Cautare

1705 de rezultate pentru "ronea alexandru" (4.29 secunde)
Un moment important al cooperarii interparlamentare romano-suedeze l-a reprezentat vizita oficiala la Stockholm a Grupului parlamentar de prietenie Romania - Suedia, care a avut loc in perioada 19 - 21 martie 2014, condusa de senatorul Alexandru Cordos, presedintele Grupului.
Andrei Alexandru a postat, in data de 27.05.2014, un text pe FaceBook, pe care il puteti citi in continuare.
Andrei Alexandru a publicat pe pagina sa Facebook un mesaj pentru prietenii sai, cu prilejul dobandirii calitatii de pensionar profesionist, pe care il puteti citi in continuare.
In fiecare an, la 3 aprilie, este sarbatorita Ziua Jandarmeriei Romane, marcand, astfel data la care, in 1850, Grigore Alexandru Ghica, domnul Moldovei (1849-1853), a aprobat hotararea Divanului Obstesc, semnand actul de infiintare a jandarmeriei:
Asa a caracterizat directorul Institutului Elie Wiesel, Alexandru Florian, acuzatiile aduse de Ilan Laufer presedintelui Klaus Iohannis.
Cea mai mare datorie apartine Uzinelor Sodice Govora, care, potrivit lui Alexandru Ghibirdic, directorul Directiei economice din Primaria Rimnicu Vilcea, se ridica la aproximativ 40 de miliarde de lei.
Eficient in tepe Conform referatului de terminare a urmaririi penale, in care politistii fac propunerea de trimitere in judecata pentru Constantin Bucloiu, in perioada octombrie 2004 - februarie 2005, teparul i-a ajutat pe Alexandru Cioroianu si pe Constantin Stroe sa vanda marfuri de peste doua miliarde de lei vechi.
Obiectivele Agendei Lisabona prin care Uniunea Europeana intentiona sa devina pana in anul 2010 cea mai dinamica si mai competitiva economie de pe mapamond bazata pe cunoastere, nu numai ca nu se prefigureaza a fi atinse in intervalul stabilit, insa decalajul dintre economia comunitara si cea a SUA sau unor extrem de dinamice state asiatice cum ar fi China a crescut si mai mult, in special in domeniul competitivitatii, a aratat Alexandru Lazescu, vicepresedinte al organizatiei Chelgate si unul dintre cei mai cunoscuti specialisti romani in domeniul problematicii UE, cu prilejul unui seminar organizat la Sinaia de catre Delegatia Comisiei Europene in perioada 13-15 iulie a.c.
Aceasta intrucat, potrivit declaratiilor facute publicatiei noastre de comisarul sef Victor Popescu, seful Inspectoratului de Politie a Judetului Constanta, Interpolul nu a reusit inca sa dea de urma lui Oprea, in timp ce Marian Alexandru, prim-procurorul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, ne-a precizat faptul ca, de cand dosarele rambursarilor de ilegale de TVA au ajuns "aproape finalizate" in competenta DIICOT (Directia de Investigare a Crimei Organizate si Terorismului din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie Bucuresti), nici un procuror constantean nu mai detine informatii cu privire la stadiul cercetarilor referitoare la aceste grave cazuri de fraudare a bugetului de stat.
„Problema în Craiova este ca nu avem pe ce sa le montam“, a spus Alexandru Mirea, directorul firmei INFO CD Craiova. ... Alexandru Mirea spune ca o astfel de afacere este functionala în tarile occidentale de mult timp, însa în România, nu doar în Craiova, este o afacere inedita.
Afaceristii gorjeni Nicolae Sarcina si Alexandru Lupulescu îsi disputa în acest an Programul guvernamental „Cornul si laptele“, în valoare de 50 de miliarde de lei vechi.Omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcina vrea sa intre si în afacerea cu laptele si cornurile pentru elevi.
Titlurile Erste Bank sunt listate incepand de miercuri, 30 ianuarie, de la momentul aprobarii de catre Consiliul BVB, dar data inceperii tranzactionarii ramane 14 februarie, sub rezerva primirii aprobarilor CNVM", a decarat directorul general adjunct al bursei, Petra Alexandru.
Alexandru Axente" va sosi, in cursul zilei de maine in Portul Constanta. ... Alexandru Axente" se afla sub comanda locotenent-comandorului Catalin Modoran si are la bord un echipaj format din 70 de militari.
Liderul Sindicatului "Metalurgistul" din cadrul Tenaris Silcotub Zalau, Alexandru Rus, a declarat ca, initial, in vara, s-a stabilit cu conducerea companiei ca productia de tevi sa creasca, pe fondul unei cereri tot mai mari de pe piata, dar in prezent pe fondul crizei economice nu se mai justifica majorarea productiei, activitatea urmand sa fie oprita intre 19 decembrie 2008-5 ianuarie 2009.
Asa isi incepe istorisirea Alexandru (Sandu) Parvan, care si-a dedicat 23 de ani din viata unei singure companii: ... Productiile planificate nu s-au realizat niciodata, iar costurile de productie si consumul de energie erau foarte mari", explica Alexandru Parvan.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 15 iulie, o moneda din argint dedicata aniversarii a 150 de ani de la infiintarea de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza a Oficiului de Statistica.
Din 15 iulie 2010, Alexandru Sassu, fostul director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), ocupa functia de director al diviziei de radio si televiziune a trustului Adevarul Holding.
in Senat." Fost consilier politic, fost consultant parlamentar, sef al biroului de presa al PSD, Alexandru Ion Giboi, este, de luni, jurnalist. ... Alexandru Giboi:
La capitolul sosiri, conducatorii formatiei Gaz Metan Severin s-au inteles verbal cu fundasul central Alexandru Dandea, ultima data la CSM Valcea, mijlocasii Dan Ignat (FC Olt), Cristian Poiana (FC Maramures) si atacantii Alexandru Marin si Alexandru Zaharia (ambii de la Juventus Bucuresti), toti urmand sa semneze contractele in curand.
Alexandru Buzuloiu, Adrian Vlad, Radu Risnita, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Horia Constantinescu, Catalin Tilea, Eduard Balcescu, Horia Homescu, Silviu Sanda, Mihnea Pasare si Alexandru Buju.
google-analytics.com