Cautare

7764 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul bihor" (2.84 secunde)
Jandarmii si politistii din Judetl Bihor beneficiaza in perioada15 - 28 februarie de testari gratuite pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C, in cadrul celei mai vaste campanii nationale de testare gratuita, initiata recent de Alianta Pacientilor Cronici din Romania, impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase "Prof.
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Universitatea din Oradea (Facultatea de Stiinte Socio-Umane) si Fundatia Ruhama, a desfasurat, in perioada martie-aprilie, o cercetare in cadrul proiectului "Cariere. Centru de orientare, mediere si formare profesionala pentru tinerii din judetul Bihor", Proiect PHARE 2005/017-553.04.02.01.01.601.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
Sala mare a Consiliului Judetean Bihor a gazduit, ieri, lansarea programului intitulat "Strategia Nationala de Export pe 2006".
Liderul PNL Bihor, Cornel Popa, a confirmat ieri ca prefectul judetului, Ilie Bolojan, a fost propus pentru postul de secretar general al Guvernului, in locul lui Radu Stroe, si a precizat ca, din informatiile pe care le are, Bolojan a acceptat acest post.
In campania electorala, micuta filiala a Partidului Liberal Democrat din Bihor a ajuns calul de bataie al sustinatorilor presedintelui suspendat Traian Basescu. ... Ieri, de Ziua Muncii, gruparea politica locala a primit indicatii politice atat de la liderii lor nationali, cat si de la reprezentantii PD Bihor.
Reprezentantii PD si PLD Bihor au aflat ca s-au "casatorit", direct de la televizor sau de la radio, odata cu declaratia oficiala facuta, luni seara, la ora 19:45, de presedintii celor doua partide, Emil Boc si Theodor Stolojan.
Conducerea PSD Bihor este mai prudenta si este mai rezervata in declaratii. Mihai Bar, inca presedinte al PSD Bihor Presedintele filialei Bihor a PSD sustine ca decizia venita de la centru este nestatutara. ... Presedintele PSD Bihor sustine ca isi va continua activitatea ca pana inainte de demiterea sa.
Filiala PRM Bihor pare a fi cea mai linistita organizatie politica parlamentara din judet, desi alegerile parlamentare se apropie.
Presedintele UDMR Bihor, Kiss Alexandru, a spulberat visele pedelistilor de a forma o coalitie cu UDMR la nivel local, indiferent de ce decizie s-ar lua la nivel central. ... Atat a durat ieri sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Bihor.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Trezoreria Judeteana (TJ) Bihor a incasat, in 2007, la bugetul de stat venituri de peste 1.006.000.000 de lei, cu 780.000.000 de lei mai putin decat in 2006, ceea ce reprezinta incasari de numai 56% fata de anul precedent.
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor declara ca planul la incasarile bugetare impus de Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala, pentru anul fiscal 2007, a fost realizat in proportie de 99,3%.
Federatia Patronilor Bihor a premiat cu 500 de euro pe cea care a creat logoul si sigla (Sapou) Federatia Patronilor Bihor si-a lansat, ieri, noua sigla si logoul pentru Centrul de Afaceri Exclusivist (CAE) care se va deschide pana la finele anului in Sanmartin.
Inspectoratul Teritorial de Munca Bihor, impreuna cu Garda Financiara Bihor, a pornit, pe 25 septembrie, o ampla actiune comuna de verificare a modului in care agentii economici bihoreni respecta salarizarea, daca acestia respecta termenele de plata a datoriilor, mai ales acolo unde exista retinere la sursa, daca firmele incheie contracte de munca, identificarea persoanelor care lucreaza la negru, cati angajati sunt incadrati cu salariu minim pe economie si cat castiga la negru pe deasupra s.a.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
google-analytics.com