Cautare

7610 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul olt" (4.03 secunde)
Si locuitorii din Mehedinti si Olt au reusit sa faca economii in plus.
Acesta a patruns pe sensul opus de mers si s-a izbit frontal cu alt autoturism, condus regulamentar de Liviu C., de 41 de ani, din localitatea Campina, judetul Prahova.
Din primele cercetari, politistii sustin ca tanara a zburat pur si simplu cu masina in Olt pentru ca a condus cu viteza.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Fostul vice al Slatinei a atacat in contencios administrativ la Tribunalul Olt hotararea de consiliu local prin care a fost inlocuit din functie. ... Curtea a mai dispus si ca Tribunalul Olt sa nu judece termenul de maine", a declarat ieri Darius Valcov.
Presedintii filialelor judetene Olt ale PSD si PNL au anuntat, duminica, A®ntr-o conferinta de presa comuna, A®ncheierea A®ntelegerii dintre cele doua organizatii pentru sprijin si colaborare reciproca A®n turul doi al alegerilor locale si A®n activitatea Consiliului Judetean Olt.
In ianuarie, Bazac impreuna cu subsecretarul de stat Raed Arafat si cu membrii unei comisii de ancheta au hotarat ca trebuie sanctionat dur comportamentul doctorilor care l-au tratat cu indiferenta pe Mihai Constantinescu, pacientul de 63 de ani din Draganesti-Olt.
O impresionanta desfasurare de forte a avut loc si ieri, la Slatina, unde social-democratii olteni au avut de ales intre "clasicul" Ion Toma (sustinator declarat al lui Mircea Geoana la ultimul congres), Florin Iordache "curtean" al lui Nastase sau Ponta (depinde ce grup pesedist asculti) si Paul Stanescu - cunoscut pana acum doar ca sef al CJ Olt, dar beneficiind fara indoiala si el de suportul vreunei bisericute din partid.
Nemultumiti ca raman fara bani, in urma rectificarii bugetare, primarii din Olt vor protesta marti, 21 septembrie, in fata prefecturii. ... Primarii din Olt se mai plang ca nu vor mai avea resursele financiare necesare functionarii.
Dupa aproximativ o luna de cand Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a dat startul la depunerea cererilor pentru plata pe suprafata, subventie care se acorda in sectorul agricol, 15.106 fermieri din Olt au depus dosarele la centrele locale ale Agentiei din judet.
40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
1 la Contractul Colectiv de Munca, inregistrat la Directia Muncii Olt, s-a stabilit, prin consens intre patronat si sindicate, prelungirea aplicarii CCM la nivelul Alro pe o perioada de un an, pana la data de 31 decembrie 2009.
Tudora Marinela Duna din Draganesti, Olt, participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea MTR.
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
google-analytics.com