Cautare

4706 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 harghita" (3.56 secunde)
Zonele care nu au atras investitii sunt in special Harghita, Covasna, precum si regiunea de sud-vest. "Harghita si Covasna sunt ocolite de investitori din cauza lipsei infrastructurii de transport", a adaugat Vasilescu.
Cel de-al doilea proiect are ca beneficiar Consiliul Judetean Harghita si Consiliile Locale Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Vlahita, Borsec, Baile Tutnad si Remetea.
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
A treia pozitie este ocupata de Harghita, cu 90,1%, aceste trei judete (Satu Mare, Maramures si Harghita) fiind singurele unde ponderea privata depaseste 90% din total.
Viorica si Gheorghe Denes din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Viorica si Gheorghe Denes din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Magda Marincovici) 76 de copii bolnavi de cu diverse forme de cancer si leucemie din judetele Brasov, Covasna si Harghita incep noul an scolar.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa zilele acestea la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
Magyari Attila din Lupeni, Harghita, a participat in acest week-end la targul traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu kurtos kalacs.
Primul loc de munca ca profesor de limba romana a fost la o scoala din localitatea Sancraieni-Santimbru, din judetul Harghita. ... A lucrat in Harghita doar cateva luni:
Bartha Szilard, Ferenczi Vilma si Kuti Csaba de la Bartha Kurtos, din Harghita au venit cu kurtos kalacs la Targul de Craciun de la MTR.
Bartha Szilard, de la Bartha Kurtoshaz, din Harghita participa cu kurtos kalacs la Targul Piata Taraneasca si Mesteresti organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Vestitii cartofi din Harghita vor fi mai putini si mai scumpi anul acesta. ... Si asta, in conditiile in care, in judetul Harghita, seceta este moderata, spun specialistii.
Nu poti insa sa nu fii deranjat cand ajungi in Covasna sau in Harghita si se poarta cu tine ca si cu un hot, cand te simti strain in tara ta, cand nu iti vorbesc, nu te baga in seama, te fac sa te simti in plus.
Sarbatoarea Narciselor de la Harghita In fiecare primavara, campiile din Harghita se transforma intr-un tablou impresionist, fiind acoperite de un covor dens de narcise salbatice.
Premierul Emil Boc a prezentat ieri parlamentului cele sapte masuri anticriza pe care guvernul le va lua in 2010, dar si 28 de masuri luate anul trecut, facand referire inclusiv la mentinerea TVA la 19% si a cotei unice de impozitare la 16%.
Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, si-a anuntat candidatura la sefia Uniunii, in data de 11 decembrie 2010, de la tribuna Consiliului Reprezentantilor Unionali (CRU), care a avut loc la Targu Mures. ... Kelemen Hunor este la al treilea mandat consecutiv de deputat de Harghita.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
google-analytics.com