Cautare

4910 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 in buzau" (3.82 secunde)
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. ... In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Cazul Buzau 1992 (Autor: ... Farcas) Una dintre aceste intalniri a avut loc in Buzau, intr-o noapte de noiembrie a anului 1992. Trei elicoptere militare plecau in acea noapte intr-o misiune de zbor, in triunghi deasupra orasului Buzau.
Aproximativ doua mii de membri din organizatia judeteana a PLD Buzau si-au anuntat marti demisia in bloc, urmand sa se constituie intr-o organizatie fara statut politic, denumita "Forta independenta", ei acuzandu-l pe Theodor Stolojan de lipsa de consecventa si "interese de moment".
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare.
Democrat-liberalul Victor Mocanu va fi candidatul PDL Buzau la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, iar la aflarea acestei vesti, liderul organizatiei, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca-si da demisia din fruntea filialei buzoiene si ca nici nu va mai candida pentru Primaria Buzau.
La Buzau, se semneaza astazi primul contract de lucrari pentru masura ISPA, avand ca tema "Reabilitarea statiei de tratare a apelor uzate din municipiul Buzau", anunta Mediafax. ... Obiectivul principal al acestui contract este reabilitarea infrastructurii de apa uzata din municipiul Buzau.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Florin Ciolac a realizat pentru Mediafax un material intitulat "UNPR, partidul cu trei presedinti ex-ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Petre Grigoras a mai descoperit in lot un fotbalist universal, Calin Cristea. De profil mijlocas, Cristea a evoluat in ultimele etape ca fundas stanga si s-a descurcat destul de bine.
"Pot promova social-democratia si in alt partid"'. ... Puteti citi textul interviului in continuare . 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor.
google-analytics.com