Cautare

373 de rezultate pentru "rubrica decese comemoraronesti" (2.92 secunde)
Vaccinurile permit evitarea intre 2 si 3 milioane de decese anual Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) avertizeaza ca este necesara imbunatatirea accesului la vaccinurile de baza, numai astfel putandu-se veni in ajutorul a peste 22 de milioane de copii, ce traiesc in tarile sarace, expusi unor boli severe deoarece nu sunt vaccinati.
22 de decese si 108 de persoane infectate (Autor: ... Virusul H7N9 a fost depistat in cursul lunii martie si in scurt timp a provocat 22 de decese in China dintr-un total de 108 persoane infectate, anunta OMS.
Anual, in medie, aproape trei milioane de decese au printre cauze lipsa cronica de miscare Potrivit estimarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, sedentarismul ocupa locul al patrulea intr-un top al fatorilor de risc de deces la nivel mondial.
Mortalitatea prin cele doua tipuri de AVC a scazut usor (¬37%) in acesti doua zeci de ani, in tarile dezvoltate, dar ea a crescut cu 42% in tarile in curs de dezvoltate, reprezentand o pondere mare intre cele 5,9 milioane de decese consemnate in 2010, la nivel global, respectiv 84% din cele aproape 3 milioane de decese prin AVC hemoragic si 57% din cele 2,9 milioane de decese prin AVC ischemic.
Focarul de virus Ebola, care a provocat deja sute de decese in Africa vestica, ar putea fi limitat de acest vaccin.
In primul rand, cercetatorii britanici au stabilit ca bolile cardiovasculare provoaca, pe continentul nostru, de doua ori mai multe decese comparativ cu cancerele si ucid aproximativ patru milioane de persoane in fiecare an. ... Bolile cardiovasculare sunt raspunzatoare de mai putine decese comparativ cu cancerele la barbati in urmatoarele tari:
Cele 19 decese puse pe seama unei boli misterioase au o explicatie: ... Magda Marincovici) Cele 19 decese inregistrate recent in Nigeria din 15 aprilie a.c. ... Aceste decese au survenit in doua comunitati.
Astfel, in 2013, au fost inregistrate 14,9 milioane de noi cazuri de cancer si 8,2 milioane de decese prin cancer. ... Dar cancerele traheei, bronhiilor si plamanilor sunt principalele cauze de deces prin cancer la barbati si la femei cu 1,6 milioane de decese.
In Coreea de Sud au fost inregistrate 64 de cazuri de MERS si 5 decese. ... Specialistii spun ca MERS provoaca mai multe decese comparativ cu SRAS. ... 1.208 din care 444 de decese.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) In tara noastra, anual, sunt estimate aproximativ 80.000 de cazuri de cancer nou diagnosticate si 50.000 de decese prin cancer, in registrele de cancer fiind inregistrat doar 1 caz nou din 6, avertizeaza doctorul Florian Nicula, coordonatorului Centrului de prevenire si control al cancerului de la Institutul Oncologic Prof.
Cazurile de gripa confirmate in laborator in acest sezon au crescut de aproape 60 de ori fata de sezonul precedent, pana in ianuarie fiind 230 de imbolnaviri si 6 decese, fata de 4 in perioada similara a anului trecut si niciun deces.
Explozie de decese din cauza valurilor de caldura! ... Fara masuri de adaptare, acest numar ar putea sa creasca in viitoarele decenii, potrivit studiului, care precizeaza un numar de 15.000 de decese intre 2071 si 2100.
Dermatologii cred ca 54% din 61.680 decese la nivel global, datorate melanomului, ar fi putut fi prevenite daca pacientii ar fi mers la medic. (Cate decese datorate cancerului exista la nivel mondial?
Seful Directiei Rutiere a Politiei, Lucian Dinita, a declarat ieri ca in primele sase luni ale anului s-au inregistrat 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, ceea ce reprezinta o premiera pentru Romania si dovedeste trendul descendent al numarului de incidente rutiere, transmite Mediafax.
Declaratia de avere a Danielei Buruiana, care candideaza din partea PRM pentru un nou mandat de deputat, nu iese in evidenta prin valorile inscrise in ea, ci prin mentiunea de la rubrica "Alte precizari".
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
In alte situatii, ei au completat rubrica “valoare estimata“ cu un simplu “nu stiu“.
Le decupaseram mai intai in forma rubricii din Suplimentul de cultura, Diabloguri se numea rubrica, a tinut din mai 2008 pana in septembrie 2011 - cand intrasem in epuizare cu traducerea lui Beckett. ... Apoi decupam un fragment, i-l trimiteam, il publica in rubrica noastra.
Pe de alta parte, spre exemplu, Dolores Tatar, director coordonator al Directiei de Sanatate Publica, a lasat goala rubrica de propuneri, dar "s-a scos" cu rubrica proiectelor in derulare, unde a mentionat "Permis european de conducere a calculatorului".
Andrei Alexandru (foto) are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
google-analytics.com