Cautare

2533 de rezultate pentru "rezultate titularizare invatamant" (2.88 secunde)
Mai putini bani pentru salariile profesorilor Cum Directia Generala a Finantelor Publice Dolj a comunicat Primariei Craiova diminuarea sumelor defalcate din TVA pe trimestrul IV, municipalitatea reduce la randul ei cu 3,8 milioane de lei suma destinata salariilor cadrelor didactice din unitatile de invatamant craiovene.
Mai putini bani pentru salariile profesorilor Cum Directia Generala a Finantelor Publice Dolj a comunicat Primariei Craiova diminuarea sumelor defalcate din TVA pe trimestrul IV, municipalitatea reduce la randul ei cu 3,8 milioane de lei suma destinata salariilor cadrelor didactice din unitatile de invatamant craiovene.
"(1) Patrimoniul institutiilor de invatamant superior particulare si confesionale particulare consta din patrimoniul initial al fondatorilor, la care se adauga patrimoniul dobandit ulterior.
"Doamna Ioana Petrescu a detinut gradul de "teaching fellow" la Harvard University, care, in sistemul de invatamant romanesc, ar avea ca si corespondent relativ gradul de asistent indrumator.
comercializarea si expunerea spre vanzare a tigaretelor in incinta unitatilor de invatamant preuniversitar, in locurile de cazare pentru elevi, in curtile acestor imobile, precum si pe trotuarele sau pe aleile de acces in aceste unitati.
Legea 123/2008 pentru alimentatia sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar trebuie completata pentru a-si atinge scopul de a imbunatati starea de sanatate a copiilor, considera Federatia patronala din industria alimentara Romalimenta.Actul normativ, adoptat la jumatatea lunii mai de catre deputati, prevede interzicerea distribuirii, comercializarii si prepararii alimentelor nerecomandate hranei copiilor pe timpul scolarizarii, iar ordinul cu normele de aplicare ar urma sa fie publicat marti pe site-ul Ministerului Sanatatii.”Nu ne opunem acestui ordin si acestei liste, dar am fi dorit ca legea sa fie mai completa, sa nu existe confuzii”, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.Reprezentantul federatiei patronale a afirmat ca in actul normativ denumirile comerciale si denumirile de grupe sunt usor eronate, iar Romalimenta a cerut, ca amendament, si elaborarea unei liste cu produsele agreate in scoli.Romalimenta este nemultumita de faptul ca legea nu precizeaza cine va exercita activitatea de control si a mai solicitat si introducerea unor ore de educatie in scoli, pentru explicarea riscurilor unei alimentatii dezechilibrate.Potrivit actului normativ, Ministerul Sanatatii va intocmi si actualiza o lista a alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor, conform recomandarilor specialistilor in nutritie.
Am vrut sa realizam mai mult decât ne oferea sistemul de învatamânt în care eram integrati.
Am vrut sa realizam mai mult decât ne oferea sistemul de învatamânt în care eram integrati.
Decizia de majorare a salariilor in invatamant nu este atat de periculoasa incat sa atraga scaderea perspectivei de rating a Romaniei, iar datoria publica a tarii este "destul de redusa" si costul finantarii este "suportabil", a declarat, pentru NewsIn, analistul Moody's Kenneth Orchard.
Cel mai bine platiti zece doljeni provin din inginerie, agricultura, constructii, servicii medicale, invatamant, telefonie. ... 315.688 Invatamant universitar 7. ... 305.090 Invatamant universitar 9.
De asemenea, printre cele mai importante teme discutate a fost si promovarea unor noi programe de învatamânt si cercetare, cum ar fi:
Sistemul de invatamant romanesc, incotro? ... In toate celelalte state membre UE, in planurile cadru de invatamant, sunt prevazute intre 2 si 4 ore de istorie pe saptamana, in Franta se ajunge pana la 5 ore.
Doar 6.141 primesc indemnizatie, dintre care 1.091 provin din randurile absolventilor unei forme de invatamant. ... Mii de absolventi ai unei forme de invatamant cer anual ajutor de somaj de la stat pentru ca nu isi gasesc un loc de munca.
Legea Internshipului, in viziunea Uniunii Studentilor din Romania, ar trebui sa creeze o punte de comunicare intre mediul universitar si institutiile private si sa reglementeze derularea internshipurilor de o maniera care sa se vadeasca avantajoasa atat pentru student, cat si pentru angajator sau institutiile de invatamant superior.
Peste 43.000 de absolventi s-au inregistrat in ultimele doua luni ca someri, 35.728 dintre ei fiind absolventi de invatamant liceal sau post-liceal, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata " Ce legitimitate are Klaus Werner Iohannis sa ofere altora lectii despre sistemul de invatamant?", pe care o puteti citi in continuare. ... Asadar, ce legitimitate are Klaus Werner Iohannis sa ofere altora lectii despre sistemul de invatamant?
O alta declaratie a d-lui premier interimar din data de 8 noiembrie mentiona ca anumiti responsabilii din educatie au incercat sa il convinga ca 9.000 de cladiri din unitati de invatamant nu au nevoie de aviz PSI.
Actul educational oferit in sistemul de invatamant, fie ca vorbim de mediul public sau de cel privat, poate fi acompaniat in mod deosebit de util prin implicarea parintilor.
Desigur, aceleasi nevoi le are si sistemul de invatamant, in mainile carora ne punem viitorul copiilor si al societatii noastre.
Din pacate, unele evenimente recente aduc la iveala anumite probleme in ceea ce priveste autorizarea si acreditarea unitatilor de invatamant preuniversitar. ... Conform ARACIP, acreditarea unei gradinite se face prin raportarea la standardele specifice, instrumente care masoara capacitatea unei unitati de invatamant de a functiona in parametri obligatorii.
google-analytics.com