Cautare

5425 de rezultate pentru "rezultate titularizare invatamant 2010 ialomita" (3.35 secunde)
Avem asteptari ca acestia sa invete, sa fie olimpici, sa fie premiati iar sistemul nostru de invatamant sa fie macar pe pozitii de egalitate cu cel din Finlanda. Asteptarile noastre sunt pozitive numai ca, daca deschidem ochii, ne loveste cruda realitate din sistemul de invatamant:
Conform documentului, valoarea punctului de pensie va fi mentinuta in 2011 la nivelul celei stabilite pentru 2010, respectiv la 732,8 lei. ... In cota de contributie individuala de asigurari sociale este inclusa si cota de 3% aferenta fondurilor de pensii administrate privat, majorata de la 2,5% in 2010.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a comparat pe Traian Basescu cu Nicolae Ceausescu, la conferinta judeteana extraordinara a PSD Ialomita, ironizandu-l si spunand ca este un om pe care nu-l poti lua in seama, fiindca "se uita lumea cu suspiciune la el, e treaz sau nu?".
Potrivit datelor din teren, cele mai mari suprafete de culturi cu grâu afectate se afla în judetele Teleorman, Ialomita, Calarasi, Dolj, Giurgiu si Vaslui, pentru culturile de orz si orzoaica cele mai întinse suprafete se regasesc în judetele Teleorman, Ialomita si Constanta, iar în cazul culturilor de rapita, culturile cele mai afectate sunt în judetele Ialomita, Vaslui, Calarasi si Constanta.
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei.
Psihiatrul Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a murit, duminica, in zona unei piete agroalimentare din judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Cod Portocaliu - in intervalul 7 februarie, ora 12:00 - 8 februarie, ora 20:00 in judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov (inclusiv in municipiul Bucuresti) va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii.
Comisia pentru invatamant a Camerei considera ca Mihai Hardau nu ar trebui schimbat din functia de ministru al Educatiei si Cercetarii la o eventuala remaniere guvernamentala pentru ca s-ar bulversa sistemul de invatamant, a declarat presedintele comisiei, Lia Olguta Vasilescu (PRM).
Dupa acea conferinta, probabil la recomandarea d-lui F.Gulen, am vizitat, impreuna cu cativa profesori din Bosnia, cateva centre de invatamant ale organizatiei din Istanbul, Bursa si Izmir. ... In schimb, curand au venit ei in Romania, cu toate formele de invatamant.
La finalul sesiunii trecute, deputatii au convenit ca membrii comisiilor juridica, de invatamant si pentru drepturile omului sa revina din vacanta cu cateva zile mai devreme de inceperea sesiunii ordinare, pentru a finaliza raportul privind statutul minoritatilor.
Senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a participat ieri la deschiderea noului an de invatamant la o scoala din Constanta, prilej pentru a face o serie de afirmatii foarte interesante.
Obiectul exceptiei de neconstitutionalitate il constituie dispozitiile Ordonantei de urgenta a Guvernului 136/2008 privind stabilirea unor masuri pentru salarizarea personalului din invatamant in anul 2008, publicata in Monitorul Oficial din 31 octombrie.
google-analytics.com