Cautare

995 de rezultate pentru "romancele prefera tatuajele inghinale" (3.09 secunde)
Specialistii spun ca, decat sa cumpere ochelari ieftini, care sa nu le protejeze vederea, oamenii prefera sa-si schimbe ochelarii mai rar, dar sa stie ca acestia sunt de calitate. ... Barbatii prefera, in schimb, ochelarii de soare cu lentilele cat mai inchise, pe care sa-i poarte la volan.
Firmele care apeleaza la intermedierile bancare prefera acest lucru daca brokerul negociaza cu banca un produs avantajos clientului. ... Craiovenii prefera si de la birourile de credite intermedierea împrumuturilor în lei, la fel ca în cazul unitatilor bancare.
La fel cum majoritatea spun ca prefera sa reinvesteasca profitul, pentru ca averea lor sa se înmulteasca. ... Mihai Dugaesescu prefera sa pastreze secretul asupra veniturilor sale lunare:
La fel cum majoritatea spun ca prefera sa reinvesteasca profitul, pentru ca averea lor sa se înmulteasca. ... Mihai Dugaesescu prefera sa pastreze secretul asupra veniturilor sale lunare:
  Se prefera bancile Cu toate acestea, clientii prefera sa procure valuta de la banci, datorita sigurantei tranzactiilor. "Îmi este teama sa iau de la casele de schimb, sa nu existe comisioane ascunse.
Chiar daca este putin mai scump, fata de Polonia sau Germania, multe firme prefera sa importe porc din Ungaria. ... Companiile prefera carnea de porc din Ungaria pentru ca, in trei-patru zile de la taierea animalelor, produsele sau carnea proaspata poate ajunge in magazinele din Romania.
În plin proces de scumpire a creditului, românii prefera sa se împrumute exagerat la banci. ... Cei mai multi prefera sa se împrumute în euro.
Foarte multi olteni prefera litoralul din Grecia, Turcia si Bulgaria. ... Oltenii care merg în aceste statiuni prefera hotelurile de doua si trei stele, fiind interesati în primul rând de tratamentul balnear oferit.Când vine vorba de perioada cea mai potrivita pentru concediu, printre turisti parerile sunt împartite.
Craiovenii prefera sa cheltuiasca banii în concedii în aceasta vara decât sa-si achite restantele catre Regia de Termoficare. ... Este vara, lumea prefera sa foloseasca banii pentru a merge în concediu decât sa achite restantele“, a mai spus directorul Tatian Tudorache.
Craiovenii prefera sa cheltuiasca banii în concedii în aceasta vara decât sa-si achite restantele catre Regia de Termoficare. ... Este vara, lumea prefera sa foloseasca banii pentru a merge în concediu decât sa achite restantele“, a mai spus directorul Tatian Tudorache.
evolutia incerta a cifrei de afaceri a companiilor, echilibrul economico-financiar precar si absenta planurilor de afaceri fundamentate.  Accent pe clientii vechi Raiffeisen Bank prefera firmele stabile financiar si nu acorda prea mare importanta la creditare IMM-urilor care nu sunt deja clienti ai bancii.
Raiffeisen Bank prefera firmele stabile financiar si nu acorda prea mare importanta la creditare IMM-urilor care nu sunt deja clienti ai bancii. Banca prefera sa-si concentreze resursele pe clientii care au un standard financiar peste medie.
Bani exista pentru constructii, dar oamenii de afaceri prefera sa mai astepte, pentru ca nu exista cumparatori. In aceasta situatie, cladirile de birouri si centrele comerciale nu vor fi ridicate pana cand cineva nu va fi interesat sa le cumpere sau sa le inchirieze.
Directorul coordonator al DGFP Dolj, Eugen Calinoiu, a precizat ca solicitarile de rambursari de TVA s-au diminuat in ultima perioada, iar Fiscul prefera compensarea sumelor cu datoriile firmei catre bugete decat sa mai plateasca banii in conturile societatilor care solicita rambursarile:
"Eu as prefera sa avem un acord cu Fondul Monetar International (FMI) de o anumita factura, un acord in care sa nu vina bani (...) As prefera si un acord cu bani, daca ar fi bani pentru investitii, pentru ca noi avem nevoie de investitii.
Trei sferturi dintre cei intervievati au spus ca prefera sa mearga la ghiseele furnizorilor pentru a-si plati facturile, alte metode folosite fiind plata la posta si la casieriile bancilor.
Craiovenii nu se inghesuie sa incheie polite obligatorii si le prefera pe cele facultative. ... Multi dintre craiovenii chestionati spun ca prefera sa faca asigurare facultativa decat obligatorie.
Majoritatea patroni care prefera munca la negru activeaza in domenii precum constructii, comert si jocuri de noroc. Un angajator este sanctionat cu 4.000 de lei pentru fiecare muncitor fara contract de munca legal.
Mircea Badea a scris pe blog ca prefera sa-l voteze pe Basescu. ... Si Mircea Badea l-a atacat dur pe Victor Ponta, precizand, pe blogul personal, ca liderul USL este un "groupie" al serviciilor secrete, context in care el prefera sa voteze cu Basescu, Boc si Udrea.
Televiziunea Showtime, cu care Lucian Bute are contract, a anuntat ca nu este interesata de o lupta intre cei doi pugilisti, deoarece prefera ca Bute sa infrunte un boxer american. ... Ambii boxeri vor aceste lupte, dar ni s-a spus ca Showtime prefera ca Bute sa lupte cu un american.
google-analytics.com