Cautare

7608 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul olt" (6.10 secunde)
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
PROFI inaugureaza astazi alte sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov. ... Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Cei doi sunt Eugen Costel Calinoiu - care vine de la Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova, unde a detinut functia de director adjunct - si Ion Cupa, la Gorj, care a activat in judetul Mehedinti.
Olt: ... Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Slatina, dupa o intalnire cu primarii social-democrati din judetul Olt, ca acestia nu il sustin pe senatorul Ion Toma in eventualitatea in care acesta ar crea o noua constructie politica.
"Dizolvarea survine ca urmare a unei hotarari judecatoresti pronuntate pe 10 noiembrie 2009 de Tribunalul Olt, ramasa definitiva si irevocabila ca urmare a faptului ca in trei luni nu a fost adoptata nici o hotarare si, de asemenea, consiliul local nu s-a intrunit doua luni consecutiv.
Recent, autoritatile din judetul Olt au declarat ca primarii nu apeleaza la aceste facilitati, o posibila explicatie fiind temerile ca din colectarea taxelor nu vor fi adunate sume suficiente pentru platirea creditelor.
Potrivit unui comunicat de presa al UNPR, trei primari din Olt si unul din Ilfov au semnat o declaratie comuna prin care anunta ca vor candida din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor.
Fotbalistii de legenda ai Universitatii vor juca duminica la Ianca, judetul Olt, cu prilejul inaugurarii bazei sportive "Sebastian Domozina" ... Dovada sta faptul ca duminica, la Ianca (judetul Olt), locul de nastere, va fi inaugurata o baza sportiva ce va purta numele "Sebastian Domozina".
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a anuntat luni ca Biroul Permanent National a decis sa il numeasca pe primarul orasului Slatina, Darius Valcov, in functia de presedinte interimar al PD Olt, iar senatorul Marin Bobes va fi presedinte executiv interimar al filialei.
Presedintele PNL Olt, Ioan Ciugulea, a anuntat ieri ca a decis sa candideze pentru un nou mandat la presedintia organizatiei judetene de partid. ... „M-am hotarat sa candidez pentru presedintia PNL Olt.
Organizatia judeteana PSD a contestat luni alegerile organizate in localitatea Colonesti din Olt, invocand frauda electorala. ... Contestatia depusa luni de PSD Olt a fost respinsa ieri de Biroul Electoral Judetean (BEJ). ... "Luni, la ora 10.15, a fost inregistrata contestatia depusa de PSD Olt.
Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt este pe cale sa revina la sefia acesteia. ... Recent ales consilier judetean, Tiberiu Mateescu (foto) a castigat concursul pentru ocuparea postului de director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt organizat in perioada 18-20 martie la Bucuresti.
Doi functionari ai fiscului din Olt au fost deferiti justitiei de procurorii DNA pentru ca, prin fals si abuz in serviciu, au contribuit la o evaziune fiscala de peste doua milioane de euro, produsa de trei afaceristi bacauani. ... trei afaceristi din Bacau si doi finantisti din Olt.
Contractul de finantare "Reabilitarea si modernizarea drumului judetean 648, limita judetului Valcea - Vitomiresti" va fi semnat astazi de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADRSV) Oltenia si Consiliul Judetean Olt.
La cat folosim noi 'motoarele', nu cred ca era nevoie de impunerea unei astfel de taxe", au spus nemultumiti mai multi motociclisti din Olt. Opinia acestora este impartasita si de vicepresedintele clubului de motociclism din Olt.
Divizionara secunda FC Olt a inceput de ieri-dimineata pregatirile pentru returul campionatului, sub comanda lui Dan Oprescu, la primul antrenament, desfasurat de dimineata la stadionul din Piatra Olt, aparand cateva nume noi fata de prima parte a campionatului. ... Lotul lui FC Olt a fost compus din:
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
google-analytics.com