Cautare

1709 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010mures" (6.86 secunde)
În plus, „trebuie sa alegeti sa va concentrati pe rezultate si sa vedeti partea pozitiva, în loc sa bârfiti cu colegii despre schimbarile în rau din firma“, mai spun acestia.Credibilitatea înseamna caracter si competente criticeNu este de mirare ca transformarea dintr-un angajat oarecare într-o persoana credibila capata noi valente.
rezultatele pe care le poti produce pentru angajator“, noteaza site-ul www.ejobs.ro, care explica faptul ca angajatorul nu este interesat de nevoile dumneavoastra financiare daca nu puteti produce rezultate pe masura.
O noua taxa verde pentru autoturisme ar putea fi introdusa in Romania, iar din suma stransa va fi finantat un program de colectare a deseurilor rezultate de la autovehicule, a anuntat comisarul general al Garzii Nationale de Mediu, Octavian Marius Popa.
Într-adevar, statul nu poate obliga oamenii sa-si doneze produsele electrice si electrocasnice vechi, aceasta directiva încercând, în primul rând, pe termen lung, sa realizeze un echilibru între legislatia si mentalitatea europeana si cea româneasca.De-a valma!Ziua de 3 noiembrie nu a avut la Craiova rezultate spectaculoase.
Suntem ca degetele de la o mâna, dar împreuna formam un pumn si implicarea a dat rezultate", a mai spus Mihai Bardinici.
O eventuala incetinire a cresterii economice le-ar putea afecta semnificativ, a declarat, presedintele Raiffeisen Bank Romania, Steven van Groningen."Anul acesta am putea vedea, pentru prima data, o diferentiere a bancilor din Romania dupa rezultate, in functie de strategia de risc pe care au abordat-o.
Banii au reprezentat drepturi ale cluburilor de fotbal Dinamo, Rapid, Gloria Bistrita si Otelul Galati, rezultate din transferul în strainatate a 12 jucatori:
In timp ce companiile se plang de faptul ca lipsa banilor lichizi din sistem le afecteaza activitatea, institutiile publice au datorii catre partenerii privati de peste doua miliarde de euro, rezultate numai din neplata facturilor.
Dupa infiintarea firmelor fantoma, reprezentantii acestora merg direct pe campurile cultivate cu cereale, dotati cu camioane si cumpara, la preturi modice, recolta direct de la producatori care, fie sunt persoane fizice, fie sunt persoane juridice, insa nu doresc sa vanda pe numele asociatiei agricole cu pricina cantitatile de cereale rezultate in cadrul campaniei de recoltare.
Iesirile din oras sunt adevarate depozite de materiale rezultate in urma constructiilor, fie ca provin de la societati sau de la particulari. ... Sa depoziteze direct in containere sau in alte ambalaje materialele reutilizabile rezultate in urma lucrarilor de constructii, fiind strict interzis contactul materialelor excavate cu zona limitrofa santurilor.
La o simpla cautare pe Google dupa cuvintele-cheie "top gear Transfagarasan", apar 80.600 de rezultate, in timp ce dupa "top gear Romania", apar peste 1,19 milioane de rezultate.
Categoria bloguri La categoria "bloguri", au fost gasite 48 de rezultate in cautarea efectuata pe ultimele 24 de ore, in 414 bloguri si in toate domeniile monitorizate (de la politica, finante, administratie, IT&C, vedete samd).
Daca sefii institutiei au incasat sume cu patru cifre, cei mai mici (care nu au avut rezultate deosebite) s-au multumit cu cate 200 de lei, iar o singura persoana a primit doar 59 de lei.
Ministrul de Finante sustine ca directorii, fie ei din minister sau din teritoriu nu trebuie sa primeasca astfel de stimulente pentru ca nu au rezultate.
In conditiile in care la nivel national s-a anuntat o crestere economica pe trimestrul al treilea al acestui an de 4,4% fata de aceeasi perioada din 2010, firmele doljene au inregistrat rezultate financiare mult mai slabe decat anul trecut.
Neimpozitarea sumelor nete inregistrate la inceputul anului 2012 rezultate din constituirea si eliberarea provizioanelor ca urmare a aplicarii IFRS atat timp cat acestea sunt mentinute in contul de rezerve Acordarea deducerii provizioanelor IFRS si a provizioanelor suplimentare datorate filtrelor prudentiale aplicate de BNR Asigurarea neutralitatii fiscale pentru diferentele rezultate din aplicarea tratamentului contabil actual si tratamentul prevazut de IFRS pentru diferitele elemente de venituri si cheltuieli specifice domeniului bancar.
neimpozitarea sumelor nete inregistrate la inceputul anului 2012 rezultate din constituirea si eliberarea provizioanelor ca urmare a aplicarii IFRS, atata timp cat acestea sunt mentinute in contul de rezerve;
Un aspect foarte important se refera la comercializarea componentelor reutilizabile rezultate din dezmembrari. ... Firmele care desfasoara activitati de tratare a deseurilor rezultate din dezmembrari sunt incurajate sa obtina sisteme de management de mediu certificate (EMAS).
Iata ca eforturile care au fost depuse in mod sustinut pentru a atrage cat mai multi bani de la Uniunea Europeana au dat rezultate.
Companiile Intact sunt singurele care, in perioada economica dificila a ultimilor cinci ani, au reusit sa atinga rezultate remarcabile atat in ceea ce priveste cifrele de audienta, cat si la nivel financiar. ... Oferim cea mai puternica platforma de comunicare, dar, cel mai important, oferim rezultate.
google-analytics.com