Cautare

4650 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 salaj" (2.79 secunde)
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat pe S.
Astfel, in zilele de 2 si 3 septembrie 2010, Muzeul Judetean din Satu Mare a organizat un simpozion, la care au participat cativa istorici mai putin cunoscuti din Romania si din Ungaria si care a avut un titlu care a iritat majoritatea romaneasca:
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Pentru relevanta, am facut aceleasi calcule pentru rezultatele din ultimii patru ani, adica inclusiv anul 2010, ultimul in care Bacalaureatul s-a dat fara supravegherea camerelor video.
Bihor, Satu Mare, Arad si Salaj. ... Arad, Salaj, Bihor si Satu Mare, care aveau ca obiect de destinatie constructiile sau comertul cu materiale de constructii.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... Judetul Salaj va avea patru deputati si doi senatori.
In incercarea de a face o oarecare lumina asupra modului de derulare a demersurilor si actiunilor menite sa asigure continua profesionalizare a institutiilor din subordinea prefectului, dar si a presiunilor exercitate de mass media pe tema numirii sefilor de deconcentrate, Prefectura Salaj a remis ieri un comunicat de presa.
In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan. Banii de la Budapesta, "pansament" pentru scolile salajene Guvernul maghiar a mai alocat fonduri si pentru dotarea scolilor, in care studiaza elevii de etnie maghiara, cu materiale didactice (harti, carti, dar si aparatura electronica, precum:
Prezent si el la acest eveniment, presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, a declarat ulterior, in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc sambata, ca membrii UNCJ au aprobat un document de dispozitie privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, act inaintat si Guvernului.
Totusi, dupa cum spunea Augustin Precup, presedintele PC Salaj, cel putin in ceea ce-l priveste, s-a declarat impotriva ideii de schimbare a numelui partidului, "dar sunt un soldat devotat, astfel ca vom incerca, impreuna cu colegii mei, sa-l introducem (n.r.
Trei sefi de diferite servicii din cadrul IPJ Salaj s-au prezentat, in cursul saptamanii trecute, la concursul pentru ocuparea postului de prim adjunct al sefului IPJ, post care, reamintim, a devenit vacant in urma pensionarii comisarului sef Matei Ardelelean.
statul roman, Ministerul Apararii Nationale, UM 01024 Timisoara, Parchetul Militar Timisoara, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Administratiei si Internelor, Compania de Pompieri Petrosani, Judecatoria Timisoara, Tribunalul Timis, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Judecatoria Zalau, Tribunalul Salaj, Curtea de Apel Cluj, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tribunalul Bucuresti, Ministrul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Presedintia Romaniei si Guvernul Romaniei.
La intalnirea cu Theodor Stolojan, din partea Filialei Judetene Salaj a PNL, a participat deputatul Catalin Micula, care ne-a declarat ca, desi a aflat de la colegii sai ca ar fi contraindicat sa ia parte la sedinta, totusi s-a dus fara nici o problema.
Participand si el la intalnirea de la Poiana Brasov, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, sustine ca evenimentul a avut darul de a rezolva unele probleme aparute pe marginea scandalurilor mediatice, avandu-i ca protagonisti pe Adrian Nastase si, desigur, Dan Ioan Popescu.
PD are lideri care au lucrat in Securitate Totodata, Dan Voiculescu l-a acuzat ieri pe Traian Basescu de legaturi cu fosti ofiteri de Securitate, precum liderii filialelor din Dambovita si Salaj.
Organizatia judeteana Salaj a PC l-a ales, cu unanimitate de voturi, pe presedintele interimar al organizatiei, Ioan Mocan, in fruntea filialei, acesta intrunind 203 voturi din tot atatea valabile. Carmen Rus si Anamaria Pernes au fost desemnate in functiile de prim-vicepresedinte al PC Salaj, respectiv secretar executiv.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Astfel, acestia doresc infiintarea unui mega-judet care sa cuprinda actualele Harghita, Covasna si Mures, iar un al doilea judet sa includa judetele Satu Mare, Salaj si Bihor.
"Am obtinut cel mai mare numar de voturi din judetul Salaj, aproape 40.000, dar prin legea stramba care functiona la acea data a intrat in Senat un alt candidat, Stan Petru, care a primit mandatul de senator cu 5.000 de voturi", isi aminteste Pop.
google-analytics.com