Cautare

7523 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul covasna" (2.91 secunde)
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Astfel, traderul, care are in Romania afaceri de peste 300 de milioane de euro, opereaza trei silozuri in judetul Giurgiu cu o capacitate totala de stocare de 51.000 de tone, dar si o baza de receptie a cerealelor la Harsova in judetul Constanta cu o capacitate de 31.000 de tone.
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. ... In opinia mea, judetul Botosani nu poate avea o sansa egala cu restul judetelor si regiunilor din Romania si Europa fara o asistenta specializata pe nevoile comunitatii din zona.
Liderul UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca pe lista solicitarilor Uniunii se vor regasi diferitele forme de autonomie, reorganizarea regiunilor de dezvoltare, numirea unui prefect maghiar propus de UDMR in judetul Covasna.
Membrii PSD care ocupa functii de conducere in institutiile descentralizate din judetul Covasna vor fi fortati sa lase scaunele libere pentru membrii coalitiei.
Aflat in judetul Covasna, impreuna cu ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Borbély Laszlö, vicepresedinte executiv al UDMR, liderul Uniunii a afirmat ca astfel de dispute influenteaza activitatea Guvernului. ... In deplasarea de ieri din judetul Covasna, liderii Uniunii au avut convorbiri cu conducerea Consiliului Judetean Covasna.
Printul Charles, aflat in vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in judetul Covasna, unde si-a petrecut noaptea la conacul din Miclosoara, la invitatia grofului Kalnoky. ... Printul Charles are miercuri program privat si, potrivit unor surse oficiale, va parasi judetul Covasna cel mai probabil miercuri seara.
Cel mai mic salariu mediu din tara s-a inregistrat in judetul Harghita - 852 de lei, doar 68% din nivelul salariului mediu pe tara si aproape jumatate fata de cel inregistrat in Bucuresti.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Conducerea Consiliului Judetean Covasna considera ca un referendum local avand ca obiect autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc nu poate fi organizat, deoarece legile in vigoare nu permit acest lucru. ... Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Demeter Janos, a declarat ca legislatia actuala nu permite organizarea acestui referendum.
google-analytics.com