Cautare

373 de rezultate pentru "rubrica decese comemoraronesti" (6.69 secunde)
Astfel, se calculeaza diferenta dintre data primei inmatriculari, inscrisa la rubrica corespunzatoare din documentul de inmatriculare strain, si anul de fabricatie inscris sau care urmeaza a fi inscris in CIV de catre RAR, diferenta care determina valoarea d1.
Totusi, nu va rezumati numai la însiruirea lor la rubrica "aptitudini". "Exemplele concrete sunt cele mai bune în a va evidentia aptitudinile.
sa stau acasa ca bani sa plec undeva nu am prefer sa citesc presa ca sa mai aflu cite ceva cat de cit adevarat de ce nu faceti zilinic o rubrica in care sa raspundeti la ceea ce se aude in combinat?
sa stau acasa ca bani sa plec undeva nu am prefer sa citesc presa ca sa mai aflu cite ceva cat de cit adevarat de ce nu faceti zilinic o rubrica in care sa raspundeti la ceea ce se aude in combinat?
Pentru a va promova cat mai bine, trebuie sa va identificati abilitatile si sa le puneti in valoare. Abilitatile de comunicare, munca in echipa sunt elementele nelipsite de la rubrica „aptitudini“ din CV.
Ion Cristoiu se alatura, incepand cu 7 septembrie, echipei de comentatori a ziarului Adevarul, pentru o rubrica saptamanala, jurnalistul precizand ca nu renunta la editorialul sau din Jurnalul National.
"Am blog, am rubrica", zice Voiculescu. Voiculescu spune ca peste vara a lucrat la doua carti. Nu precizeaza ce fel de carti.
"Pentru 2010 s-a propus ca solicitantul sa declare in scris pentru registrul agricol toate suprafetele pe care le utilizeaza indiferent de provenienta acestora, mentionand pe acest document modul de dobandire a terenului", a mentionat prefectul Cristian Roman, adaugand ca adeverinta tip va avea si o rubrica de observatii in care se va mentiona utilizatorul final al suprafetei, fiind necesar ca aceasta evidenta sa concorde cu cea a Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura.
La rubrica "Zvonuri adevarate", Inpolitics publica stirea ca Marius Tuca urmeaza sa deschida un restaurant cu specific pescaresc in Bucuresti.
"Gandul" dezvaluie ca politicienii au concurs culinar in "Divertis - Land of Jokes", iar "Serviciul Roman de Comedie" aduce o noua rubrica:
au mai bifat o problema spinoasa de la rubrica "de rezolvat urgent". Costurile vor ramane sa fie achitate, ca intotdeauna, de amarastenii natiei.'
Masura ar fi similara in cazul firmelor cu retinerea anticipata a 10% din valoarea afacerilor acestora pentru ca fiecare speculator are rubrica lui separata cu profituri si cu pierderi.
Adio si n-am cuvinte, sau, poate, cateva inainte de rubrica meteo. Socatele de televizor D. Diaconescu, dupa ce i-a avut zeci si sute de ore ca invitati pe C.V.
Din ianuarie 2009 semneaza o rubrica saptamanala la "Adevarul". 'Toata lumea incearca sa se foloseasca de orice mijloc de comunicare in masa.
De altfel, pe site-ul adevarultv.net este disponibila in prezent si o rubrica Radio, dedicata "Click!fm". Totodata, postul de radio City FM ar urma sa continue sa emita doar online, pe www.cityfm.ro.
Daca alegeti sa platiti doar contravaloarea energiei electrice, veti achita suma aferenta, iar la rubrica "Detalii operatiune" veti scrie:
Invitat la rubrica "Un Diamant la SRL", Octavian Ursulescu a fost admirat de Alexander Rybak, care l-a rugat sa il prezinte in stilul sau caracteristic.
Din pacate, alte teme de interes major pentru toti cetatenii romani au fost trecute la rubrica si altele sau stiri pe scurt.
Ghidul poate fi accesat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, la rubrica "Sfaturi de calatorie - Ghiduri de calatorie".
viata si moartea celui mai mare campion al Formulei 1 continuare de la rubrica Stiri / IT & C / Internet Incepand cu anul 1983, echipe precum McLaren, Lotus, Brabhams sau Williams au inceput sa-l curteze.
google-analytics.com