Cautare

3040 de rezultate pentru "rezultatele la bac simleu liceu agricol" (3.13 secunde)
Apropiatii spun ca era fericita, dar fata credea ca vine Apocalipsa Iulia Ionescu (15 ani), eleva in clasa a IX-a la Colegiul "Sfantul Sava", unde a intrat cu media 10, pare sa fi intrat in pamant, de miercuri la ora 12.00, cand a fost lasata de mama ei la statia de metrou Eroilor.
Ioan Scurtu vorbeste despre implicatiile Primului Razboi Mondial, de la a carui declansare s-a implinit un secol in 2014, si despre rolul istoriei si istoricilor in societatea actuala.
Programul Sprijin la bacalaureat, acces la facultate. ... Trecerea de la gimnaziu la liceu sau la scoala profesionala este prima schimbare majora in cariera elevului.
Programul national SCOALA ALTFEL are o durata de 5 zile consecutive lucratoare in timpul anului scolar si poate fi derulat pe baza unei planificari ce ramane la decizia scolilor, precizeaza ministerul.
Eugen Dinu) Publicatia VisegradPost - care sustine interesele politice ale Grupului de la Visegrad, organizatie de cooperare formata din Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria, la care Romania a ratat aderarea in 1990 din cauza mineriadelor si a conflictelor interetnice de la Targu Mures - a facut o analiza a protestelor care au loc in aceste zile in tara noastra.
Un milion de tineri romani nici nu muncesc, nici nu studiaza In Romania sunt peste 1 milion de tineri care nici nu muncesc, nici nu merg la scoala, Iar cresterea salariului minim nu e metoda potrivita pentru a-i face sa lucreze, spun specialistii.
Ieri, inca o serie de copiii si-a luat la revedere de la statutul de elev, pentru care ultima ora de dirigentie si cuvintele de ramas bun ale profesorilor si dirigintilor vor ramane momente de neuitat.
Un incident greu de crezut a avut loc luni la un liceu cu pretentii din Capitala. Paznicii au sunat la politie cand in fata unitatii scolare au observat un grup de 10-15 persoane, care aveau la ele mai multe obiecte contondente si un topor.
Caz tulburator la un liceu din Botosani. Un elev s-a ales cu arsuri grave si a fost transportat de urgenta la spital.
Mona Musca a fost uitata pina la deconspirarea unui alt colaborator al Securitatii, iar locul i-a fost luat de transmisii live din stranduri. ... Altfel zis, imi permit sa le compar cu materiale pe aceeasi tema de la televiziunile din vest.
Bataie cu pumni si picioare intre doua adolescente, in curtea unui liceu din Drobeta Turnu Severin
De multe ori, programele scolare sunt excesiv de incarcate, pustanii fiind bombardati si siliti sa toceasca la tot soiul de materii.
Nascut la 21 septembrie 1955 la Sighetu Marmatiei, Ducu Bertzi considera originea sa maramuresana o sansa. ... Debutul pe o scena recunoscuta a fost cu Cenaclul Flacara, in mai 1976, la Baia Mare, dar consacrarea in echipa cenaclului este stabilita la data de 20 octombrie, pe scena Teatrului Ion Creanga.
Profesorii unui liceu din Satu Mare sunt terorizati de elevi. Unii profesori refuza sa mai vina la ore de frica elevilor.
La data de 15 septembrie 2011, in jurul orei 10:30, Sectia 12 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca la un liceu din sectorul 3, un elev a fost agresat fizic.
O fata de 17 ani a fost prinsa de jandarmi in timp ce consuma substante interzise langa un liceu din municipiul Targoviste. Jandarmii care parulau in zona unei scoli din Targoviste au observat intr-o masina mai multe persoane care fumau tigarete si care au devenit agitate la aparitia acestora.
Marii producatorii de griu din judet se gindesc tot mai serios sa renunte la infiintarea acestei culturi, in conditiile in care nu reusesc sa-si mai acopere nici macar cheltuielile de productie.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Suceava, ca slaba dezvoltare a agriculturii e cauzata de neatragerea fondurilor europene. ... Presedintele PSD si ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, au participat la o intalnire cu agricultorii şi cu oamenii de afaceri din judetul Suceava.
O echipa de specialisti romani a realizat la Targu Jiu o instalatie unica in lume pentru producerea unui ingrasamant agricol special, care are la baza praful de carbune rezultat in urma exploatarii miniere.
Raportul de audit al situatiilor financiare ale FNGCIMM SA, pentru anul 2006, confirma imbunatatirea eficientei si a capacitatii societatii de a sustine accesul la finantare a unui numar din ce in ce mai mare de intreprinderi mici si mijlocii.
google-analytics.com