Cautare

373 de rezultate pentru "rubrica decese comemoraronesti" (4.06 secunde)
In lume, in fiecare an, tabagismul provoaca aproximativ 6 milioane de decese (Autor:
VEZI care e "otrava" pe care o mananci zilnic si care contribuie anual la 35 de milioane de decese Zaharul e o otrava si ar trebui vandut la fel ca tigarile si alcoolul, spun cercetatorii.
Jumatate dintre decese implica persoane care inca nu au implinit varsta de 60 de ani. O cincime dintre decese apar la copii cu varsta mai mica de 5 ani.
3,3 milioane de decese premature provocate de aerul poluat din interiorul locuintelor si 2,6 milioane de decese premature cauzate de aerul din atmosfera.
Statisticile OMS plaseaza Romania pe locul 4 la nivel mondial ca rata a mortalitatii cauzate de afectunile hepatice: 44,5 decese la 100.00 de locuitori, in conditile in care media europeana este de 15 decese.
60% dintre decese sunt provocate de bolile cardiovasculare 60% din totalul deceselor sunt determinate de boli cardiovasculare, avertizează prof.
In Africa de Vest s-au inregistrat 1.048 de cazuri din care 632 de decese (Autoare:
American Heart Association face responsabile aceste bauturi de foarte multe decese Racoritoarele indulcite afecteaza considerabil capacitatea de memorare a copiilor.
Bolile cardiovasculare provoaca mai multe decese decat toate formele de cancer la un loc (Autoare :
Magda Marincovici) Ultimul bilant al OMS arata ca Ebola a provocat 4.546 de decese In sfarsit vesti bune, mobilizatoare in lupta contra virusului Ebola.
Magda Marincovici) Autoritatile belgiene si Institutul Stiintific pentru Sanatate Publica avertizeaza ca o pilula de ecstazy, care a provocat chiar decese, este folosita in Belgia si ar putea sa migreze si in alte tari.
De exemplu, femeile sunt mai predispuse la decese prin infarct miocardic.
Raportul Salvati Copiii” mai indica faptul ca Washington bate recordul in privinta mortalitatii infantile printre cele 24 capitale cele mai bogate, cu 7,9 decese la 1.000 de nou-nascuti, fata de mai putin doua decese la 1.000 de nou-nascuti, la Stockholm sau |Oslo.
Mariustuca.ro / Epidemia de gripa din iarna trecuta a provocat 18.300 de decese, in Franta (Autoare: ... Gripa a provocat 18.300 de decese, cele mai multe inregistrate din 2006.
Magda Marincovici) Ministerul Sanatatii a anuntat ca in tara noastra este epidemie de rujeola, inregistrandu-se 675 de cazuri (219 in zona Bistrita Nasaud si Cluj) si doua decese.
Din fericire, insa, nu s-au mai inregistrat alte decese fata de cele trei raportate pana acum, conform unui comunicat al Ministerului Sanatatii. Din fericire, insa, nu s-au mai inregistrat alte decese fata de cele trei raportate pana acum, conform unui comunicat al Ministerului Sanatatii.
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, miercuri dimineata ca e declarata epidemie de gripa, deoarece au fost inregistrate 3 saptamani epidemice consecutiv si sunt 54 de decese din cauza bolii.
Potrivit datelor oficiale, Rusia are doar 12 decese la un milion de locuitori, comparativ cu state precum SUA â€" 232, FranÈ›a â€" 398, Spania â€" 558 sau chiar Germania â€" 88 de decese.
Alte 405 decese au fost raportate de autoritati, in timp ce la ATI sunt 1.823 de pacienti internati in stare grava.
Rezistenta la medicamente a fost cauza a peste un milion de decese in 2019, avertizeaza OMS. ... Am estimat un numar de 541.000 de decese asociate cu ARM bacteriana.
google-analytics.com