Cautare

37 de rezultate pentru "romancele" (3.39 secunde)
- Ce gasesc romancele in colectia Primavara - Vara 2013? - Romancele gasesc accesorii pentru orice moment al zilei, pentru orice ocazie si mai ales pe gustul lor o gama variata de produse, de la esarfe, bijuterii, ochelari de soare, articole de par, gadgeturi, genti, botine, plicuri.
Romancele sunt cele mai sarace femei din Europa. Cele mai expuse sunt romancele provenite din medii sarace, de etnie rroma sau cele care au probleme de sanatate si nu pot lucra.
Romancele au eliminat marti din cursa doua jucatoare importante, mai bine cotate decat ele in ierarhia mondiala.
La Vaslui, de Ziua Nationala a luptei impotriva cancerului de san, alaturi de Organizatia Femeilor Liberale, am lansat lampioane roz in semn de solidaritate cu romancele diagnosticate cu cancer de san.
Desi romancele au evoluat mult la acest capitol, numarul celor diagnosticate cu o infectie vaginala ramane destul de mare", mentioneaza Prof. ... Mai avem de lucrat pana cand romancele vor intelege importanta consultului medical si riscurile automedicatiei.
In aceste momente gandurile mele se indrepta cu recunostinta, admiratie si respect catre toate romancele: mame, fiice, sotii, bunici, pentru ca ne bucurati sufletul si ne inseninati zilele.
El a adaugat ca romancele sunt frumoase si ca, de aceea, multi investitori italieni care merg in Romania ajung sa se casatoreasca cu ele.
De Ziua Universala a IEI, care a fost recent, vedeta TVR, Iuliana Tudor, a transmis un mesaj care indeamna romancele sa poarte ia romaneasca.
Piata produselor cosmetice ar putea atinge, in acest an, circa 180 de milioane de euro, productia interna asigurand doar 30% din consum, sustin reprezentantii Organizatiei Patronale a Industriei Cosmeticelor (OPIC).
Româncele care lucreaza în Italia pot primi o indemnizatie de maternitate pentru perioada de absenta obligatorie, de cinci luni, egala cu 80% din salariu, doar daca aveau înainte de nastere un raport de munca în derulare pe baza caruia erau retribuite, potrivit datelor publicate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).Pentru a primi acest drept, lucratoarele care acorda asistenta familiala (menajere, îngrijitoare) trebuie sa fi contribuit la sistemul de protectie sociala cel putin un an în ultimii doi ani înainte de perioada de absenta obligatorie sau cel putin sase luni în anul precedent, în timp ce angajatele din sectorul agricol trebuie sa fi lucrat cel putin 51 de zile în anul precedent perioadei de absenta obligatorie, informeaza ANOFM, preluând date de la Ambasada României în Italia.
Pana la Jocurile Olimpice, romancele mai au de participat la opt etape din cadrul Cupei Mondiale, insa nu toate vor puncta pentru Jocurile Olimpice.
Constantin Roibu, managerul Oltchimului, considera ca romancele trebuie sa joace la victorie partida retur cu Gyor, programata sambata la Veszprem, in Ungaria.
Romancele vor avea o misiune dificila in a urca pe podium, lupta pentru medalia de aur urmand sa se dea, conform specialistilor, intre Rusia si China.
A urmat, pentru noi, rotatia la paralele, un alt aparat cu accente catastrofale nu cu mult timp in urma, dus la capat in mod onest, cu un total de 42,099 puncte (Bulimar 13,933, Iordache 14,333 si Haidu 13,833), pentru ca la barna, aparatul in care au stralucit in ultimele 3 decenii, romancele sa isi poata permite o ezitare chiar din partea Larisei Iordache, care a cazut de pe aparat, dar, datorita notei exceptionale de plecare, 6,8, a primit 14,333.
Desi la inceputul anului Federatia Internationala de Box a anuntat clar ca primele opt pugiliste clasate la Campionatul Mondial, la categoriile 51, 60 si 75 de kilograme, vor obtine biletele pentru Jocurile Olimpice, AIBA a schimbat din mers criteriile de calificare, iar romancele trebuie sa se claseze intre primele trei pugiliste din Europa.
Preliminariile nu s-au incheiat inca, romancele ocupand locul trei inainte de disputarea ultimului meci, care va fi in toamna. Real vrea sprijin de la Primarie In ceea ce priveste viitorul formatiei craiovene, care a incheiat sezonul trecut pe locul trei in prima liga, deocamdata nu se stie nimic sigur.
In cursa de 42,195 kilometri, vor lua startul si romancele Constantina Dita (42 de ani), campioana de la Beijing de acum 4 ani, si Lidia Simon (38 de ani), vicecampioana de la Sydney 2000.
Copila fiind vinovata de faptul ca nu a concurat cu mucii in barba si febra de 39 de grade, asa cum au romancele obligatia de a concura, cand au ca adversare americance.
Mi-am dat seama ca noi, romancele avem un lucru cu o valoare inestimabila, transmis cu mandrie din generatie in generatie, si acesta este reprezentat de IA romanesca!
Romancele sunt fashioniste", ne-a spus Ioana Popa. Aceasta isi achizitioneaza materiale precum matase, brocard, tafta, voaluri, triplu voaluri din Italia si din Timisoara.
google-analytics.com