Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (2.79 secunde)
Combina exercitiile pentru abdomen cu antrenamente scute si intense, care ard de 9 ori mai multa grasime decat antrenamentele cardio si vei obtine rezultate maxime. ... Ti-am pregatit o lista cu cele mai eficiente 10 exercitii pentru abdomen, pentru a te ajuta sa incepi sa obtii rezultate :
Magda Marincovici) La inceputul lunii martie, la Congresul anual al Societatii Americane de Endocrinologie de la San Diego, cercetatorii de la departamentul de medicina al Universitatii Arkansas (SUA) au prezentat excelentele rezultate obtinute de cainele Frankie, dresat pentru a decela compusii organici volatili, specifici cancerului de tiroida, din esantioane de urina.
Solutii naturiste Urmatoarele solutii s-ar putea sa vi sa para ciudate, dar ele au dat bune rezultate. ... Un amestec din cuisoare, pelin si tinctura de nuci negre va da rezultate si mai bune (nu se recomanda insa gravidelor!).
Potrivit acestuia, cei 30% dintre copiii care au trecut testul tentatiilor s-a dovedit ca au rezultate mai bune la invatatura. Sunt mai increzatori in propriile lor forte, obtin rezultate mai bune in viata, relateaza Franceinfotv.
In medie, rata de absolvire la bacalaureat a scazut de la 78% la 58% din 2009 pana in 2013, rezultate mai scazute fiind inregistrate la liceele tehnologice (aproape 20% in unele cazuri).
Ei au mai constatat ca persoanele adulte care privesc la televizor aproximativ patru ore zilnic aveau, de asemenea, rezultate slabe la aceste teste.
Aceste rezultate ar putea fi folosite pentru imbunatatirea tratamentelor, identificand cu o precizie mai buna comparativ cu testele actuale, care sunt pacientii cu cel mai mare risc de cancer de prostata in forme severe. Aceste rezultate au fost publicate in revista EbioMedicine.
De multe ori, cei care cerceteaza fenomenul de convergenta obtin rezultate insotite de exclamatii de surpriza, rezultate descrise ca stranii, remarcabile si uimitoare.
Si scot rezultate pe care le doreste clientul. Rezultatul este manipularea masiva a opiniei publice. Dar care este orizontul obisnuit al acestor cercetari si al acestor raspunsuri?
Daca nu acum, cand avem crestere economica si rezultate pozitive, atunci cand crestem salariul minim pe economie sau cand dam bani pentru oameni si nevoile lor?
Spray-urile nazale au cele mai rapide rezultate: ... Aceastea sunt contraindicate insa a fi utilizate pe perioade mai lungi de 3 zile, deoarece efectul lor scade si este necesara o aplicare tot mai frecventa in vederea obtinerii acelorasi rezultate.
In cazul in care proiectul-pilot va avea rezultate bune, intentionam sa-l extindem la nivel national incepand din 2017, a declarat Dana Deac, Presedinte al Consiliului Director al Fundatiei Orange.
Dezvoltarea de parteneriate intersectoriale pentru monitorizarea si reevaluarea nevoilor de ingrijire si imbunatatirea calitatii serviciilor sociale specializate existente. Rezultate: ... Rezultate:
Alaturi de beauty editori, bloggeri si clienti importanti am descoperit noua colectie CND Botanical SPA, ce ofera un nou tip de tratamente cu beneficii si rezultate frumoase, vizibile imediat!
Testele Veroval sunt usor de utilizat si ofera rezultate de incredere in doar cateva minute.
Acupunctura, tratament bizar - rezultate de exceptie! ... Oricat de bizaro-friguros ar suna, metoda a dat rezultate notabile in cazul paraliziilor nervoase si a dizabilitatilor de vorbire.
Cristi Teodorescu) 4 studii clinice cu privire la suplimentarea cu testosteron in cazul barbaților varstnici au relevat rezultate mixte si neconcludente pentru a se putea stabili daca beneficiile administrarii acestui hormon masculin controversat depasesc riscurile cardiovasculare pe care le implica, informeaza AFP.
Ceea ce , practic, ar fi trebuit sa fie apogeul razboiului civil declansat de statul de drept al lui Basescu, infiat de Iohannis (trinomul DNA - SRI - ICCJ) impotriva institutiilor democratice, rezultate din votul popular (Parlament si Guvern), se dovedeste un esec memorabil.
Dar ambitiile si disputele intre politicienii si militarii greci au rezultate dezastruoase. ... Evenimentele insa se precipita si, in timp ce Karaiskakis este ucis, atacul are loc la 25 aprilie cu rezultate dezastruoase pentru greci care pierd 1500 de luptatori si multi conducatori.
Rezultate se vad inca de la 3 saptamani de administrare. Dar pentru rezultate optime este nevoie de o cura de 2-3 luni.
google-analytics.com