Cautare

7417 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul salaj" (2.91 secunde)
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. ... Clujul este judetul in care s-au construit cele mai multe locuinte in ultimii ani, potrivit unei analize realizate de Econtext, pe baza datelor furnizate de directiile judetene de statistica.
Sanatatea si Educația din Salaj, exemple de manageriat in folosul oamenilor Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Spun cu mandrie ca investitiile in Sanatate derulate in judetul Salaj pot fi exemplu pentru intreaga tara.
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures (145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis (71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras - Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures(145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis(71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras- Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
Pentru o suprafata de teren de 163 hectare situata pe teritoriul localitatilor Ip, Crasna, Nusfalau si Boghis, din judetul Salaj, compania va acorda despagubiri estimate la 119,49 milioane de lei.
Animalele din cele 36 de localitati afectate de recentele inundatii, din judetul Salaj, vor fi vaccinate impotriva antraxului, bacteria avand o incidenta mai mare in zone inundabile,unde pot fi transportati sporii care provin din cadavrele animalelor deja bolnave.In regiuni infectate prin spori, bacilul antraxului poate persista in pamant zeci de ani, provocand imbolnaviri numeroase primavara si in anii cu precipitatii abundente.'In toate localitatile afectate de inundatii am dispus vaccinarea animalelor impotriva antraxului, iar dupa curatarea namolului, toate gospodariile vor fi dezinfectate', a declarat, miercuri, Mircea Martin, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Salaj.Conform acestuia, autoritatile locale au contracte cu o firma specializata care, va ridica animalele moarte, pentru incinerare.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Astfel, traderul, care are in Romania afaceri de peste 300 de milioane de euro, opereaza trei silozuri in judetul Giurgiu cu o capacitate totala de stocare de 51.000 de tone, dar si o baza de receptie a cerealelor la Harsova in judetul Constanta cu o capacitate de 31.000 de tone.
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. ... In opinia mea, judetul Botosani nu poate avea o sansa egala cu restul judetelor si regiunilor din Romania si Europa fara o asistenta specializata pe nevoile comunitatii din zona.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Daca in unele filiale peremiste, din anumite judete, cei ce-l idolatrizau nu cu mult timp in urma pe Vadim Tudor, azi, isi parasesc sediile si "idolul" pentru a urma un nou lider, in Salaj, dupa cum ne asteptam, PRM ramane fidel tribunului.
Daca in unele filiale peremiste, din anumite judete, cei ce-l idolatrizau nu cu mult timp in urma pe Vadim Tudor, azi, isi parasesc sediile si "idolul" pentru a urma un nou lider, in Salaj, dupa cum ne asteptam, PRM ramane fidel tribunului.
google-analytics.com