Cautare

995 de rezultate pentru "romancele prefera tatuajele inghinale" (6.18 secunde)
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca l-ar prefera invingator pe Traian Basescu, desi recomanda electoratului PRM sa boicoteze turul doi.
Traian Basescu a acuzat mereu parlamentarii ca prefera sa reprezinte interese de grup in loc sa apere interesele celor care i-au ales, ca isi acorda privilegii nejustificate, ca se ascund in spatele unor liste, ca l-au suspendat pe nedrept, ca nu vor sa se reformeze, ca nu vor sa reformeze statul, ca nu vor sa reformeze Constitutia, ca sunt prea multi si ineficienti, ca sunt deputati si senatori in loc sa fie unicamerali.
Majoritatea senatorilor prefera marci straine Senatorii si-au exprimat optiunile in ceea ce priveste marca noilor masini ce vor fi achizitionate pentru innoirea parcului auto al Parlamentului.
"Italienii care vin la MTR prefera kurtos kolacs cu scortisoara! Nemtii si englezii il vor cu nuca!", ne-a spus Kalman Magyari.
ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
Doljenii prefera stilul autoritar. ... "Singurii care prefera coalitia sunt tinerii", a adaugat Mihai Ghitulescu. Daca ar fi ca un singur partid sa guverneze tara, doljenii acorda cea mai mare incredere PSD-ului (aproximativ 32%).
Fie ca sunt tineri ocupati care merg la cumparaturi o data pe saptamana sau sunt pensionari care iau zilnic pulsul pietei, craiovenii prefera atat luxul marilor magazine, cat si caietul de datorii din chioscul prafuit de langa bloc.
Omul care isi pierde locul de munca intr-un oras prefera sa ramana acolo pe un post inferior si sa nu se duca in alt oras pentru ca are o casa.
La randul sau, senatorul PNL, Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca, desi prefera votul uninominal mixt, este constient ca acesta are o multime de dezavantaje. ... Conservatorii, aprigi contestatari ai presedintelui, prefera un vot mixt, in functie de Camera din parlament.
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a recunoscut ca PD sustine o alta varianta de lege privind votul uninominal decat cea pe care o prefera seful statului. ... In timp ce PD prefera varianta propusa de Asociatia Pro Democratia, Traian Basescu sustine o varianta propusa de unul din partidele parlamentare.
Acelasi sondaj releva faptul ca 74,9% din electorat prefera sa-si aleaga deputatii si senatorii prin vot uninominal, doar 13,8% optand pentru votul pe liste de partid.
"Prin caderea actualului guvern, am putea gasi o formula de incurajare a dialogului intre partide si, cel putin pana la alegerile pentru Parlamentul European, sa apara un guvern functional", a declarat sambata, la Cumpana, vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu, potrivit caruia partidul sau ar putea prelua guvernarea, dar prefera sa ramana in opozitie.
Vadim e Gica-Contra Corneliu Vadim Tudor a opinat ca Guvernul Tariceanu se tine "intr-un fir de par", el precizand ca prefera firul de par al lui Calin Popescu-Tariceanu firului de par al lui Traian Basescu.
Paslaru spune ca Galatiul avea nevoie de un astfel de protocol intre cele doua institutii pentru ca, desi exista inca parcari goale in dreptul unor institutii, multi galateni prefera sa-si lase masinile pe unde apuca.
Liberalii suguiesc deja pe marginea viitoarei formule de guvernare, liderii Puiu Hasotti si Ludovic Orban declarand ieri ca prefera ca PNL sa ramana in opozitie decat sa se alieze cu PSD sau PD-L.
Seful de campanie al PSD, Miron Mitrea, a declarat miercuri, la Targu Mures, ca nu exclude o viitoare guvernare a partidului sau intr-o formula de alianta cu UDMR, dar ar prefera sa nu se intample acest lucru.
Mitrea a spus ca social-democratii din teritoriu prefera ca PSD sa intre la guvernare, urmand ca formatiunea sa negocieze o solutie care sa o conduca spre exercitarea guvernarii.
Pe de alta parte, presedintele UDMR, care a iesit la declaratii alaturi de liderul PD-L a declarat ca, in ceea ce priveste UDMR, Uniunea a preferat si ar prefera o coalitie PD-L-PNL-UDMR.
În timp ce deputatul Victor Ponta si seful Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, ii cer demisia lui Ionel Mantog din functia de director al Complexului Energetic Turceni, liderii democrat-liberali sustin ca pesedistii prefera o colaborare cu liberalii pentru posturile din administratia publica locala.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat joi, in cadrul unei emisiuni televizate, ca-l prefera pe Ludovic Orban ca prim-vicepresedinte, fie si pentru motivul ca nu are foarte mult de ales dintre cei patru care si-au depus candidatura, subliniind ca, in cele mai privinte, ar colabora mai bine cu acesta.
google-analytics.com