Cautare

5063 de rezultate pentru "rezultate titularizare valcea 2010" (3.68 secunde)
Pentru un asemenea numar, deputata PSD era pregatita, mai ales financiar, sa sustina cu brio examenul de "titularizare". Numai ca, zilele trecute, Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au rasucit, brusc, astfel ca numarul delegatilor creste pana la 500, numar care depaseste cu mult capcitatea de "convingere" a deputatei.
Rusescu, Stancu si Keseru duc o lupta apriga la titularizare, parand sa le fi luat fata deja lui Grozav si Mutu, cei doi trecand printr-o perioada in care nu reusesc sa gaseasca ‘plasa‘.
Printre acestea regasim mobilitatea acestora in sistem, precum si aspectul examenelor de titularizare din ultimii ani care ne-au aratat ca exista elemente asupra carora trebuie sa ne concentram atentia.
Poate va trebuie sa dati concurs ca sa ocupati un post, sa fiti admisi la o scoala, sa fiti preferati inaintea altora, sa obtineti o titularizare.
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Ieri a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea.
Un ocol silvic privat din localitatea Horezu, judetul Valcea, administreaza si asigura paza unei suprafete de 1.000 de hectare de padure din comuna Bustuchin, judetul Gorj.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Omologii din Valcea de la comisariatul regional au observat deseuri de materiale de constructii langa poarta fabricii si s-au sesizat. ... Eu nu am intalnit in Valcea ce am vazut la Bucovat.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
Primaria Ramnicu Valcea a fost sanctionata in urma cu doua zile cu o amenda de 100.000 de lei de catre Garda de Mediu pentru ca nu a reusit sa inchida platforma de deseuri menajere de la Raureni in termenul stipulat de acordul cu privire la oprirea activitatii in acest obiectiv.
Valcea, coborind astfel in zona celor patru locuri retrogradabile, parca tot mai greu de evitat. ... Valcea a castigat la Oradea si gratie evolutiei perfecte a celor doi juniori, Mandea si Dandea, trimisi "la munca de jos" de la mijlocul terenului inca din primul minut.
Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca trimiterea lui in judecata de catre procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, este o intentie de sicanare, deoarece se stie ca pe 17 februarie are loc procesul in care edilul e acuzat pentru luare de mita.
Angajatii insarcinati cu organizarea licitatiei si cu intocmirea actelor au copiat o parte din documentatia de atribuire de la Primaria Ramnicu Valcea, dar au uitat sa modifice motivul contractarii imprumutului si autoritatea care va emite hotararile de consiliu.
Seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, Ion Stoica, a fost numit ieri in functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), in locul chestorului de politie Irina Alexe, informeaza Mediafax.ro.
google-analytics.com