Cautare

7521 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul covasna" (6.10 secunde)
Adrian Vlad Casunean, liderul PSD Covasna, a declarat ieri ca sustine punctul de vedere al organizatiilor judetene PNL si PD, care au anuntat ca, in cazul in care Guvernul va numi prefect maghiar in judet, va da in judecata statul roman pentru incalcarea drepturilor omului.
Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat ieri ca reprezentantii comunitatii romanesti din cele doua judete sunt in contact permanent cu Presedintia pentru a vedea cand pot fi primiti de Basescu.
Practic, au parasit Alianta in judetul Alba. ... Conditii liberale la Covasna Divergente intre PNL si PD exista si in judetul Covasna. Conducerea PD Covasna sustine ca nici nu este dispusa sa discute cu actualii lideri liberali.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Presedintele organizatiei judetene a PNL Covasna, Adrian Zaheu, a declarat ca nu a discutat de peste trei luni cu conducerea PD Covasna si nici nu intentioneaza dezghetarea relatiilor dintre cele doua formatiuni.
Panoul amplasat marti la granita judetelor Covasna si Brasov, panou ce marca asa-zisul "Tinut Secuiesc- Szekelyfold", a fost inlaturat marti seara, tarziu in noapte, la doar cateva ore dupa ce fusese montat.
Liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna, Dan Suciu, considera ca toti candidatii la alegerile parlamentare ar fi trebuit sa fie supusi unui control psihiatric, pentru ca un Parlament trebuie sa fie compus din oameni sanatosi din toate punctele de vedere.
Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri dupa-amiaza, in orasul Covasna, la vila de protocol din statiune. ... Desigur, politicienii, s-au grabit sa ne bage in cap ideea ca prezenta sefului statului in Covasna, in contextual accenturii unor pozitii pro sau anti autonomie, ar avea un rost anume.
In mai 2010, SC Dial-Ton a dat lovitura deschizand puncte de lucru, prin care comercializeaza cartele pre-pay, in 11 benzinarii Lukoil situate in localitatile Constanta (judetul Constanta), Arad (judetul Arad), Pecica (judetul Arad), Bicazu Ardelean (judetul Neamt), Scheia (judetul Suceava), Cenadul Mare (judetul Timis), Orastie (judetul Hunedoara), Craiova (judetul Dolj), Daia (judetul Giurgiu), Baia Mare (judetul Maramures) si Satu Mare (judetul Satu Mare).
Nita a spus, in cadrul unui discurs sustinut la ceremonia de investire a noului prefect de Covasna, Dumitru Marinescu, ca este nevoie de o colaborare intre institutiile din judet, mai ales ca judetul Covasna este "o zona sensibila, urmarita cu atentie de toti romanii".
Premiul I - Elena Olaru, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, clasa a X-a C, Medgidia, judetul Constanta - Denisa Lepadatu, Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu, clasa a VIII-a, Galati, judetul Galati - Eduard-Mihai Ristea, Colegiul National Andrei Saguna, clasa a X-a, Brasov, judetul Brasov Premiul II - Calancia Cosmina Raluca,Colegiul National Stefan cel Mare, clasa a X-a B, Suceava, judetul Suceava - Abigail Iolanda Ciobotaru, Liceul Mihai Kogalniceanu, clasa a XI-a, Vaslui, judetul Vaslui - Maria Grigore, Liceul International Little London, clasa a IX-a, Pipera, Municipiul Bucuresti Premiul III - Maria-Elena Milandru, Colegiul Nationat Dr.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
“Contestarea prefectului de Covasna, nu pe criteriul competentei, ci pe cel al nationalitatii, este un lucru periculos, intrucat el se situeaza in zona ultranationalismului si a sovinismului“, a declarat presedintele UDMR, Béla Markó.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM) Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca formatiunea sa este indignata de modul in care Politia se intereseaza de activitatea Consiliului National Secuiesc (CNS).
Proiectul de stema a orasului Covasna a fost votat luni dupa-amiaza de catre consilierii locali, urmand sa fie analizat si de Comisia Judeteana de Heraldica, proiectul de hotarare privind stema fiind respins de fiecare data in ultimii 12 ani cand s-a aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local.
Dispute in teritoriu Liderii PD din Covasna declara ca, daca se rupe Alianta D.A.
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
google-analytics.com