Cautare

4910 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 in buzau" (3.95 secunde)
în fata televizorului. ... Ca sa nu-si strice siesta de duminica, pedistii au bagat capul în pamânt si s-au facut ca ploua când a venit vorba sa organizeze plecarea catre Bucuresti.
în fata televizorului. ... Ca sa nu-si strice siesta de duminica, pedistii au bagat capul în pamânt si s-au facut ca ploua când a venit vorba sa organizeze plecarea catre Bucuresti.
PD-L a pierdut functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau dupa ce liberalii au rupt protocolul incheiat in vara cu democrat-liberalii si s-au inteles cu PSD.
Un numar de 16 consilieri locali din judetul Buzau au fost exclusi din PD-L pe motiv ca nu s-au implicat in campania electorala pentru alegerile parlamentare sau mai grav ca au sustinut candidatii altor formatiuni politice. Potrivit secretarului general al PDL Buzau, Ion D.
Prezent vineri dupa amiaza la Buzau la conferinta judeteana a filialei locale a PSD, vicepresedintele partidului Liviu Dragnea a raspuns la atacurile ministrului turismului Elena Udrea, despre care a spus ca este un fel de "Mama Omida", a inceput sa se priceapa si la servicii secrete.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca senatorul Ion Vasile (fost PSD) s-a alaturat conservatorilor, urmand sa conduca interimar organizatia judeteana din Buzau. "Incepand de azi, PC are un nou membru, in persoana senatorului Ion Vasile.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Ultimele retusuri au fost facute ieri in sedintele forurilor de conducere ale celor trei formatiuni membre ale Uniunii, in urma carora s-a stabilit ca PSD sa aiba candidati pentru 22 de Consilii Judetene, iar ACD (PNL-PC) 19 candidati.
Daca nu te intelegi cu Crin, vin eu sa discut cu el Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este nemultumit de modul cum Victor Ponta a negociat posturile din judete cu PNL, facand referire la cedarea postului de presedinte al CJ Buzau in favoarea liberalilor.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Problema cred ca trebuie tratata foarte serios si in plan politic, fiind vorba de doua societati mari, cu pondere in economia Moldovei si a tarii. ... Pentru Rafo si Carom, a mai declarat Stefan Vuza “Ziarului de Bacau“, “avem deja o orientare clara in privinta investitiilor necesare“.
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
Pensiunile turistice rurale din intreaga tara, membre ale Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural - ANTREC Romania, isi vor deschide portile pentru vizitatori in perioada 14-20 aprilie, cu ocazia Saptamanii Europene a Turismului Rural.
In pietele din Romania vor fi scoase la vanzare legume dintre cele mai bizare. ... Toate aceste legume sunt studiate si cultivate acum intr-o sera experimentala de la Buzau. ... Asa a luat nastere, la Buzau, castravetele grenada.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
Iulian Bunila) Se fac noi pasi catre realizarea unui drum de mare viteza care sa lege Muntenia de Moldova, prin desemnarea proiectantului celor doua tronsoane dintre Ploiesti - Buzau si Buzau - Focsani.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Compact, in concert la Buzau la 40 de ani de la infiintare (Autor: ... Dupa concertul Phoenix, o alta trupa legendara concerteaza la Buzau. ... Compact este una dintre cele mai longevive trupe rock autohtone, care s-a bucurat mereu de succes in peisajul muzical de la noi.
google-analytics.com