Cautare

11002 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul constanta" (2.94 secunde)
Primaria municipiului Constanta poate fi considerata cea mai importanta batalie a anului 2008 din judetul nostru. ... Este vorba despre politicieni care reprezinta ceva in judetul Constanta - Puiu Hasotti si Stelian Dutu.
Partidul Democrat- Liberal Constanta a reactionat ieri in termeni duri dupa ce un post de televiziune central a dat publicitatii un sondaj potrivit caruia Radu Mazare este creditat cu 75% din intentiile de vot ale constantenilor.
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. ... in conformitate cu Legea 10/2001 prin Biroul executorului judecatoresc Constantin Adrian Stoica din Constanta.
Pe de alta parte, in anul 2007, judetul Constanta va furniza Sistemului Energetic National cca.
Liberalii s-au intrunit duminica, 2 decembrie a.c., pentru a discuta, printre altele, rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European. Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal filiala Constanta au mai dezbatut, cu aceeasi ocazie, si planul de actiuni pentru perioada imediat urmatoare.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
Evenimentul este organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, in colaborare cu Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Constanta.
Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este... ... In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Cu rezultate mediocre.
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. ... Din delegatie vor mai face parte specialisti ai CN "APM" SA Constanta, oameni de afaceri din Portul Constanta, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor.
Astfel, potrivit datelor INS, in trimestrul I 2010, Romania, cu o rata de ocupare de 57,0% - se situa printre tarile cu valori sub media UE 27 (63,7%). ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
google-analytics.com