Cautare

373 de rezultate pentru "rubrica decese comemoraronesti" (3.35 secunde)
La rubrica Fotoreporteri UZP, Ilie Bumbac surprinde ochiul sufletului cu fotografii color pline de farmec informational. ... La rubrica Reflexii, sub semnul interogarii Jurnalismul este act de creatie?, Stefan Pana si Florentina Tituleac raspund in acord cu experienta acumulata.
Nu lipseste din bogatul sumar rubrica Reflexii, unde se exprima liber, asa cum se cuvine unei bresle cu profesionisti ai liberei exprimari, un jurnalist consacrat si un tanar aspirant la aceasta complexa profesie.
Rubrica COOL Fashion, realizata de unul dintre cei mai cunoscuti si creativi designeri romani, Dana Budeanu, completeaza fericit structura revistei LaLa Band Magazine, care ne dorim sa devina si in materie vestimentara un reper al bunului gust pentru adolescenti.
La rubrica INFORMATII UTILE de pe site-ul www.corectbooks.com gasiti informatii privind modalitatile de plata. ... La rubrica INFORMATII UTILE de pe site-ul www.corectbooks.com gasiti informatii privind modalitatile de plata.
- Afaceri de succes, o rubrica despre business-uri de succes, interviuri cu persoanele din spatele brandurilor de succes din Romania si din afara; ... - Lectia de stil, o rubrica sustinuta de cei mai in voga designeri si critici de moda, care va fi realizata argumentat si obiectiv.
In ultimii 25 de ani am fost un autor frecvent al unor articole saptamanale in gazetele locale, sub genericul CUM VORBIM SI SCRIEM CORECT, iar in cadrul postului Radio Voces Campi, timp de 12 ani, am prezentat rubrica SA VORBIM CORECT ROMANESTE, rubrica zilnica.
Vreme de mai multi ani (1995 - 1997) a avut o rubrica permanenta in ziarul Tineretul Liber, intitulata TL BOB.
In perioada 1995-1997, a avut o rubrica permanenta in ziarul Tineretul Liber, intitulata TL BOB. ... Din 2001, deseneaza caricaturi pentru Loteria Romana, la rubrica permanenta In pana lui BOBOC.
Pe blogul doamnei Carmen Negoita, carmennegoita.com, am gasit o rubrica super:
Tot in domeniul muzical se desfasoara si rubrica permanenta "Margareta prezinta pe..." din cadrul emisiunii "Radioul de sambata seara" realizata de domnii Onofrei si Calomfirescu, emisiune prin care incurajez tineri dotati din toate genurile muzicale. ... Despre rubrica cunoscutei interprete, realizatorul Pompiliu Onofrei ne spune:
Deci puteti sa semnati ca luati la cunostinta de amenda, dar sa nu recunasteti fapta, si sa-l convocati la Tribunal sub asistenta juridica pe dumnealui - FALS Procesului verbal de constatare a contraventiei nu are nicio rubrica speciala pentru a recunoaste fapta, exista doar rubrica Alte mentiuni, unde contravenientul poate solicita consemnarea opiniilor sale cu privire la continutul actului de constatare, cum sunt eventualele obiectiuni sau completari, etc.
Romania, cu aproximativ 18 mii de cazuri, se situeaza pe locul doi (dupa Maroc) in clasamentul denunturilor si pe primul loc din punct de vedere al cazurilor mortale, cu 41 de decese in 2007.
La nivel global, din septembrie, cand a fost semnalat noul coronavirus, si pana acum, potivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii sunt confirmate 30 de cazuri si 18 decese.
Numarul de decese a fost de 257.700, cu 4.400 mai putine fata de anul precedent. Rata mortalitatii generale a scazut la 11,9 decese la 1.000 de locuitori, de la 12,1‰ in 2005.
Pentru vatamari corporale si decese, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial produse in unul si acelasi accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire se stabileste, pentru anul 2008, la un nivel de 750.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului.
Romania este statul UE cu cele mai multe decese cauzate de accidentele in trafic, mentioneaza ultimul studiu al Comisiei Europene despre sanatate publica.
Conform datelor de prevalenta raportate de Organizatia Mondiala a Sanatarii, Romania ocupa locul 1 in Europa ca numar total de cazuri de hepatita C si locul 4 ca rata a mortalitatii cauzate de afectiunile hepatice, mai exact 44.5 decese la suta de mii de locuitori, in conditiile in care media europeana este de 15 decese la suta de mii de locuitori, aflam de la Cezar Irimia, Presedintele Aliantei Pacientilor Cronici din Romania.
Aceasta boala e a saptea cauza de deces la nivel mondial, 1/3 din populatia globului fiind infectata. In 2010 s-au inregistrat 1,45 milioane de decese prin TB, echivaland cu 3.800 de decese/zi.
Romania ocupa locul 1 in Europa ca numar total de cazuri de hepatita C, conform datelor de prevalenta raportate de Organizatia Mondiala a Sanatatii1, si locul 4 ca rata a mortalitatii cauzate de afectiunile hepatice, mai exact 44.5 decese la suta de mii de locuitori, in conditiile in care media europeana este de 15 decese la suta de mii de locuitori.2 La noi in tara se afla aproape 10% din cele 12 milioane de persoane care se presupune ca sunt infectate cu virusul hepatitei C din intreaga Europa.
Sedentarismul provoaca 5,3 milioane de decese anual, in lume, comparativ cu 5,1 milioane de victime legate de tutun. 5,3 milioane de decese reprezinta o cifra derutanta pentru multi, deoarece nu reusesc sa faca legatura intre sedentarism si moarte.
google-analytics.com