Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (2.91 secunde)
46,7% "Adevarul" a calculat dinamica promovabilitatii de la Bacalaureat in ultimii patru ani astfel incat sa ocoleasca manipularea la care au recurs autoritatile scolare pentru a-si ameliora statisticile Descurajarea elevilor de a participa la Bacalaureat, pentru ca inspectoratele scolare sa iasa bine in statistici, este una dintre explicatiile pentru care, oficial, rezultatele examenului de maturitate arata anul acesta ceva mai bine decat in ultimii doi ani.
Comunele din Olanda vor anunta rezultatele alegerilor europarlamentare din aceasta tara dupa numararea buletinelor de vot, care se va incheia joi seara, a anuntat marti Ministerul de Interne de la Haga.
Sorin Rosca Stanescu) M-am intrebat de cateva ori, si probabil se intreaba toata lumea, de ce romanii nu cunosc rezultatele recensamantului. ... Iar rezultatele recensamantului vor fi astfel modificate, incat sa se potriveasca cu intentiile politice ale puterii?
A "ghicit" mai bine ca sondajele Softul folosit de DeCe News a dat rezultatele cele mai apropiate de realitate la alegerile parlamentare. ... In urma comparației dintre rezultatele finale de la alegerile parlamentare si rezultatele simularii reies urmatoarele:
Rezultatele testului Papanicolau pot spune daca exista o inflamatie, celule ale colului uterin anormale sau cancer de col uterin De ce este necesar testul Babes - Papanicolau? ... Ce inseamna rezultatele anormale ale testului Babes - Papanicolau? Rezultatele anormale ale testului Babes - Papanicolau nu inseamna ca ai cancer.
Cu cat actul sexual se consuma mai in apropierea vizitei medicale, cu atat rezultatele vor fi mai precise. ... Cum se obtin rezultatele? ... Rezultatele se impart in normale si anormale. Rezultatele normale presupun: ... Rezultatele anormale ale testului indica o posibila cauza a infertilitatii si includ:
Basescu 32,8%, Geoana 31,2% si Antonescu 22,2% Exit poll-ul Insomar cu rezultatele de la inchiderea urnelor mentine ordinea primilor trei candidati din sondajul de la ora 19, dar diferenta dintre Traian Basescu si Mircea Geoana s-a marit cu jumatate de procent, in timp ce Crin Antonescu se mentine in apropiere de 22%.
Rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European a umflat muschii democratilor. ... Stelian Dutu s-a aratat multumit de rezultatele obtinute de PD, mai ales in municipii si orasele mari.
Rezultatele simularii arata ca USL va obține 50, 14 la suta din voturile exprimate, cu care va castiga peste 60 la suta din mandatele de parlamentar.
In functie de rezultatele amniocentezei, medicul poate determina daca bebe are nevoie de transfuzii de sange pentru a supravietui. ... Rezultatele pot fi comunicate in cateva zile sau chiar cateva saptamani, in functie de testele care se fac.
Ei va vor recomanda metoda Hypoxi potrivita nevoilor dumneavoastra si va vor supraveghea rezultatele, progresul si succesul antrenamentelor. ... Metoda Hypoxi este formula pentru succes, rezultatele fiind rapide si de lunga durata. ... Dupa cat timp observ rezultatele? Rezultatele incep sa se vada dupa doar cateva sedinte.
Bucurie la sediul Aliantei DA O explozie de bucurie a fost inregistrata, aseara, la sediul Aliantei DA PNL-PD, imediat dupa ce televiziunile centrale au prezentat rezultatele sondajelor realizate la iesirea de la urne si dupa ce liderul Traian Basescu s-a autodeclarat invingator.
Filialele USL au termen pana la 15 iulie sa trimita rezultatele sondajelor de opinie conducerii celor trei partide pentru a se analiza scorul din fiecare judet, dar si candidatii potriviti pentru a reprezenta Uniunea la alegerile locale si parlamentare.
Responsabilitatea inseamna sa intelegi ca rezultatele care apar sau nu apar in viata ta sunt cauzate de tine. ... Gandurile nefaste duc la obiceiuri nefaste, iar acestea la rezultatele care iti distrug relatiile.
Rezultatele au fost foarte bune; ... Apoi l-au intrebat pe Puthoff daca ar fi interesat sa continue experimentele cu Ingo Swann, iar daca rezultatele vor fi incurajatoare, sa ia in considerare un program pilot pentru a adanci investigatiile? ... Rezultatele au fost confirmate ulterior de angajatii CIA.
Rezultatele alegerilor locale din iunie 2008 au aratat declinul PRM, declin care a fost precedat de cel de la alegerile europarlamentare din noiembrie 2007, cand partidul condus de Corneliu-Vadim Tudor nu a reusit sa treaca pragul de 5%.
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
Nu cunoastem deocamdata rezultatele finale si oficiale ale acestui referendum.
Unde sunt rezultatele guvernarii, domnule Ciolos?. ... In prezent, rezultatele nu se vad! ... Care sunt rezultatele pe care le-ati promis in ceea ce priveste administratia, infrastructura, sanatatea, educatia? ... Dar ce se intampla cu restul strategiei promise, cu rezultatele pe care le-ati cerut ministrilor?
Presedintele Traian Basescu a anuntat, la finalul Consiliului European de vara, ca statele UE, indiferent ca sunt sau nu in zona euro, trebuie sa faca publice rezultatele unor teste de stres realizate dupa o metodologie ce urmeaza a fi definitivata si care se vor aplica sistemelor bancare nationale.
google-analytics.com