiliului Judetului, Eugen Chebac, a incheiat astazi rubrica "I-am votat, ne promit, sa vedem ce vor face", in care a fost prezentat fiecare consilier judetean in parte si care a fost gazduita zilnic de "Monitorul de Galati", timp de mai bine de o luna si jumatate.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
nCoV, un nou coronavirus suspect si periculos Potrivit OMS, de la jumatatea anului trecut pana acum nCoV a provocat 16 decese Potrivit ultimului buletin al OMS, Ministerul Sanatatii al Arabiei Saudite a anuntat 7 noi cazuri confirmate in laborator de infectie cu noul coronavirus (nCoV), dintre care 5 decese.
Abuzul de antibiotice poate ucide Infectia cu Clostridium difficile poate provoca dilatarea excesiva a colonului si chiar decesul Abuzul si administrarea incorecta a antibioticelor a devenit o problema de sanatate publica cu consecinte severe, chiar cu decese. ... in 2011, aproape 140 de cazuri si 10 decese;
Potrivit AFP, cel putin 10.003.942 cazuri de infectare, inclusiv 498.779 de decese, au fost recenzate, mai ales in Europa, continentul cel mai afectat - cu 2.637.546 de cazuri si 195.975 de decese -, dar si in Statele Unite - 2.510.323 de cazuri si 125.539 de decese.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Am recitit cateva articole publicate la aceasta rubrica si mi-am dat seama ca nu am respectat deontologia ziaristului.
Pe windows vista Oprirea modului hibernate powercfg -h off (fara ghilimele) Pornirea modului hibernate powercfg -h on (fara ghilimele) Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
O noua rubrica la AMPress - Poezii pentru copii De cateva zile, inspirat de fiica mea cea mica Ana Luciana, mai activa decat mine in multe privinte, am incercat, pornind de la desenele ei, sa scriu - in premiera - poezii pentru copii.
Eu nu te iubesc pe tine mai mult decat ma iubesti tu pe mine Noua rubrica de pe Sexsafe.ro, dedicata povestilor de dragoste pe care le-au trait cele mai renumite cupluri din lume, nu este o rubrica dedicata barfelor si carcotelilor.
La finalul studiului, in iunie 2009, s-au inregistrat din totalul participantilor 26.344 de decese. Cercetatorii au remarcat legatura certa dintre excesul de carne rosie - in special carne procesata (jambon, carnati, bacon ....) si numarul mare de decese.
google-analytics.com