Cautare

995 de rezultate pentru "romancele prefera tatuajele inghinale" (2.57 secunde)
In mediul urban, varsta medie la care romancele au primul copil este si mai inaintata: 27,5 ani. Pe masura ce femeile amana momentul in care intentioneaza sa aiba copii, ele sunt cuprinse de ingrijorari referitoare la "ceasul biologic".
- Apai, stii, romancele sunt mai fragile, deseori se imbolnavesc... - Si ce, unguroaicele nu se imbolnavesc? - Ba da, dar de ele nu-ti pare atat de rau.
Tot romancele conduc si in clasamentul deceselor cauzate de boli cardiovasculare si hepatita C. Media lor de viata este de 77 de ani, adica cu doi ani mai mica decat cea europeana.
Vanzatorii de la petshopurile din Romania au observat ca in ultima vreme cresc vanzarile la samponul pentru cabaline, desi numarul cailor nu este atat de mare.
Intoarcerea la traditiile strabunilor este indemnul companiei brailene Braiconf, care propune o camasa de dama alba cu influente folclorice, brodata si reinventata, pe care romancele sa o imbrace la slujba de la miezul nopii, cea a Invierii.
Nici un alt vers n-ar descrie mai bine situatia cu care se confrunta o treime din romancele trecute de 35 de ani.
Cu ajutorul acestei expertize avem informatii despre sistemul de sanatate din Romania pe baza carora sa putem propune un plan de actiuni cu adevarat eficient pentru romancele cu care sufera de aceasta afectiune, spune Frances Reid, reprezentant WOCD.
Romania ocupa locul 2 in Uniunea Europeana in privinta numarului de imbolnaviri, iar cancerul de col este pe locul 2 in topul cancerelor de care sufera romancele, dupa cel de san.
Una dintre romancele care au primit mesaj vocal cu Dacian Ciolos a spus ca este revoltata si sustine ca i-au fost incalcate drepturile, conform ultimei reforme de protectie a datelor personale.
- Cum ti se pare ca se imbraca romancele? - Se vede o imbunatatire a aspectului fizic al femeilor intalnite pe strada.
"Uite, ma, tata, ce fete frumoase sunt romancele!”. Oh, da, si inca ce frumoase! Pacat ca pe unele frumoase le ia gura pe dinainte si isi dau cu parerea - atentie, parere avizata, ca nu este vorba de o oarescare!
E pacat ca, din cauza unor astfel de exemplare, romancele si-au primit titulatura (pe plan extern) de curve, tot la fel cum romanii in general sunt hoti…prejudiciind imaginea intregii natii romane.
Vad cu ochii mintii distractiile romanilor nostri, cu muzica si mincare traditionala, si am o foarte mare satisfactie cind ma gindesc la faptul ca romancele noastre le dau clasa femeilor din Europa si asta pentru ca doar ele au marea abilitate de a munci cot la cot cu barbatii, dar si de a-si tine casa curata si de a umple masa cu bucate pe gustul omului.
Andreea Raicu a explicat astazi, la Antena 3 CNN, cum pot invata romancele sa fie mai feminine.
In Romania sunt aproape 600.000 de femei actionare sau asociate in companii active pe piata. Romancele activeaza in domeniile IT&C, administratie publica si alte industrii atractive.
Nu mai simte nevoia sa iti povesteasca despre realizarile si problemele de la munca, nu isi mai exprima sentimentele si prefera sa citeasca, sa isi piarda timpul pe internet sau in fata televizorului.
In timp ce barbatii prefera in general sa se fereasca de soare utilizand tehnici precum acoperirea corpului cu tricouri cu maneca lunga (21% din barbati fata de 16% dintre femei) si poarta palarii sau sepci (45% din barbati fata de 32% din femei), femeile sunt fruntase la aplicarea cremei de protectie solara, in timpul expunerii.
Pesedistii gorjeni prefera sa se imbrace in costume de firma, in special Giorgio Armani. ... De asemenea, colegul sau de partid, Gabriel Sanda, trezorierul PSD Gorj si viceprimarul municipiului Targu Jiu prefera hainele Armani.
Cand vine vorba despre cum ar prefera romanul sa voteze, sondajul arata ca poporul prefera, in proportie de 80,6%, sistemul de vot uninominal, si doar 10,3% mai sunt fideli scrutinului pe liste.
50,4% dintre cei care nu au votat in turul I il aleg pe democrat-liberal, in vreme ce 31,2% il prefera pe Oprescu, iar 18,4% sunt nehotarati.
google-analytics.com