Cautare

6057 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 brasov and 12" (5.23 secunde)
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Ineficienta proiectului de construire a autostrazii Brasov-Bors este arhicunoscuta si acest proiect ar aduce daune conservarii zonelor cu localitati sasesti, putand astfel sa distruga chiar o parte din istoria habitatului romanesc, este de parere presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Contractul pentru constructia autostrazii Comarnic-Brasov, care va fi realizata prin concesiune, va fi semnat la inceputul anului viitor, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. ... Ministerul Transporturilor a preselectat patru consortii pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov.
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
Zilele Brasovului, in perioada 9-12 mai Concerte, expozitii, targuri ale mestesugarilor si de flori, concerte sustinute de Directia 5, Connect-R, Dalma, Antonia, de Filarmonica si Opera, spectacole de folclor, de teatru pentru copii si tineret, de comedie, de mimi, clovni, bufoni, turnirul cavalerilor, lansari de carte - toate vor avea loc in perioada 9-12 mai, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Brasovului, editia 2013.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Congresul extraordinar in care a fost facuta aceasta alegere a fost organizat la Brasov de catre Maior si la el au participat 1.120 de persoane, reprezentante a 97 de asociatii de revolutionari, dintr-un numar de 130 de asociatii active.
PNL Brasov si-a depus, marti, lista oficiala de candidati, din echipa liberalilor facand parte doi deputati, un senator, trei consilieri judeteni dar si un cantaret de manele care a compus imnul de campanie al liderului filialei, Aristotel Cancescu, la alegerile locale pentru presedintia CJ.
Cum s-a iubit cu Veronica Micle, care s-a sinucis la 50 de zile dupa moartea poetului, intr-o casa demolata in 2010 In anul 1877, dupa ce a parasit Iasul, la indemnul lui Ioan Slavici, Mihai Eminescu s-a mutat in Capitala.
Claude Barras), castigatorul Premiului Publicului la Annecy in 2016 si nominalizat la Oscar anul acesta, Vulpea cea mare si rea si alte povestiri / The Big Bad Fox and oOther Tales, cel mai recent film de animație regizat de Benjamin Renner si Patrick Imbert, cunoscuți pentru lungmetrajul Ernest si Célestine, nominalizat la Oscar, in 2014, si Despicable Me 3 (r.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
google-analytics.com