Cautare

4806 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 bistrita nasaud" (4.56 secunde)
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Partidul va incheia un protocol cu Partida Romilor si va continua parteneriatul cu UDMR Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, la Conferinta Judeteana a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca partidul pregateste semnarea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor si doreste sa continue parteneriatul cu UDMR in perioada 2012-2016 Ioan Oltean a facut acest anunt dupa ce i-a multumit Letitiei Stoicescu, reprezentant al Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, pentru mesajul transmis in cadrul Conferintei femeilor democrat-liberale, unde aceasta a participat in calitate de invitat.
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si deputatul Gelil Eserghep se afla, in aceste zile, la Bistrita Nasaud, unde au fost invitati, de autoritati, sa participe la o serie de manifestari prilejuite de Inaltare si totodata de Ziua Eroilor.
Pe de alta parte, Mircea Geoana a declarat miercuri seara ca formatiunea sa a castigat in doua zile doua consilii judetene, el facand referire la cele din Bistrita-Nasaud si Olt.
Banii alocati de la bugetul de stat sau cel judetean bisericilor din Bistrita-Nasaud a devenit subiectul preferat de campanie al politicienilor din Bistrita-Nasaud, atat liberalii, cat si reprezentantii PDL invocandu-l, vineri, la conferintele de presa ale formatiunilor respective.
Primele semnale vin din Bistrita-Nasaud. ... Presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Gheorghe Marinescu (PSD), nu era de acord cu convocarea sedintei. ... Gheorghe Pop este inspector general adjunct la Inspectoratul scolar Judetean Bistrita-Nasaud si doreste sa-si mentina functia si sa aplice politica Guvernului in teritoriu.
Astfel, daca presedintele Consiliului Judeten Covasna, Demeter Janos, sustine ca legea trebuie sa prevada foarte clar motivele pentru care pot fi revocati presedintii de consilii judetene, prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan (UDMR), spune ca modificarea Legii nr.
Un barbat din judetul Mures a fost impuscat in piept, vineri seara, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict care a izbucnit intr-o benzinarie din Bistrita si in care au fost implicate trei persoane, victima fiind transportata la spital, insa refuzand internarea.
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Liderul judetean al PSD, fostul prefect de Bistrita-Nasaud Viorel Pupeza, i-a luat ieri apararea subprefectului Mica Oprea, pe care liberalii si democratii urmaresc sa o destituie.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
UDMR Bistrita-Nasaud a renuntat la doua functii de directori generali de institutii descentralizate pentru a nu crea probleme in coalitia guvernamentala.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Presedinta Organizatiei de femei a PSD Bistrita-Nasaud, Adriana Pana, a cerut ieri demisia Rovanei Plumb din functia de lider al Organizatiei de Femei a PSD, motivand ca aceasta face parte din categoria celor "frustrati din conducerea partidului care dau lovituri sub centura".
Filialele judetene ale PNL si PD Bistrita-Nasaud au depus ieri in instanta cereri distincte care au insa acelasi continut:
Potrivit datelor facute publice de BEC la ora 15.30, prezenta cea mai redusa la vot a fost inregistrata in judetele Bistrita Nasaud - 15,99%, Braila -18,38%, Maramures - 18,78%, Covasna - 18,96% si Galati - 19,21%.
Presedintele Organizatiei Bistrita-Nasaud a PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca toti cei care vor candida din partea formatiunii pentru un mandat de deputat sau senator vor trebui sa contribuie financiar in campania electorala, iar banii vor fi dati inainte.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la sediul PSD Bistrita-Nasaud, ca noua Constitutie va trebui sa prevada ca parlamentarii pot fi revocati din functie.
google-analytics.com