Cautare

373 de rezultate pentru "rubrica decese comemoraronesti" (3.70 secunde)
Sinteza apare in rubrica fixa a blogului, "Chifla saptamanii" si o reproducem in integralitate. (L.G.) Daca ar fi sa caracterizez traiectoria politica a lui Mihai Razvan Ungureanu, as spune doar atat :
Ne trezim cu unii care vin in partid si cand te uiti la CV-ul lor, cred ca trebuie sa introducem o noua rubrica si probabil unii sa scrie prin ce s-au remarcat, prin activitatea la cluburile de noapte, cum e cazul baietelului de care va spuneam.
"Gura pacatosului adevar graieste!" sau "Intai o croieste, apoi o gandeste" - aici, incontestabil, titular de rubrica este chiar domnul Theodor Stolojan, care afirma recent ca nu crede ca cineva aflat la putere va mai indrazni vreodata sa reduca salariile sau pensiile in Romania.
Am terminat Universitatea Harvard (doctorat si mastrat in economie) si Wellesley College (licenta in economie si matematica)" a explicat Ioana Petrescu la rubrica "Despre mine" de pe blogul personal.
Parca mai ieri se batea record dupa record la proba de votat viteza - va mai amintiti, cred, clasicul episod parizian. Un distins domn de la PDL - pe vremea aceea - era titular de rubrica.
Numarul cadrelor didactice care au declarat la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati ca mai au o sursa de venit in afara de salariul primit este foarte mic, tinind cont de numarul mare de anunturi aparute la rubrica de mica publicitate din ziarele locale, in care profesorii ofera pregatire la diferite materii.
In situatia in care contribuabilul nu cunoaste suma care poate fi virata, nu completeaza rubrica "Suma", caz in care organul fiscal va calcula si va vira suma admisa.
Avand o atitudine de parca Politia Rutiera ar fi vinovata pentru aceasta situatie, constantenii explica senini ca da, au vandut masina, dar nu au completat nici macar rubrica de pe verso a certificatuluui de inmatriculare, unde scrie:
De asemenea, este de preferat ca cel care cumpara un autovehicul sa viziteze un show-room de masini rulate decat sa citeasca rubrica de anunturi, pentru ca in spatele unui anunt se poate ascunde oricand o masina reparata superficial, cu defecte grave, insa foarte greu de sesizat.
Exista doar o rubrica la care sunt prevazute 'alte tipuri de garantii', dar acestea sunt optionale, in caz ca celelalte posibilitati nu acopera garantia pentru credit.
Smaranda Scridon (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice, informeaza ca, incepand cu 1 ianuarie, nu se completeaza rubrica "Nr.
De la 1 ianuarie 2007, pentru plata sau declararea obligatiilor bugetare, contribuabilii nu mai au obligatia sa completeze rubrica cu numarul de evidenta a platii.
Craiovenii care rasfoiesc rubrica de mica publicitate in cautarea unui imobil vor observa ca majoritatea imobilelor sunt scoase la vanzare de agentii si nu de persoane fizice.
De aceea credem ca evolutia foarte lichida a SIF1 va continua. Rubrica realizata de: SSIF KD Capital Management S.A. Tel:0216500446;Fax:0216500448
Relatia dintre noul motor turbo 1.400 cmc si cutia cu sapte trepte de viteze DSG (DQ 200) este menita sa îi ofere modelului Golf performante de top si un consum mediu de combustibil de 5,8 litri/100 km.(Rubrica realizata cu materiale preluate de pe www.informatiiauto.ro)
Pentru a accesa un astfel de job este bine sa urmariti rubrica de mica publicitate a ziarelor si sa verificati anunturile de pe site-urile de specialitate (www.ejobs.ro, www.bestjob.ro, www.summerjob.ro).Spuneti-le parintilor unde veti lucraPentru a face fata cerintelor, indiferent de domeniul pentru care optati, trebuie sa dati dovada de multa îndemânare si rabdare, mai ales ca, daca sunteti o prezenta agreabila, aveti numai de câstigat.
Pentru a accesa un astfel de job este bine sa urmariti rubrica de mica publicitate a ziarelor si sa verificati anunturile de pe site-urile de specialitate (www.ejobs.ro, www.bestjob.ro, www.summerjob.ro).Spuneti-le parintilor unde veti lucraPentru a face fata cerintelor, indiferent de domeniul pentru care optati, trebuie sa dati dovada de multa îndemânare si rabdare, mai ales ca, daca sunteti o prezenta agreabila, aveti numai de câstigat.
Conform acestui document, toti operatorii care comercializeaza alimente ce au asociate mentiuni de sanatate trebuie sa le inregistreze in lista de pe site-ul ministerului, la rubrica "Nou", atat in limba romana, cat si in engleza.
In documentul de plata, la rubrica 'reprezentand' se va inscrie obligatoriu seria cartii de identitate a autoturismului sau autovehiculului", ne-a declarat purtatorul de cuvant al DGFPJ, George Marinescu.
AŽn cazul neindeplinirii acestei prevederi, operatorul economic nu va mai putea beneficia de niciunul dintre programele de finantare din bugetul ministerului pentru o perioada de 3 ani. Rubrica realizata de Marilena DINU din surse prezentate pe site-ul Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii
google-analytics.com