Cautare

5972 de rezultate pentru "rezultate cadre didactice 2009 sibiu" (2.73 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Un numar de 12.304 cadre didactice din intreaga tara vor primi de la 1 iulie un spor la salariu de 25 la suta drept gradatie de merit pentru activitatea lor, potrivit ordinului aprobat recent de Ministerul Educatiei pentru acordarea acestor premii pe anul in curs.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Ce sa faci cu copilul in Sibiu: ... Am petrecut o saptamana in Sibiu cam pe nepusa masa, asa ca am hotarat sa profitam la maximum de timpul de aici si sa nu mai dormim pana la amiaza, ca apoi sa plecam cu cel putin 2 kilograme in plus acasa.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Profesionalismul unor cadre din IPJ reprezinta un punct tare. ... Reteaua Interpol este prezenta la toate subunitatile, ceea ce reprezinta un lucru foarte bun, pentru ca in Sibiu, de exemplu, nu aveam asa ceva peste tot.
USL Sibiu si-a lansat candidatii pe muzica populara Peste 1000 de membri ai USL Sibiu au participat miercuri seara la lansarea celor 9 candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei.
Rebelion in stil ultras Pe o vreme caineasca, aproximativ 400 de suporteri din toata tara au protestat sambata la Sibiu, intr-un miting autorizat, contra unor prevederi ale Legii 4 care reglementeaza modul in care ultrasii se pot manifesta pe stadion.
Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Tricolor USL-ist la Sala Transilvania Aproximativ o mie de persoane, intre care simpatizanti si membri ai Uniunii Social Liberale (USL) Sibiu, s-au adunat la Sala Sporturilor Transilvania pentru a participa la prezentarea celor noua candidati la alegerile pentru Parlamentul Romaniei din 9 decembrie.
Asa cum, probabil, stiti a fost votat proiectul de lege care face dreptate cadrelor didactice, proiect al carui initiator sunt, si care are ca obiect de reglementare plata diferentelor salariale cuvenite personalului didactic din invatamantul de stat, pentru perioada octombrie 2008 -13 mai 2011.
Suplinitorii sunt personal didactic asociat si, pe langa functiile didactice auxiliare existente, vor exista si asistenti educationali, mediatori scolari si profesorul itinerant. Secretara scolii si administratorii financiari si de patrimoniu vor deveni si ei cadre didactice auxiliare.
In Romania, educatia este pretuita, dar prea putin apreciata in sensul valorizarii cadrelor didactice. ... Nu putem insa avea pretentia ca actul educational sa se desfasoare optim si eficient in conditiile in care exista numeroase probleme pe care cadrele didactice le intampina.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Divizia A Energia Rovinari - CSU Atlassib Sibiu 96-81 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 600. ... CSU Sibiu:
Evolutia ratei somajului, noul sistem aplicat pentru retete compensate si gratuite, identificarea agentilor economici care folosesc forta de munca la negru, precum si problemele cadrelor didactice au reprezentat principalele subiecte discutate in cadrul Comisiei de dialog social Rata somajului, in scadere Directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati, Elena Palimaru, a prezentat evolutia ratei somajului din primele 3 luni ale acestui an, care a fost de 9,8% in luna ianuarie si a ajuns in luna martie la 9,6%.
google-analytics.com