Cautare

2062 de rezultate pentru "rezultate titularizare covasna invatatori" (4.33 secunde)
Filiala judeteana Covasna a PD se declara "indignata" de distrugerea drapelelor nationale la Sfantu Gheorghe de catre cativa tineri ma-ghiari, considerand ca responsabilii morali ai acestei actiune sunt UDMR, CNS si UCM.
Conducerea UDMR Covasna nu exclude posibilitatea unei colaborari pe plan local cu organizatia judeteana a Partidului Liberal Democrat.
Seful negociatorilor din partea UDMR, presedintele executiv Kelemen Hunor, a declarat, la iesirea de la discutii, ca a oferit PCM mandate in doua circumscriptii din cele 14 unde maghiarii sunt majoritari, mai exact in Covasna si Harghita, oferta respectand proportia din voturile maghiarilor obtinute in alegerile locale - 85 la suta UDMR si 15 la suta PCM.
Presedintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, intentioneaza ca in cursul saptamanii viitoare sa discute cu parlamentarii UDMR pentru a sprijini ideea amplasarii steagului secuiesc in Parlament si in toate institutiile unde secuimea este reprezentata.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Pana in prezent, hotelurile care s-au inscris in program sunt din Baile Felix, Baile Herculane, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Calimanesti Caciulata, Covasna, Lacul Sarat, Moneasa, Pucioasa, Sinaia, Slanic Moldova, Tusnad, Vatra Dornei, Sovata.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
UCM Covasna va organiza astazi un mars de protest in fata Casei cu Arcade din Sfantu Gheorghe, pentru a-si exprima nemultumirea fata de prezenta in judet a liderului Partidului Socialist Ungar, Hiller Istvan, care se opune acordarii dublei cetatenii pentru etnicii maghiari.
Liderul UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca pe lista solicitarilor Uniunii se vor regasi diferitele forme de autonomie, reorganizarea regiunilor de dezvoltare, numirea unui prefect maghiar propus de UDMR in judetul Covasna.
Potrivit acestuia, reprezentanti ai UDMR se regasesc in functiile de prefect in judetele Covasna, Maramures, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, pentru acest din urma judet nefiind, deocamdata, nominalizata o persoana.
sacrificati Filiala Covasna a Aliantei a solicitat posturi de conducere in ministere drept compensatie pentru faptul ca prefectul a fost desemnat din partea UDMR.
Liderul PNL Covasna, Ioan Balan, a demisionat ieri din partid, considerand ca este un gest corect fata de formatiunea politica avand in vedere situatia din judet.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Membrii PSD care ocupa functii de conducere in institutiile descentralizate din judetul Covasna vor fi fortati sa lase scaunele libere pentru membrii coalitiei.
Aflat in judetul Covasna, impreuna cu ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Borbély Laszlö, vicepresedinte executiv al UDMR, liderul Uniunii a afirmat ca astfel de dispute influenteaza activitatea Guvernului. ... In deplasarea de ieri din judetul Covasna, liderii Uniunii au avut convorbiri cu conducerea Consiliului Judetean Covasna.
Mai radicala se dovedeste conducerea PD Covasna, care cere vot secret in Camera Deputatilor la votul proiectului legii privind Statutul minoritatilor nationale.
Motiv pentru care conducerea filialei Covasna a Uniunii Civice Maghiare (UCM) il invita pe presedintele Traian Basescu sa viziteze ¥inutul Secuiesc, pentru a vedea „care este situatia reala in aceasta zona“.
Presedintele executiv al UDMR Covasna - Trei Scaune de Jos, deputatul Marton Arpad, a declarat ieri ca Uniunea incepe consultarile cu organizatiile locale ale UDMR si va incerca sa ajunga in toate satele unde are organizatii.
Conducerea CJ Covasna este nemultumita ca nu a fost anuntata de catre primarul Gheorghe Baciu de vizita de duminica, de la Intorsura Buzaului, a presedintelui Traian Basescu, care a participat la Festivalul Ciobanasul.
Forumul Civic al Romanilor din Covasna si Harghita cere autoritatilor statului sa intervina ferm pentru stoparea "actiunilor separatiste pe criterii etnice" si face apel catre maghiari sa nu se lase antrenati "intr-o aventura periculoasa care poate duce la confruntari, distrugeri, suferinte si moarte".
google-analytics.com