Cautare

1777 de rezultate pentru "rezultate definitivat bacauhey1" (2.91 secunde)
Presedintele Traian Basescu (foto) a declarat, la Bruxelles, ca, "din cate stie", in cursul zilei de joi, raportul Fondului Monetar International (FMI) a fost definitivat si ca urmeaza etapele premergatoare negocierilor cu Fondul, dar ca este deja stabilit ca vor fi mentinute nivelurile TVA si cota unica.
Colegiul Director National al PD si-a definitivat, sambata, la Poiana Brasov, strategia postaderare, care are ca principii mentinerea stabilitatii monetare, asigurarea convergentei structurale la nivelul economiei reale si restructurarea cheltuielilor bugetare.
Probleme de coordonare Potrivit oficialilor din sistem, planul national de dezvoltare regionala mai are nevoie de timp pentru a fi definitivat, problema aflandu-se acum la ministerele de resort. ... "Din cate am inteles, la nivel national nu s-a definitivat programul din cauza nesincronizarii intre ministere.
El trebuie definitivat in termen de 30 de zile de la data publicarii hotararii in Monitorul Oficial. ... "Nu s-a definitivat caietul de prezentare a firmei", a spus un reprezentant al AVAS.
Investitorii care detin unitati la fondurile mutuale de investitii sau cei care vor sa isi plaseze banii in acest fel vor putea face imprumut in banca mai lesne in momentul in care mecanismul retragerii de pe card a unei sume echivalente cu 70% din capitalul investit va fi definitivat.
Lista stranierilor pentru barajul cu Grecia ' Ce atacant-surpriza a convocat Piturca Selectionerul Victor Piturca a definitivat lista celor 15 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare de principiu pentru cele doua jocuri contra Greciei, contand pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Badea, multumit de rezultate Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, este multumit de rezultatele reprezentantelor sectiei de atletism: "Este o sectie care ne da rezultate an de an si pe plan national, si international.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
"A fost deja definitivat studiul de fezabilitate, urmeaza ca la sfarsitul lunii sa aiba loc sedinta de consiliu, in cadrul careia voi promova proiectul de hotarare pe aceasta tema", a precizat Ovidiu Brailoiu.
De asemenea, vom construi o cantina sociala, cat de curand va fi definitivat proiectul si va fi scoasa la licitatie lucrarea. ... Pai, tocmai de aceea il sustin sa castige mandatul 2008-2012, dupa care unul dintre noi doi, cel mai bun, sa preia conducerea localitatii rezultate din unirea Valu-Murfatlar.
Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii a definitivat lista beneficiarilor eligibili la doua dintre programele finantate de la bugetul statului.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
google-analytics.com