Cautare

1871 de rezultate pentru "rosca marian" (3.29 secunde)
Despre legionarul Marian Munteanu - fara partinire si ranchiuna (Autor:
Candidatura lui Marian Munteanu - renastere nationala, conspiratie antinationala sau oportunism politic? ... Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi.
Ar fi ridicol ca PNL sa se certe cu PSD pentru Sorin Rosca Stanescu.
„În anul 1982, legislatia în domeniu din România era 100% tradusa astfel încât produsele românesti sa poata fi asimilate la export“, a declarat Adrian Rosca, conferentiar universitar doctor în cadrul Facultatii de Agronomie.
„În anul 1982, legislatia în domeniu din România era 100% tradusa astfel încât produsele românesti sa poata fi asimilate la export“, a declarat Adrian Rosca, conferentiar universitar doctor în cadrul Facultatii de Agronomie.
Viceprimarul comunei Corbu, Marian Galbinasu, actualmente candidat din partea Aliantei PNL-PD la functia de primar al acestei localitati, este angrenat intr-o lupta crancena, in justitie, pentru a readuce in patrimoniul Primariei suprafetele din Grindul Chituc care au fost smulse ilegal.
Victor Ponta va fi presedintele unui birou de coordonare din care face parte si primarul sectorului 5 Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.
Valer Marian, senatorul PSD vizat de aceste posibile actiuni ale prim-adjunctui directorului SRI, reclama si faptul ca s-ar afla sub supravegherea si a altui serviciu secret, indicand-o pe Ioana Timofte - director adjunct al Colegiului National de Aparare, nepoata fostului director al SRI, Radu Timofte - ca fiind persoana care il fileaza.
Asa a facut si cand stateam la marginea patului in salonul de chirurgie a Spitalului Bagdasar-Arseni, ascultandu-l pe Marian Leustean vorbind despre infernul de la clubul colectiv. ... S-a marit rapid si a cuprins tavanul, explica Marian. ... Focul a fost ventilat, extins, insista Marian.
Adriean Videanu a declarat ca il va da in judecata pe Sorin Rosca Stanescu si ca analizeza, impreuna cu avocatii, termenii acestei actiuni. Declaratia vine dupa ce jurnalistii de la "Curentul" au publicat, marti, stenograma unei convorbiri intre seful ANI, Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, afirma, intr-un interviu acordat Ziarului Ring, ca a hotarat sa il dea in judecata pe jurnalistul Sorin Rosca Stanescu "ca urmare a acuzatiilor mincinoase" pe care acesta i le-a adus pe blogul personal.
Potrivit luju,ro, fostul sofer al judecatorului Adrian Neacsu, Angel Gabriel Rosca, dezvaluie cum a ajuns in posesia sa un telefon de serviciu care ar fi apartinut, anterior, procurorului Bogdan Gabor din CSM, si cum a depistat in memoria acestuia o serie de mesaje tip SMS purtate de "fostul detinator cu Oana Haineala, Alina Ghica si Monica Prejmereanu (purtator de cuvant al CSM - fost ofiter DGIPI), personaje care de anul trecut fac toate jocurile in CSM".
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
PNL va RENUNTA la candidatura lui Marian Munteanu! ... PNL va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a anuntat sambata seara Alessandra Stoicescu la Antena 3. Anuntul a fost facut in prezenta lui Marian Munteanu, care insa nu a comentat.
Luni, 25 martie 2019, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va avea loc lansarea albumului DIAMANTE MUZICALE al lui Marian Stere si Iustin Gondos.
Rebuturile profesionale ale lui Moldovan Procurorul-sef Moldovan si-a facut un titlu de glorie in ultimii ani din arestarea judecatoarelor Mariana Rosca si Elena Pop Blaga de la Tribunalul Bihor pentru luare de mita.
Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a afirmat ca presedintele Traian Basescu are legaturi cu medii teroriste prin intermediul fratelui sau. Potrivit lui Rosca Stanescu, Traian Basescu este interesat doar de bani, se afla intr-o stare de frica si nu stie cat se stie "din toata aceasta nebunie".
Fratele sefului statului, Mircea Basescu, neaga implicarea in comertul cu arme sau cu explozibili si sustine ca "povestea insailata" de Sorin Rosca Stanescu nu are nicio legatura cu activitatea pe care el o desfasoara in portul Constanta in calitate de manager al unei societati comerciale.
Ilie Rosca, specialistul Bio Ortoclinic sustine ca greutatea zapezii si miscarile necesare pentru aruncarea acesteia pot acutiza problemele si pot provoca spasme musculare greu de suportat, chiar si persoanelor sanatoase. ... Ilie Rosca, sef de sectie la Bio Ortoclinic.
Scriitoarea Elisabeta Lasconi, pe numele ei real Elisabeta Rosca, a murit in noaptea de sambata spre duminica, la varsta de 59 de ani. ... Pe Elisabeta Rosca am cunoscut-o la Liceul Hermann Oberth din Bucuresti (astazi Colegiul German Goethe), unde am avut-o ca profesoara de limba romana si literatura universala.
google-analytics.com